-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Magnat #64569 üzenetére
"esetleg még amivel tudsz gigabit fölé menni, ha szimplán adsz 2 külön ip-t a nas két nic-ének és adott kliensről egyik ip-n szólítod meg, másikról meg a másikon, így egy kliens sosem megy gigabit fölé, de a kettő együtt mehet."
Ez nem annyira fog működni! Szerencsétlen honnan tudja majd, hogy merre is kell mennie? Gondold végig! A kliensen szeretnél egy weboldalt megnyitni. Az a szerencsétlen böngésző, honnan tudja, hogy merre van az arra? Routolás (útválasztás) beállítása szükséges. Attól, hogy két IP-t adsz csak "megbolondul". Bár be lehet állítani winfos és linux alatt is a routolást, nem olyan egyszerű az, mint amilyennek első blikkre tűnik!
-
tjsz
senior tag
válasz
Magnat #64569 üzenetére
Szia!
Csak egy gyors kérdés: azt is be lehet állítani a NAS-on, hogy az egyik ill. másik IP címére mely kliensek csatlakozhatnak?
Tehát pl. a NAS 192.168.1.1-es IP címére csak 192.168.1.10, 11, 12 kliensek csatlakozhatnak
míg mondjuk a 192.168.1.2-es IP címére pedig 192.168.1.20, 21. -
válasz
Magnat #64403 üzenetére
Fogalmazzunk úgy hogy Dockerben kb. minden linuxos szoftver fut és a megjelenő új verziók kb. mindenből vannak Dockerben is (vagy csinálhatsz magadnak belőle).
Nincs Synology specifikus Docker app, hiszen pont ez a lényege, hogy szinte független a futtató környezet alatti HW-től (persze x86-64 alapú kell hogy legyen). -
Dzsekó
addikt
válasz
Magnat #64334 üzenetére
Az biztos, mondjuk én már SSD-vel tolom. Az hangtalan, kisebb eséllyel romlik el, mechanikai rázkódásra nem érzékeny, hangtalan. Munkatársamnál pont most ment tönkre a 4-ből 2db Red, mert menet közben odébb rakta a NAS-t. A miért nem kapcsoltad ki előtte a NAS-t kérdésre az volt a válasz, hogy nem volt kedve.
Kapott egy kis mechanical shock-ot.
Vehetett 2db WD40EFRX-et.Elemental: Akkor még azt tudom elképzelni, hogy ahogy fentebb is írták, mindig van rajta valami adatforgalom, ezért nem parkol. EARX-ek, amit láttam mind 8 sec-re volt állítva. Az enyém is, amíg ki nem kapcsoltam. Kiderülni csak a wdidle3 /r (report) paranccsal derülne ki, mert az kiírja, hogy éppen min áll, de ha NAS-ban van, akkor ez nem működik. Sata kábelen és IDE módban kell lennie a HDD-nek, hogy működjön meg kell egy DOS boot CD/DVD. Green-ek minőségénél EZRX-től kezdődött a hanyatlás, addig 3 év garisok voltak, és akkor jöttek be a Red-ek, amik kvázi átvették az akkori Green-ek helyét. Tehát az EARX egy jó széria volt.
-
8nemesis8
veterán
válasz
Magnat #64258 üzenetére
Köszi szépen!
Abszolút nem sürgős, mert 2 éve áll kb a szekrény mélyén, várva az előző NAS végét, hála az égnek nem így történt. (kopp-kopp) Így fogok tenni.nyikszi: Igazad van, de én meg 100-ért nem vennék használt 218+-t, hiszen boltban 109 most az ára, persze az nem 6GBos, de apró pénzből lehet ramot bővíteni. Rápróbálok magasabban meghirdetni aztán majd látom érdeklődik-e valaki iránta!
-
Tachion86
tag
válasz
Magnat #64158 üzenetére
Mármint a Hikvision NVR-hez? Persze, "Hik-Connect" a neve. Teljesen jól használható, lehet nézegetni az élőképet (egyszerre akár többet is), visszanézni a felvételeket, sárga kis csíkokkal jelzi a timeline-on hogy hol észlelt mozgást a kamera, lehet vezérelni a PTZ-t, a kamera hangszóróján beszélni stb... még magyarul is tud az app.
-
törölt tag
válasz
Magnat #63863 üzenetére
Értem, de az eredeti kérdésemben úgy szerepelt, hogy:
"Használ valaki 10G kártyával PC-t ami 10G swithen keresztül csatlakozik, illetve mellette a NAS normál 2* vagy 4*1Gbit-el csatlakozik a hálózathoz? Mindez X db HDD-vel felépített SHR tömb mellett?"
Azaz a PC 10G NIC-el csatlakozna egy 10G switchbe amihez a NAS 2* vagy 4*1Gbittel csatlakozna LAG. Azaz a LAG csak a NAS-nál lenne... a kérdés hogy ilyen esetben a PC mennyivel tudna a NAS-al forgalmazni, avagy a NAS kiszolgálja-e 1GBit felett?
Az egész értelme (ha megy) annyi hogy - legalábbis első körben - ne kelljen NAS-t is cserélni 10G kompatibilisre + NAS hálókártya + SSD-k... de hozza a 2 v 4 Gbitet a rendszer.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Magnat #63863 üzenetére
+ bárki LAG -ba gondolkozik ezt értelmezze, olvasson utána nagyon :
"There are no native LBFO capabilities on Win10. Microsoft does not support client SKU network teaming.
It was a defect in Windows 10 build 10240 that “New-NetLbfoTeam” wasn’t completely blocked on client SKUs. This was an unintentional bug, not a change in the SKU matrix. All our documentation continued to say that NIC Teaming is exclusively a feature for Server SKUs.
While the powershell cmdlet didn’t outright fail on client, LBFO was in a broken and unsupported state, since the client SKU does not ship the mslbfoprovider.sys kernel driver. That kernel driver contains all the load balancing and failover logic, as well as the LACP state machine. Without that driver, you might get the appearance of a team, but it wouldn’t really do actual teaming logic. We never tested NIC Teaming in a configuration where this kernel driver was missing.
In the 10586 update (“Fall update”) that was released a few months later, “New-NetLbfoTeam” was correctly blocked again.
In the 14393 update (“Anniversary update”), we continued blocking it, but improved the error message.
The bottom line is that customers should NOT attempt to create teams on client SKU. It is NOT supported on client SKU, and never has been. Classic NIC Teaming continues to be supported in Windows Server 2016.
(Edit) NIC Teaming however can be done using 3rd party software, just the native LBFO teaming available from Microsoft is not supported on client SKUs.
Adam Rudell | Windows Networking Beta | Microsoft Corporation
Proposed as answer by ARUDELLMicrosoft employee Tuesday, September 06, 2016 4:17 PM
Edited by ARUDELLMicrosoft employee Tuesday, September 27, 2016 1:42 PM"Röviden, a nem szerver rendszereken az Microsoft nem támogatja. Lehet a neten rákeresve kis millió megoldást olvasni ami már nem aktuális, mivel szerintük (Microsoft) hibáztak amíg engedve volt és igen addig amíg ment csak egy powershel parancs kiadása elég volt (most is elég lenne ha nem veszik ki / akadályozzák, hogy menjen).
Sok NIC gyártó még jó pár win10 buildre megcsinálta a driverében a támogatást de az aktuálison ezek jó része sem megy már. Igen van olyan NIC amihez még most is megoldható de az max használtan szerencsével szerezhető be jó áron (vagy újonnan horror áron mert az intel profibb kártyák azok amikkel ez jellemzően megy még) és granaciát senki sem fog vállalni, hogy egy build váltáskor is meg lesz a driver, hozzá csinálva amivel megy ...
Tehát a LAG irány kliens oldalról már a "sebesség teszt" előtt nagy pofára esés lehet mert már kliens oldalon nem jön össze a teaming, vagy szűnik meg működni egy Win10 frissítés után (nekem volt kártyám amire pld 3 Win10 build váltásig megcsinálta az intel de minden esetben hetekig, hónapokig kellet várni mire lett megoldás és pld addig sem volt nyilván használható) ... -
Immy
őstag
válasz
Magnat #63471 üzenetére
Igen ez valid pont, alapvetően nem virtuális gép farm kiépítésére gondoltam, pusztán egy lehetséges opcióra, ha kellően kis teljesítményt igénylő virtuális gépet futtatni, hamár a docker nem elérhető.
Vannak olyan ARM modellek amik már 1GB-al jönnek, ami tudom hogy még mindig karcsu -
tobias40
veterán
válasz
Magnat #63455 üzenetére
Hát ha nem is teljesen de amennyire lehet ,ésszerű keretek között,de emiatt nem akarok nagyon drágát venni,max 150-160.000 van rá első körben!
És csak új és számlás jöhet szóba!
Lehet elég a 2 lemezes is,ezt sem nőttem még ki.De ha nem nagy az árkülönbség akkor nyilván jöhet a 4 lemezes...
Raid egyelőre nem lenne csak alapkötet,eddig is elvoltam vele a 212j-ben is ,most meg az is ott lenne a mentéseknek,a személyes dolgokat meg pluszban külső vinyóra is elmentettem..Viszont nem lett teljes a szinkronizációm mert a file-ket átvitte a NAS-ra megadott dir-be de az alkönyvtárakat csak üresen másolta fel a NAS-ra a benne levő adatokat nem!
Mi lehet a gond? -
burgatshow
veterán
válasz
Magnat #63451 üzenetére
Nem neked, a témára úgy generálisan válaszoltam.
Amúgy a QC szolgáltatás mindig azt az IP-t adja vissza, amin az adott eszköz a NAS-t eléri. Ha otthon vagy ugyanazon a hálózaton, ahol a NAS, akkor a QC át fog irányítani a lokális hálón elérhető címre.
Ha nem, akkor az interneten keresztül.
-
spetya72
tag
válasz
Magnat #63382 üzenetére
Most eljutottam odáig, hogy kivettem a pipát hogy átirányítson https-re, és így beenged kívülről, viszont belső hálózaton nem. Azt írja, hogy nem jogosult e szolgáltatás használatára.
Na ezt a jogosultságot hol a pikliben tudom beállítani? És hogy van különbség jogosultságban attól, hogy kívülről próbálok belépni, vagy belső hálózaton?
Teljesen elvesztettem a fonalat. -
-
spetya72
tag
válasz
Magnat #63369 üzenetére
Tracing route to google.hu [172.217.16.99]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms RT-AC58U-B10C [192.168.1.1]
2 1 ms 1 ms 1 ms 10.0.0.1
3 * * * Request timed out.
4 1 ms 1 ms 1 ms ae-3.dr01.xiv.digicable.hu [78.131.4.53]
5 2 ms 2 ms 2 ms et-4.dr01.xv.digicable.hu [78.131.4.36]
6 * * * Request timed out.
7 2 ms 2 ms 2 ms be-1.xr01.budapest.digicable.hu [78.131.3.31]
8 3 ms 2 ms 5 ms as15169.peering.digicable.hu [94.21.255.2]
9 3 ms 3 ms 3 ms 74.125.242.225
10 2 ms 2 ms 2 ms 72.14.239.195
11 2 ms 2 ms 2 ms prg02s12-in-f3.1e100.net [172.217.16.99]
Trace complete. -
Formaster
addikt
válasz
Magnat #63301 üzenetére
Közben sikerült ezzel a Tutorral. Igen, portokkal kezdtem.
Viszont a legjobb dolog amit nem tudok belőni, az a sunshine.it YT video adblock listája. Ha a böngészőben beadom ott a lista, viszont adlists.list -be bemásolva unable hibát dob.
-
Tido
aktív tag
válasz
Magnat #63152 üzenetére
Szia, köszönöm a segítséged.
Ne haragudj, csak most jutottam el válaszig. Támogatottak között nem volt rajta, csak az ONVIF szabványt tudta. hiba az volt, hogy leírás szerint 25 FPS-et tud, míg valóságban csak 20-at. Azt beállítva, már tökéletes lett.
https://bitekmindenhol.blog.hu/2018/04/06/ip_kamera_lan_wifi_escam_g02 -
Nixon18
senior tag
válasz
Magnat #63159 üzenetére
Nincs 2 router egymás mögött és nem is vagyok NAT mögött.
Azt nem tudom leellenőrizni, hogy mi a hálózat jelenlegi IP-címe, mert nincs semmi eszköz azon a hálózaton (a routeren csak a NAS lóg) és fizikailag sincs helyben a NAS. De ez lényegtelen is, mert kb. 1 hónap és költözni fog a NAS.A hálózati meghajtó felcsatolása pedig akkor marad az eredeti terv szerint, mert a webdav-hoz nem igazán értek.
Köszönöm a felvilágosítást!
-
Nixon18
senior tag
válasz
Magnat #63157 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor amit a DSM felülete kiír külső IP-n, az a szolgáltató által adott dinamikus IP címmel azonos?
Sajnos nem tudom ellenőrizni azon a hálózaton az IP-t, mert nincs jelenleg semmi arra a hálózatra kötve, csak a NAS. (vagy ha tudom ellenőrizni, azt a módszert én nem ismerem)Egyébként simán windows fájlkezekőben/total commanderben szeretném felcsatolni meghajtóként és mivel a szolgáltató nem ad fix IP-t, így is gondolkodom a VPN-en.
akkor meg az lesz a probléma, hogy amíg nem költözik a NAS másik hálózatra, addig hogyan tudom meg, hogy mi lesz a fix IP. -
Delfi
tag
válasz
Magnat #63106 üzenetére
Lehet csak én nem értem, de miért akarnék egy NAS-on windowsos megoldásokat használni? Nekem van olyan ügyfelem, ahol a NAS a windows AD része, de ettől még nem használok ilyesmit, hiszen a doamin userek, groupok kezelhetőek a NAS-ban és az általam leírtak is a végén windows környezetben kerülnek kiosztásra group policyn keresztül, de windows ACL használata még sosem volt szükséges.
De persze ha neked ez jó, akkor használhatod, de részemről nem kedvelem az egyírányú utcákat az informatikában. -
Delfi
tag
válasz
Magnat #63005 üzenetére
Szia!
Szerintem továbbra is az a gondod, hogy nem adsz jogot az elérésre, így nem mutat ott neked semmit.
Konkrétan én csináltam egy "felhasználók" megosztást, amiben mindenkinek a home könyvtára van. A felhasználók-ra kiadtam mindenkinek olvasási jogot, majd szépen bepipáltam az "almappák és fájlok elrejtése a jogosultsággal nem rendelkező felhasználók elől" részt. Majd létrehoztam a RókaBéla és MiciaMackó felhasználókat, amelyiknél RókaB user kapott a RókaBéla mappára írás és olvasási jogot, Mici user logikusan ugyanezt a saját könyvtárára, majd ez úgy van kisharelve, hogy %username% és működik. Minden felhasználó csak és kizárólag a saját könyvtárát látja.
De ugyanez működik máshol is, ahol az volt a kérés, hogy egy adott project mappából a hatos, nyolcas és a tízes mappát láthatja egy adott user. Felmappeltem neki a project mappát a fenti módszerrel, és semmi mást sem lát ha belép, csak a 6,8,10-es mappákat, sem oldalra, sem felfelé nem lát semmit. -
-
zsamiatt
őstag
válasz
Magnat #63010 üzenetére
Igen van ilyen. Megnézve a problémádat olyan mappákon hozz létre az első képet amit küldtél amit valamelyik program hozz létre. Szerintem rendszer mappaként kezeli. Pl nekem a kamera rendszeré. A többit szinte szabadon állíthatom. Ezeket a mappákat amikre jogokat akarsz adni te hoztad létre?
-
gyugyo79
addikt
válasz
Magnat #63012 üzenetére
Én csak annyit írtam, hogy az általam használtakon a 6.2 -vel nincs már ilyen, de lehet ha egy most még 6.1-et futtató amin jelen van a "probléma" frissítve lenne akkor látnék én is 6.2 -n is (vagy ha fellépnék mindre megnézni és nem csak szúrópróba szerűen léptem volna fel párra)...
Amiken még látok ilyet és 6.1 fut rajtuk ott csak a Users alatti könyvtáraknál találtam ilyet de ezek céges NAS -ok ezért video,music,photo stb. könyvtár pld sose volt ...
Lehet valamelyik verziótól való frissítés hozza magával bizonyos könyvtáraknál és utána ami az alá lesz létrehozva is csak ezeket tudja kezelni.Amúgy hozz létre egy gyökér mappát amire megadod jól XY -nak a jogokat és mountold ki bele azt az almappát amit csak ő/is láthat és meg is vagy ....
-
gyugyo79
addikt
válasz
Magnat #63010 üzenetére
Biztosat nem tudok, de azoknál a NAS - oknál amiket láttam és ez feltűnt már a DSM verzió volt a különbség. Pld. 6.1.x nél a users alatt volt már csak az alap linuxos míg pld. 6.2.x után már én csak a bővített láttam. De ez ugye lehet véletlen is(szerk. : most végig néztem párat és azokon így is van, de 6.1 előtti meg nincs már) ....
Ezért inkább csak érdekel, hogy nálad 6.2 fut már ahol ez van? -
Delfi
tag
válasz
Magnat #62984 üzenetére
Szia, a megoldás kicsit melós, aszerint, hogy milyen mélyen van a kívánt mappa.
Minden szinten kell adnod a felhasználónak olvasási jogot, majd a kívánt almappában adhatsz írásit is.
Amire figyelned kell, nem lehet bekapcsolva az "alkalmazás erre mappára, almappáira és fájlraira", mert akkor látni fogja a többi könyvtárat is. -
válasz
Magnat #62982 üzenetére
Pl, ha megnyitok egy mappát, amiben képek vannak, ugye az intéző elkezd tölteni fent a kis zöld csík, ha az nagyon lassan megy, a képek előnézete is sok mp mire betölt. Egy kép megnyitása meg percek.
A ping az 1-2ms, a legmagasabb az 206ms volt, 901db ping átlaga 1ms volt.
-
válasz
Magnat #62977 üzenetére
A ping nem szakad meg, de rettentő lassan jön be minden, sajnos olyan hosszú kábel most nincsen nálam, hogy kipróbáljam azzal is.
Viszont egy másik wifin lévő windows-os gépen is van egy megosztás csinálva, vele nincsen ilyen gond. Így a főnöknek, hogy magyarázom meg, hogy az újonnan megvett syno szerver miért nem megy, miközben a gagyi windows-os meg miért megy.
-
arn
félisten
válasz
Magnat #62733 üzenetére
En is azert tettem le rola... majd ha a piac megerik ra. Ugyis a 2.5gvel is eleldegelnek egy ideig, aztan majd adagoljak a kov szintet, szepen mindig lehuzni a nepet.
a 2.5g is olyan kivaltsag, amihez tok draga cuccokat kell venni, noha filleres dolog lenne manapsag, hogy ez legyen az alap.
-
arn
félisten
válasz
Magnat #62366 üzenetére
pingelni tudom az osszes eszkozt, de az smb nem mukodik a subnet alol.
dsm is elerheto.
majd akarok furni, de egyelore wifin erem csak el - vettem egy ugyanolyan routert, mint a masik, az egyiken a gyari sw van, a masikon openwrt, a gyari swt csak bridgere lehet konfigolni, akkor nem fogad klienseket, openwrtvel meg tudtam csinalni, hogy a bridge mellett access pointkent is mukodjon.***
illetve lenne masik kerdes is... a wol csak syno routerrel megy? az lenne a cel, hogy elalszik a router, es barmi fel tudja ebreszteni halon keresztul. wines toolon talaltam ilyen opciot, de egy mediaszerver nem tudja elinditani. -
Somatom
veterán
válasz
Magnat #62197 üzenetére
Semmi sem megy. Nem torrentezek. Szinkron még nincs konfigolva és a médiaszerverekkel kapcsolatos összes funkciót kikapcsoltam. Majd megnézem a Zyxel terhelését is. De, tulképp nincs jelentősége, ezzel az átviteli tempóval elégedett vagyok. Webdav megy. Csináltam Syno fiókot, de még nem próbáltam. Router -ben forwardoltam és NO-IP DDNS -sel símán megy a videónézés a tabomon. Szóval, a lényeg müxik.
-
Somatom
veterán
válasz
Magnat #62195 üzenetére
Megvan! User error. Nem a bal oldali kis ablakban kell kijelölgetni az egyes mappákat, hanem ott csak a video megosztást kell kijelölni és akkor a jobb oldali nagy ablakban megjelenik a tartalma, ahol már tudok többes kijelölést használni. 50MB/s a tempó, de csak 14% a CPU terheltség. Ebből arra következtetek, hogy szegény, öreg Zyxel a szűk keresztmetszet.
-
Zlcsi
senior tag
válasz
Magnat #62117 üzenetére
openvpn-en sikerült
csak a nason lévő mappákat szeretném látni, illetve azokat felcsatolni hálózati meghajtónak.a nevével próbáltam felcsatlakozni, azt persze nem láttam, próbáltam a pingelni a azt az ip-t amin a másik hálózaton van a nas, nem láttam.
Nem csináltam még ilyen, nem igazán tudom mit kéne csinálnom -
Zlcsi
senior tag
-
Elemental
addikt
válasz
Magnat #61972 üzenetére
Nem kell plusz egy táv, az a vicc. 15 ezerért valami amlogic rá coreelec, hdmi cecen keresztül pedig a tévé távjával vezérelem. Olyan érzés, mintha a tévé egy funkciója lenne. Plusz yatse appal telóval is lehet kapcsolgatni. Ha ezt a hdmi ceces távirányítást hamarabb tudom, akkor fateréknak sem himediát vettem volna 50 ezerért.
-
r4z
nagyúr
válasz
Magnat #61972 üzenetére
Okostevekre van rendes lejatszo, peldaul Plex, es ott szinten nincs ilyen szivas. De a #61959-ben levo rendszeres macera helyett szerintem te is bevallalnal plusz egy tavot es a hozza tartozo 10x10 centis lejatszot, ha csak a DLNA es az a remuxolgatas van alternativakent.
-
egonka33
friss újonc
válasz
Magnat #61936 üzenetére
Van internet. A chrome csak a DSM- nél írja, hogy a webhely nem elérhető. Ip címet írok be. Próbáltam már másik böngészőn is, de ugyan azt csinálja. A NAS-an villog a LAN led. Eddig semmi probléma nem volt vele. Tegnap délelőtt a fiam mondta, hogy pár percre el ment a net. Azóta nem megy.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Magnat #61919 üzenetére
Említette Tony Clifton hogy felrakta a Plexet is. Lehet az töltötte az 1200 filmhez a metaadatokat és minden egyebet, pluszban indexelt és a többi, nem csodálom, hogy megfeküdt tőle. Ez a feladatmennyiség egy komolyabb NAS-nak is húzós és belassulhat tőle. Meglehet simán türelmetlen volt Tony Clifton barátunk.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Magnat #61856 üzenetére
Talán azért van így, mert nem egy az egyben kellene a torrentről lehúzott filmeket alápakolni a plexnek, hanem normális fájlnévvel. A plex figyelmeztet is arra, hogy milyen formátumot képes rendesen feldolgozni. Nem a program hibája, hanem annak alkalmazójáé! Nekem több száz filmmel és több tucat sorozattal tökéletesen működik. Igaz, van amikor a metaadatokat manuálisan kell megadni. De arról megint nem a szoftver tehet, hogy némely filmet már vagy 30 féle változatban elkészítettek az idők folyamán, és ő nem tudja, hogy ez épp melyik verzió. Pl: Háború és béke. Csak orosz verzióból van vagy 5.
-
Syl
nagyúr
válasz
Magnat #61856 üzenetére
Az én tapasztalatom az, hogy VS-nél kevesebbet kell faragnom. Sokkal. A Plex már ott elkezdte ásni nálam a sírját, amikor nem tudott mit kezdeni a
The.Lion.King.2019.720p.mkv
állománnyal. Aztán amikor minduntalan a képernyő közepére pakolta a feliratokat...A fapad smb tallózós megoldásnál szerintem sincs jobb, csak az kiesik egy régebbi smart tévénél. Be kell szerelnem elé valami célhardvert.
-
SutPet
aktív tag
válasz
Magnat #61856 üzenetére
Plex-et használok, kb 10% esetén kell belenyúlnom mert nem jól ismeri fel. Bár azt hozzáteszem csak egy féle verzióban van meg minden, sorozat részeknél nem foglalkozok a rész infojával, ha ott van ott van ha nincs nincs nem zavar csak a sorrend legyen meg.
subzero teszi a dolgát, de annál van egy két anomália de már megszoktam(bizonyos sorozatoknál újra és újra leszedi a feliratot de hogy miért az jó kérdés...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpársportok
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest