- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSico
senior tag
Sziasztok!
VPN Serverben melyik beállítást ajánljátok ami biztonságos és gyors elérést tesz lehetővé?
Jelenleg az OpenVPN van beállítva, de a sávszélességével nem vagyok kibékülve. Átlagban olyan 40Mbit/s, ami meglehetősen karcsú.
A PPTP-t és az L2TP-t még nem próbáltam, nem is ismerem, hogy mennyire megbízhatóak. -
McSico
senior tag
Sziasztok!
Valahol be lehet állítani, hogy hibás jelszópróbálkozáskor küldjön email-es értesítést a NAS?
Mindent átnyálaztam, de nem találtam ilyet. Lehet átsiklottam valamin.
DSM verzió: 6.2.3-25426 Update 2 -
McSico
senior tag
válasz
gyuszos #78301 üzenetére
Szia!
Egyszer én is jártam hasonlóan, de egy szoftver frissítés kavart be.
De a lényeg, hogy le tudod frissíteni a nas-t, úgy hogy megmaradnak az adataid, ha jól emlékszem még a beállítások is. A telepítés gomb után ki lehet választani, hogy mit szeretnél. Tiszta telepítést, (ez ugye formáz mindent) vagy pedig frissítést (vagy ilyesmi, nem emlékszem a pontos szövegre), ekkor megmaradnak az adataid és a beállítások is.
Lehet migrálásnak nevezi, de nem emlékszem már rá pontosan.
Ha esetleg valaki jobban emlékszik rá nyugodtan pontosítson. -
-
McSico
senior tag
Sziasztok!
Lehet valahogy SMTP szervert beállítani, vagy futtatni a NAS-on?
Ha igen, milyen programok és feltételekre van szükség? -
McSico
senior tag
Sziasztok!
NAS-ból ki kellett vennem az egyik HDD-t technikai okok miatt. Milyen módon tudok hozzáférni a rajta tárolt adatokhoz? Feltettem egy Linux-ot az egyik gépemre, de sajnos nem jutok előre vele. Jelenleg így látja a partíciókat a hdd-n. Hogy tudom felcsatlakoztatni, hogy hozzáférjek az adatokhoz? (opensuse linux egyébként).
Ha netán windows alól is hozzá tudnék férni az lenne a tuti. -
McSico
senior tag
Hali!
Milyen IP-kamerát tudnátok ajánlani ami kompatibilis a cuccal, van benne PoE és lehetőleg fHD-s? -
McSico
senior tag
Kinéztem ezt a Cyber Power OR600ELCDRM1U szünetmentes tápegységet. A synology oldalán a kompatibilitási listán azt írják, hogy Vendor Recommended.
Tehát, ha jól értem akkor, rákötöm a nas-ra és megy minden probléma nélkül? -
McSico
senior tag
válasz
partytime25 #22774 üzenetére
Ha sima RED nem pedig a red pro akkor elképzelhető, hogy ott is az a plafon.
Én most RaidEdition vinyóval használom, és így már megy gigabiten az olvasás. Gyakorlatilag a max amit kihoztam, az a win feladatkezelő szerint 998 megabit volt.A Green-el én is leragadtam olyan 70 Megabájtnál. Elvileg a sima Red sem lehet gyorsabb.
-
McSico
senior tag
válasz
partytime25 #22768 üzenetére
Milyen HDD van benne?
Én ilyen eredményt WD Green HDD-vel értem el. (Mondjuk nem is arra találték ki, de valamivel ki kellett próbálnom a cuccot) -
McSico
senior tag
-
McSico
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
1. Az Audio Station milyen lejátszási listát kezel? Mert beállítottam, hogy a zene mappámat használja, ami eléggé el van árasztva zenékkel, és macerás minden mappára beállítani a programon belül a listákat. Igy mondjuk pl egy winamp-al hamar meg meg lenne. De milyen playlistfájlba mentsem, hogy ne legyen gond?2. Kinéztem egy Cyber Power OR600ELCDRM1U szünetmentest. A synology oldalán a kompatibilitási listán azt írják, hogy Vendor Recommended.
Tehát, ha jól értem akkor, rákötöm a nas-ra és megy minden probléma nélkül? -
McSico
senior tag
Sziasztok!
A tűzfalat hogy érdemes beállítani a nas-ban? -
McSico
senior tag
Sziasztok!
A Download Station-t hogyan érdemes beállítani, hogy ne legyen gond a BT seed-elésekkel, meg a letöltésekkel? -
McSico
senior tag
Sziasztok!
Az RS214-el van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest