-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
A Plex támogatja a hardveres transzkódolást - Plex Pass-szal. Amelyik prociban nincs erre belső hókuszpókusz, ott ez a funkció nem működik.
A Ryzen nem ördögtől való dolog, de sajnos - ha jól tudom - ő nem fog hardveresen belenyúlni a videofolyamba, tehát marad a Celeron.
Csak hogy megnyugtassalak: egy DS412+ évekig elboldogult a Plex-szel úgy, hogy 3 okostévé, legalább 1 telefon és egy tablet volt rácsatlakozva. Igaz, akkortájt még a 3D-s és 1080-as filmek mentek inkább, mikor átálltam a DS918+ra, akkor kezdtek jönni a 4K, HDR és Dolby Vision filmek.
Ha hülyeségeket zagyváltam volna össze, bátran javítsatok ki, tanulnom soha sem késő. -
merqree
őstag
Tavaly vettem DS220+-t.
Mára rájöttem, hogy beszorítottam magam két lemezre (kezdetben 4 TBos WD RED volt benne RAID1 kötetben, pár hete kicseréltem WD RED Pro 10TB-osokra).
Mai fejjel olyat vennk, ami vagy bővíthető (723+ alapvetően két fiókos, bővíthető, nincs jkódolás ahogy írod), vagy eleve 4 fiókos.
Kérdés, mennyire kell a kódolás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest