- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
válasz
8nemesis8 #64260 üzenetére
Nekem 218Play-em van, és pont a napokban gondolkodtam, hogy innen hová érdemes "fejlődni"? (ha lehet, maradnék a 2 tálcásnál)
Valamint newbie kérdés: ha esetleg vennék új DS-t, akkor vennék bele új HDD-ket is az 1-2 éves Red-ek helyett. Az ilyen teljes migrációra van valami biztonságos megoldás? -
silentkiller
senior tag
válasz
siminhu #64099 üzenetére
Én is a DS File-t használok automatikus és ad-hoc képek mentésére iOS-en. Nekem a PhotoStation nem releváns mert alapból a default photo mappába szinkronizál és csak gépészkedéssel lehet minden újra indításig más mappába állítani. A személyes mappába jó megoldás de nem látom értelmet két helyre, egyazon eszközön szinkronizálni a képeket. A Moments lenne a legjobb mert a workflow-ja hasonló, mint egy Google Photo de nekem többször hibázott iOS-en (timestamp hibák) és el sem tudom képzelni, hogy ki volt az az ostoba akik a folder struktúráját tervezte, amit használat előtt nagyon meg kell nézni! Ha egyszer elkezded használni, onnantól fogva fel kell készülnöd arra, hogyha egyszer szükség lesz rá, úgy nem fogod tudni a képeket egyszerűen (pl.: fájlkezelővel) kimásolgatni mert azok el vannak temetve egy totál átláthatatlan mappa struktúrába.
-
silentkiller
senior tag
Szeretném kérdezni, hogyha a DS218Play-nél nem jön fel az Active Backup for Office 365 csomag, akkor nincs lehetőség megoldani, hogy az O365 a NAS-sal kommunikáljon és ne a OneDrive-val?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Battlefield 7
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest