-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
File Station jobb egér menü vagy kiválasztás után a fenti tevékenység menü. Itt megosztás. Ha kell beállítasz érvényességi időt. Biztonságos megosztásnál meg tudsz adni egy jelszót neki(vagy ha van felhasználójuk vagy csinálsz akkor azt is beállíthatod). A megosztott hivatkozás böngészőből elérhető ami van a felsorolt rendszereken. Igazából azt kell nekik elküldened meg a jelszót ha beállítasz valamit.
Ezeket a megosztásokat utána a File Station -> Eszközök-> Megosztott hivatkozások kezelőjében tudod szerkeszteni/törölni stb utána.
-
Almos
aktív tag
Mikor a google photos-ból lebackupoltam a több ezer képemet a Synora, akkor napokig tartott a képeknek és a videóknak az indexelése, thumbnail generálása a NAS-on. Először én sem értettem, hogy mi tarthat ennyi ideig, volt mikor azt hittem, hogy lehalt a folyamat, de aztán jónéhány nappal később befejezte a NAS a kerregést
-
Borisz76
nagyúr
Én erre tippelek :
Bélyeg képeket, előnézeti képeket konvertál.
Távoli elérés esetén nem kell a 3-4-5 MB-s képeket betöltenie....elég a kisebb előnézeti kép.
Sávszélt lehet spórolni vele.
Mappában kereséskor is jól jön mikor több száz kép között keresel.
Meggyorsítja a folyamatot. -
Borisz76
nagyúr
Photo Station bemutató...vége felé a mobilos feltöltéssel.
-
Pubszon
veterán
-Fájlok elérésére és szinkronizációra külön alkalmazás van, mind a kettő működik szépen.
-Akkor áll meg a szinkronizáció, ha a telefon gyenge és a kevés memória miatt kilövi az OS a háttérből az appot, ez igaz a QNAP applikációához is, tehát ez telefon oldali probléma.
-Újabb Android alatt nem egyszerű írási hozzáférést biztosítani a külső alkalmazások számára az SD kártyához, és ez minden nem gyári alkalmazásra igaz, így a QNAP applikációához is, ez is telefon probléma.Ezeket a nem NAS specifikus problémákat leszámítva semmi gond sincs.
-
olajbogyo
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest