- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
Bitpalace #96799 üzenetére
Gyere át a Plex topikba. Ez már fullosan odavág, ott válaszolok.
-
burgatshow
veterán
válasz
Bitpalace #96787 üzenetére
Gondolom a 2 sorozat erintett evadjaiban meg nem jelent meg az osszes resz, mert ha a Plex megtalalja, akkor szepen egybe rendezi. Addig viszont sajnos igy mutatja.
A 2. kerdesed nem ertem pontosan. Ha Plexen keresztul akkor a dashboardon latod ki mit nez eppen, viszont a fajltendszer es a Plexet futtato op. rendszer szinten barki hozzaferhet ha van jogosultsaga a gepre belepni. -
makoss
veterán
-
RockCNC
őstag
-
burgatshow
veterán
-
cigam
titán
válasz
Bitpalace #96372 üzenetére
Töltsd le olyan formátumba, amit támogat a lejátszó. Az elég hihetetlen hogy csak 5 percig támogatja az AAC-t.
A NAS-on mivel osztod meg? Mivel játszod le? A NAS-t az Interneten keresztül éri el, vagy helyi hálózaton keresztül. N+1fontos dolgot nem írsz le, de azt részletesen leírod, hogy anyunak kell a warez sorozat. -
boborján2
senior tag
válasz
Bitpalace #96372 üzenetére
Ki kellene próbálni pl. egy vlc -vel. Android telefonon szerintem az egyik legjobb mindent tudó lejátszó, illetve szétnézni a nas naplójában hátha van valami árulkodó bejegyzés.
Így egyelőre ez lehet nas hiba, hálózati hiba, de akár még hdd hiba is.
Bár az alap probléma nem tudom hogy függ össze a képpel, de már eleve az egy nagy hiba ,hogy a hangsávot képtelen az app lejátszani. Feltételezem ez a DS video. Ezt kukázni kell mert mindenért rinyál. Helyette ahogy írtam , pl. vlc.
-
ekkold
őstag
válasz
Bitpalace #94118 üzenetére
Jó az avatar-od
épp nemrég írtam, hogy azt próbálják belenevelni az emberekbe, hogy ha nem frissítesz akkor "elvisz az ördög".
Képzeld velem mi lesz, mert én még DSM6-ot használokés hogy tovább rontsam a helyzetemet, még windows7-et használok,
, sőőőőt még Windows XP-t is, igaz ezt csak időnként, és virtuális gépen.
Amúgy sok mindentől függ, hogy mi lesz, pl. sok múlik azon, hogy használod-e távolról, ill. elérhető-e távolról az eszköz. Vagy pl. mennyire jó tűzfalad van, értesz-e hozzá, jól van-e beállítva, vagy mondjuk pl. a többi otthoni eszközöddel minden oké-e, vagy már tele vannak mindenféle trójai programmal, milyen internetezési szokásaid vannak, milyen szoftvereket használsz az otthoni hálózatban stb...
Pl. egy otthoni hálózathoz és a nethez is hozzáférő TV hatalmas rizikófaktor. Nemrég megnéztük mit művel egy viszonylag új LG oled TV a hálózaton. Hát döbbenet, többszáz külső IP-vel kommunikál (még standby állapotban is) szkenneli a belső hálózatot is, hozzáférhető eszközöket keres. Nehezen bizonyítható, mert zömében titkosított kommunikációt használ, de igen nagy valószínűséggel képernyő mentéseket is küld elemzésre a gyártó felé. Ráadásul ezeknek az oprendszeréről alig tudni valamit, nincsenek rá trójai/víriskeresők (vagy ha van is senki sem használja), egy fertőzött weboldal fene tudja mit tesz vele. Na persze nem csak az LG, a többi is hasonlóképp. -
Borisz76
nagyúr
-
Imco
őstag
válasz
Bitpalace #91933 üzenetére
Ez még
Nasnál statikus IP be van
állítva" szöget ütött a fejembe.
A "A WAN IP-cím automatikus lekérése
nemre van állítva? Vagy miért statikus az Ip-d? Ha nem fizetsz külön érte /jellemzően/ akkor dinamikus az ip-d. Attól függetlenül, hogy néha sokáig ua. a cím.
Szerintem... -
Imco
őstag
-
fatal`
titán
válasz
Bitpalace #91915 üzenetére
Nézd meg a saját routered, hogy milyen IP-t látsz a WAN interfacen és vesd össze az internet fele látszó IP címeddel.
Ha nem egyeznek, akkor a szolgáltatód NAT-ol, vagy kikapcsolták a bridge módot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest