- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
08meszzi
csendes tag
Igen. Az egyik köteten van telepítve a download station de egy másik kötetre tölti a fájlokat.
Mind a 2 köteten van bőven hely (200+GB) -
08meszzi
csendes tag
Sziasztok!
DSM 6.1.7-en használok évek ota download stationt. Tegnap adtam neki 23db nagy méretű filmet hogy szépen töltse le reggelre, viszont reggelre kifagyott az egész. Restart után az összes bent lévő torrentem piros felkiáltó jelet kapott, "letöltési feladat sikertelen volt" hibával. Próbáltam újraellenőrizni az összeset, majd egyenként is, minden esetben ugyan az a hibaüzenet, pedig a cél mappában ott vannak a torrentek.
Van valami mód arra hogy a 300+ torrentet ne kelljen újra egyenként hozzá adogatni? -
08meszzi
csendes tag
Sziasztok
Hozzám került 2db bontatlan Hikvision - DS-2CD1H43G0-IZ tíúsú kamera, amit nagyon szeretnék a survelliance station-be heggeszteni. Sajnos a 8.2.8-as verzióban nincs a támogatott kamerák között az én típusom. A synology oldalán a globális listában sem találtam ezt a típust.
Kézzel a teljes beállítás menüben ONVIF kameraként pedig nem tudom hozzáadni, böngészőből sem tudom a kamerát működésre bírni.
Egyedül egy telefonos aplikációval sikerült a kamerát elérnem, tehát a kamera jó és működik.A kérdésem, hogy van-e bármi lehetőség, hogy mégis működjenek a survelliance stationnel a kamerák? Esetleg más synology aplikációval, ami kimondottan hikivision kamerák kezelésére van?
Köszi a segítséget
-
08meszzi
csendes tag
Sziasztok
Egyszer már sikeresen beállítottam, és telefonról el is értem a DS audio alkalmazást, viszont egy ideje nem talál semmilyen mappát.
Amikor meg akarom nézni, hogy mik elérhetőek, a képen látható hibát dobja.
Természetesen beléptem újra, és az újraindítás is megvolt már, az alkalmazást is újra telepítettem.
Telefonnal továbra is létrejön a kapcsolat, de ugyan ezt, azaz semmit nem látok.Mit rontok el, vagy mi hiányzik? Tapasztaltatok már ilyet?
-
08meszzi
csendes tag
válasz
e90lci #53216 üzenetére
Szia
Elnézést, igyekszek most kicsit pontosabban fogalmazni.
Nem szeretnék TV-re előfizetni. Jelenleg PLex szerverről nézem a torrentről letöltött filmeket/sorozatokat. Ezzel együtt igény van magyar TV csatornák nézésre, és szeretnék olyan applikációt a Synology NAS-omra amivel kikerülhető a TV előfizetés. Azért írtam ide a kérdést, mert nem tudok olyan samsung smart tv-re telepíthető applikációt amivel ez megoldható lenne, és ha már megvan a NAS, és lehetne ilyenre használni akkor miért ne. -
08meszzi
csendes tag
Sziasztok
Olyan programot keresek, amivel magyar nyelvű TV csatornákat tudnék nézni. Tudnátok segíteni nekem ebben?
Köszi
-
08meszzi
csendes tag
Sziasztok
Olyan appot keresek, ami android és ios készülékekről a dropboxhoz hasonlóan egy fotó vagy videó elkészítése után szinte azonnal elkezdi azt felhőbe (NAS-ra) menteni.
Mit javasoltok, mit használjak?
-
08meszzi
csendes tag
Sziasztok
Olyan appot keresek, ami android és ios készülékekről a dropboxhoz hasonlóan egy fotó vagy videó elkészítése után szinte azonnal elkezdi azt felhőbe (NAS-ra) menteni.
Mit javasoltok, mit használjak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest