- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolee73
tag
válasz
molnartibor #29727 üzenetére
Köszi, és most olvastam utána, hogy a Telekomtól lehet kérni a Sagemcom routerükre BRIDGE módot, és akkor elvileg simán visszahelyezhető lenne a saját ASUS RT-18U-m... (Telekom router 1-es portja az ASUS WAN portjára)
Remélem tényleg ilyen 1szerű...
-
Madwe
nagyúr
válasz
molnartibor #29348 üzenetére
Sőt lehet a 29341 neked is megoldás
? Én azt nem bántottam, lehet gyárilag be volt nálam kapcsolva, mindenesetre 916+on 99%ra leterhelte a procit pedig abban jó erős van, lehet ezzel az is jobban megy...
-
McVetranio
csendes tag
válasz
molnartibor #29024 üzenetére
-
Borisz76
nagyúr
válasz
molnartibor #29016 üzenetére
Akkor veheti a Syno-t is, a kimaradt alaktrészeket eladja és befekteti alkoholba
-
Madwe
nagyúr
válasz
molnartibor #29016 üzenetére
Már ha szüksége van rá. Mondjuk nem tudom mennyire macera az xpeno, mennyire követi a frissítéseket, stb, ha gyk ugyanaz, lehet megérheti a lapcsere nascsere helyett.
-
Multibit
nagyúr
válasz
molnartibor #29008 üzenetére
DLNA helyett a mediaplayert ajánlom
(#29009) gg72
Az az általános vélemény az épített NAS-okkal kapcsolatban, hogy jobban megéri, ha
- több lemezes NAS-t akar az ember
- nagyobb teljesítményre van szüksége, mint amit általában az out-of-box típusok adnak.Tehát ha nem várható a közeljövőben, hogy az ADSL-t valami brutál gyors netre váltod és nem akarsz sok lemezes tárolót, akkor jó döntés egy olcsóbb NAS. Az, hogy DS116, vagy DS216j, már más kérdés. A DS116 erősebb, a DS216j praktikusabb.
-
gg72
veterán
válasz
molnartibor #29012 üzenetére
Ok, kösz, kíváncsi vagyok mások is ezt ajánlják-e inkább.
-
Madwe
nagyúr
válasz
molnartibor #28972 üzenetére
Ameddig tudsz ragaszkodj az ipv4hez, ipv6nak még sok buktatója van (routernek tudnia kell, natolás tök más, nem annyi lesz majd csak h ipv4 cím helyett v6osat adsz meg s minden megy
-
Megane2000
aktív tag
válasz
molnartibor #22567 üzenetére
Nekem is így sikerült végül!
-
törölt tag
válasz
molnartibor #22482 üzenetére
tegnap ulaci78-el zongoráztuk le pm-ben egy két lemezes történetből véletlenül a másodikat is shr-re húzta és külön kötetre módosítaná kört. simán leformázta a második lemezt külön, visszatette, csinált egy egyszerű kötetet belőle semmi perc alatt
Multibit: attól hogy van egy védelem nélküli shr köteted attól még simán trükközés nélkül ahogy írtam bármit tudsz mellé tenni. ha bővíteni akarod akkor az is megoldható, ha új lemezcsoportnak felveszed és csinálsz belőle egy kötetet akkor meg úgy is megy. egy lemeznél a védelem nélküli shr vs sima mezei önálló kötet között gyakorlati különbség nem igazán van
meg lehet csinálni amit írsz, de fölösleges szívókör, ha meg akarod szüntetni az első lemezen az shr-t -aminek sok gyakorlati haszna nem lesz btw- akkor simán mehet a másidik vinyó be, új lemezcsoport új kötet, lesz egy kötet 2, arra áttolod az shr kötet 1 adatait, és gyalulod a kötet 1-et. így nem kell külső vinyóval se szenvedni
-
törölt tag
válasz
molnartibor #19812 üzenetére
mivel lakossági ip mögött vagy, nem valószínű hogy így meg tudnád kerülni a céges tűzfalat.
De itt a súgó a beállításhoz: katt -
Mezga Aladár
veterán
válasz
molnartibor #19504 üzenetére
openvpn-nél van erre a beállításoknál egy pipa.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
molnartibor #19501 üzenetére
ha VPN-en keresztül csatlakozol, elvileg úgy működik minden, mintha belső hálón lennél.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
molnartibor #19501 üzenetére
igen
-
Tamarel
senior tag
válasz
molnartibor #16537 üzenetére
Nem gondolnám h az ártana a merevlemezeknek ha kikapcsolják és nem pörög éjszaka meg napközben amikor nincs semmi dolga!
Nem ez a baj, hanem hogy a gyári 20 perc utáni kikapcsolással naponta kb 15x játsza el.
Persze ha máshova teszed a DSM-et meg nem fut torrent akkor jó az alapértelmezett is. -
Patice
Topikgazda
válasz
molnartibor #16537 üzenetére
OK, így már értem.
Végül is megspóroltál egy drágább NAS-sal egy-két külső lejátszót.
-
Doky586
félisten
válasz
molnartibor #16533 üzenetére
A hdd-k leállítása úgyse tesz jót a lemezek élettartamának...
a serviio úgylátszik tud erről, és megvéd magadtól. -
Patice
Topikgazda
válasz
molnartibor #16533 üzenetére
A saját Médiaszerver miért nem volt jó?
-
molnartibor
tag
válasz
molnartibor #16377 üzenetére
Megoldódott a trükk az volt hogy a file stationban megjelent név nem egyezett a fizikai eléréssel a neve:usbshare1 a helye pedig: /volumeUSB1/usbshare utóbbival ment egyből!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest