-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
felho001
tag
válasz
gatesz #69463 üzenetére
Passz én ezen a beállításon nem is változtattam 920-on van ami a gyári beállítás és NFS-el erem el. megy Tv-ről is ami egy philips de a plexen mert a DS videót utálom. viszont szerintem egy media lejátszó sokkal stabilabb megoldás. Én tv használok és azon az infuse alkalmazást. így van 2 felesleges mede8er med 600x3D lejátszó. Ha kell az egyiket jó áron megszámítom.
-
gatesz
tag
válasz
gatesz #69416 üzenetére
Sziasztok, erre tényleg nincs jó megoldás? Tegnap dolgozni mentem, az asszony maradt itthon a gyerekekkel, és sajnos nem tudtak filmet nézni a NAS-ról, mert megint valamiért nem látta a TV. Picit idegesítő. Vegyem le az értéket 1-re? Vagy mit csinálok rosszul? Most 45-re van állítva.
-
válasz
gatesz #69368 üzenetére
A 2020-as pluszos széria minden egyes tagjára jellemző. (Régebbi modelleknél elvileg nincs.) Én az első 220+-t visszavittem, de a második is ugyanolyan volt. Utánaolvasva amazonon meg német fórumokon sajnos ez ilyen. Halk kattogó hang alacsony ventifordulatnál. 720+, 920+ ilyen, valószínűleg a 420+ is.
Aki azt mondja, hogy nála nincs ilyen hang, annak vagy nagyon szerencséje van, és nála tényleg nincs, de inkább csak egyszerűen az ő füle nem hallja ezt a hangot.
Szerencsére ez a hang csak közelről hallható, tehát ha már eltávolodsz az eszköztől pár méterre, akkor nem. Nekem a NAS egy szekrényben van az étkezőben a mennyezet alatt. Ha alatta állok közvetlenül csak a diszkeket hallom, ezt a hangot csak akkor, ha felmászom oda valamit állítgatni vagy szerelni.
-
Marci112233
addikt
-
Marci112233
addikt
válasz
gatesz #69273 üzenetére
Egyszerűen utánakötöd a szolgáltató router után az új routert. Nekem is úgy megy és nincs probléma vele. Telekomos vagyok és annak a modeme adja kábelen a netet a TP-Linknek, és az utóbbiból kapja a gépem is a netet, de wifi is megy mindkettőn, igaz más csatornán vannak, hogy ne ütközzenek egymással.
De switch olcsóbb megoldás.
-
Marci112233
addikt
-
Marci112233
addikt
válasz
gatesz #69266 üzenetére
Kezdjük az elején. A NAS-on gigabit port van az tuti. Na most gondolom a gépedben is gigabites a hálókártya, mert manapság mindegyik gépben az van, de jó pár évvel ezelőtti generációkba is azok kerültek már. Viszont milyen routeren keresztül megy a dolog? Az is gigabites porttal rendelkezik? Ha nem akkor meg is van a szűk keresztmetszet.
Szerk: Mekkora az a sebesség amivel másol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest