- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjy08
tag
Plusz egy pont dahua kameráknak. Ezek biztosan támogatják az onvif protokollt.
Az imou típusok még olcsóbbak is valamivel.
A nem akarsz felvételt őrizgetni mit jelent? Nem akarsz rögzíteni? Mert ha csak live megtekintés, illetve riasztásra küldjön pl. képet mail címre, akkor ahhoz tökéletes a gyári app is. (Dahuánál legalábbis jól működik.) -
Én ezt használom a DS-hez asztali letöltésre már egy jó ideje, és nekem nagyon bejött. Nem ingyenes, de megéri, legalább is szerintem, nem egy nagy összeg.
Azt nézd meg, hogy aktív a kapcsolatod, vagy pedig passzív, nyilván ha az utóbbi akkor nyitnod kell egyet.Az RSS letöltést én is most nézegetem csak, de valamiért nekem sem jön össze a sorozatoknál, tuti benéztem valamit, de majd még később átnézem.
-
-
Magnat
veterán
Igen, bár valójában elég lenne a 218 vagy a 218 Play is, de a 220+ mindenképpen időtállóbb választás ... kíváncsi leszek, h tényleg él-e még a 112k, ha igen, akkor sztem azt vedd. Persze, kezdheted 1 lemezzel, arra kell figyelni, h shr legyen, ne basic, mert utóbbit nem tudod tükrözni ha meglesz a második diszk.
Phülöp: gondolom ha ugyanott néznénk, most is komolyabb lenne a difi, csak a HA-n a kolléga nem árul 218-at.
-
Magnat
veterán
Szia, nekem nem igazán világos a hsz-edből, h mekkora kapacitásban gondolkozol? (Bár ha ennyi eszközről szeretnél mentéseket is tárolni, akkor minimumként a 4TB-t mondanám, csak az összegkorlát miatt azért jó lenne tudni, h te mennyit szeretnél ...) Illetve a lemezek száma gondolatmeneted sem teljesen világos, jól értem, h akkor 2 lemezest szeretnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest