- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
Jó helyen keresed. Szerintem még "túl új" a DSM 6.1 és még van pár bug, mint pl. ez is. Szerintem csak várj még, aztán nemsokára jönnek az update-ek és akkor nemsokára nagy valószínűséggel jó lesz.
(#28893) envagyok:
H.265-ba kódolni? Úgy olvastam, hogy már eléggé fejlett kódolási profilok vannak rá és tényleg elég hatékonyan tömörít.
(#28892) Rick4:
A CloudStation is jó fájlszinkronizálásra, ez tény. Én is használtam egy darabig. A kis fájlok véletlenül nincsenek kizárva a beállításoknál?
Rsync: a tudásbázis alapján máshol kell keresni, bocsi!
-
Patice
Topikgazda
Szépen nyitva hagytál jó pár "gyári ablakot" a "betörőknek"... A rendszer meg blokkolta az IP-t is és mivel chrome-mal sem tudtál belépni ezért szerintem bejutott a belső hálózatodba is és onnan is próbálkozott.
Intézkedj! Nézd át a biztonsági beállításaidat! (Javaslom elolvasni ezt.)
(#21106) kaciokos:
Úgy látszik talált a NAS/DSM hibát a lemezen és ahogy a log-ból olvasom úgy néz ki sikerült neki megjavítania, de én ezek után nem bíznék 100%-osan abban a lemezben. Készíts leheteőleg minél hamarabb biztonsági mentést a fontos dolgokról! + ütemezd be a rendszeres HDD tesztelést!
(#21107) bigdady:
Harmadik féltől származó csomaggal tudod csak felrakni ezeket. Csak saját felelősségre!
(#21110) Fifi:
Igen, a legegyszerűbb még egy ilyen Linuxos rendszeren is az adott alkalmazás "nullázására", ha letörlöd. Utána újra felrakva lehet kezdeni az elejéről.
-
Borisz76
nagyúr
A Samsung és az LG TV-k topikjaiban is többször le lett írva :
A TV-k "médialejátszóit" csak végszükség esetén érdemes használni.
Pont az ilyen és hasonló hibák, kiforratlanságok, nem támogatott formátumok miatt.Külső lejátszót szoktak javasolni ami lehet : ( igénytől függően )
- PC
- HTPC
- Dedikált asztali vagy hálózati lejátszóUgyan is a ...
NAS dolga az adattárolás
TV dolga a megjelenítés
Lejátszó feladata a kép előállításaHiába van az új TV készülékekben lejátszó ha az egy darab k@ka....
Mod : Az ényémben is van valami...de a 2 év alatt talán ha 2x kipróbáltam.
Az "okos" funkciókat is csak 1x lestem meg....aztán úgy gondoltam, hogy elég volt a távvezérlős bohóckodásból. -
Multibit
nagyúr
Volt már többször téma. Vissza kell olvasni!
Cloud Station tárolt verziók száma -
lajos75
senior tag
Ha már így kiborult a bili miattam, akkor leírom még egyszer hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba.
Én nem fikázom a Synology NAS-t csak leírtam egy konkrét típusról (DS215j) a véleményemet.
Ennek ellenére én szándékozom venni egy Synology NAS-t csak egy jobbat (drágábbat)Na mármost fentebb kérdezték a véleményt a DS215j-ről én konkrétan erre válaszoltam, hogy véleményem szerint nagyon gyenge, főleg egy épített Nas hoz képest.
Mivel a kérdező hosszú távra szeretne beruházni és nem szeretne akadályokba ütközni, így mertem javasolni hogy nem ajánlom a DS215j.Részemről a téma lezárva.
-
Rick4
félisten
Ha elolvasod amire válaszolsz, láthatod, hogy amit én írtam, az nálam egyrészt a normál felhasználás keretein belül van, másodszor kb 3x annyira megterheli a gépet, mint amit Te írtál. Ha most azt mondom, hogy HD film lejátszással, két HD kamerával, értelemszerűen folyamatos felvétel 5 percenkénti mentéssel, 140 torrenttel nem szokott a proci 5-8% fölé menni, megértheted, hogy egészen más dolgokról beszélünk.
Itt nincs üresjárat, a 2 kamera folyamatosan megy, a stream-ek 5 percenként mente, plusz heti 100GB felszalad a magra is.... És akkor még nincsenek bekapcsolva a gépek, ahol felcsatolt mappaként folyamatos a megnyitás- mentés, stb fájlműveletek.
A fikázás az neked mit jelent? Én tényeket írtam, te jelenleg megpróbálsz a tényekkel vitába szállni. Tedd csak, mint írtam, megváltoztatni úgysem fogod tudni őket.
Az már gondolom hiába is mondanám, hogy a Te nasod 37%-on terhelve többet fogyaszt a konnektorból, mint az enyém 5%-ra terhelve. Végezetül ha végigolvasod, én leírtam, nem ide való az, hogy másról beszélgetünk, nem baj, azért csak hajtod a magadét. Ha önigazolás kell, hogy neked hosszabb van, hát bizonyítsd be, hogy neked hosszabb. De ne gyere azzal, hogy a 8 centis a nők 99%-ának elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest