- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Boost3er #30362 üzenetére
Hogy ?
Ha nincs amit visszaossz akkor nincs amit seedelj. Alapvetően a ds furán működik.
Ha ugyanarra a kötetre tölt le mint amelyikre telepítetted, akkor ha törlöd a file-t alóla, akkor látszólag még bent marad seedben, egész addig amíg valaki nem szeretne belőle bármit. Akkor nálam kidobja hogy ez a torrent hibás. Viszont ha másik kötetre van megadva a letöltési mappa, akkor a saját kötetén is létrehoz egy változatot az állományból, így ha a célmappából gyomlálod attól még megvan csak te nem látod. Ha ilyenkor kiszeded seedből is a ds alól akkor nyered vissza a teljes területet.
Hogy egy kötetnél ha törlöd de látszólag seedben marad mit mond a tracker rá amíg nem szednék tőled az passz.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Boost3er #20638 üzenetére
A plex más portot használ, ami mégsincs annyira átengedve a tűzfalon?
Adnék neki egy alias-t az alkalmazásportálon, illetve, otthon beírnám a NAS IP _szóköz_ nas.nev.hu
adatokat a windows/system32/drivers/etc alatti hosts fájlba, hogy lanon keresse a NAS-t, és ha OTT működik, akkor akár a Syno Tűzfal PPPOE beállítása is hunyó lehet.update: de ha csak routert cseréltél, és a NAS-on nem állítgattál semmit, akkor mégis a router lesz a hunyó. Ezt is le tudod tesztelni az általam leírt módon.
-
Essejó
veterán
válasz
Boost3er #19787 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy én már láttam olyan UPC wifis routert amin keresztül ment a Quick connect illetve a távoli elérés pl filmnézés, távolról vezérelt DS. Bár az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy egy HP mikroszerveren futó Xpenologyról van szó.
Miután a telepítést én követtem el, így egészen biztos vagyok benne, hogy az: Ez Internet futtatásán kívül semmiféle portbeállítást nem végeztem, főleg nem manuálisan.
Mondaná, hogy megnézem neked, de bizonyos anyagi tartozások miatt az UPC épp szigorkodik a gép tulajával és épp nincs nete. -
fogtunder
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
válasz
Boost3er #17306 üzenetére
Távolról a megosztásokat nem fogod tudni elérni.
Ha mégis a megosztások mellett döntenél, akkor marad az openvpn-es becsatlakozás, de az sem az igazi.
Ilyen esetekre találták ki a webdav protokolt, melyet a következőképpen állíthatsz be:
vezérlőpult--> fájlszolgáltatások --> webdav.
Kapcsold be a WebDav HTTPS!! engedélyezését, és adj egy portot neki (5006 az tökéletes).
Nyisd ki a portot a routeren, vagy a vezérlőpult --> külső hozzáférés, router beállítása ( 5006 tcp)töltsd le a netdrive 1.3.4-es verzióját.[link]
tölthetsz frissebbet is, csak az már nem ingyenes, hanem 30 nap után fizetős.
ha feltelepítette, akkor beállítod:
site IP or url: egyértelmű.
port: 5006
server type: webdav
drive: egy meghajtó
account:
pass:
mielőtt elmented nyomd meg az advanced gombot és kapcsold be a https-tÖrülj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest