- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
silentkiller #64318 üzenetére
Köszi, ezt nem ismertem. Nekem bevált a transmission, most már nem jövök le róla.
-
válasz
silentkiller #64266 üzenetére
Én inkább felhúznám az új NAS-t az új diszkekkel, a beállításokat simán le tudod koppintani a régi NAS-ról egy az egyben. Utána átmásolnék minden adatot a hálózaton keresztül. Pikk-pakk fel lehet húzni egy új NAS-t, pláne ha ott van előtted a minta.
Értem én, hogy van migration, de ez olyan, mint amikor új asztali gépet rakok össze, akkor sem költöztetem a régi lelakott Windowst, hanem csinálok egy tiszta installt. Ha bármit troubleshootolni kell, meg javítgatni, már ott vagy időben, mint egy friss telepítéssel. Ráadásul az adataid addig is biztonságban vannak a régi, működő rendszeren, amíg az újat állítgatod.
De ez persze csak az én véleményem, mások máshogy látják ezt. Én az adataimmal nem kísérletezek, azok túl értékesek számomra.
-
válasz
Én átraknám a régi HDD-ket, majd egyesével csere.
-
mtz81
tag
válasz
Van
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest