Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
baandii
senior tag
sziasztok!
frissíteni szeretnéd a dsm-et de előtt a video station-t kéne de azt nem tudom mert a legújabb van fent a csatolt képek szerint. ilyenkor mi a helyzet? mit lehet tenni?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Jogos....
-
csomi1977
aktív tag
Sziasztok . Ha már kitöröltem minden pillanatképet,SynoDrive verziót, lomtárat,lefutott a helyfelszabadatás ,akkor hol találok még 2,5 Terra pillanatképet ??
-
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Ha van egy komolyabb router (Mikrotik pl), akkor annak a tűzfalában meg lehet csinálni olyat, h az eredeti portokra (5000,5001, 22) csinál az ember egy honeypotot, ami annyiból áll, h aki oda benéz, azt egyből feketelistára teszi és onnantól egyáltalán nem engedi be a forgalmat arról az ip-ról a router a hálózatra ... ez annyiból poén, h a robotok úgyis a default portot nézik meg először és akkor onnantól nincs is esélyük a valid portot keresgélni.
Vagy egy másik jó trükk szintén Mikrotik v más normális tűzfalakhoz minimális IT vénával könnyen megoldható talán makoss kolléga tollából itt: [link] Aminek a lényege, h egy adott kódot elküldve a webszervernek az megkéri a routert, h a tűzfalat a kérést küldő ip címnek nyissa ki egy órára.
-
Multibit
nagyúr
válasz
csomi1977
üzenetére
nem hiszem, hogy valaki erőforrást fog pazarolni egy mezei user feltöréséhez
Ez nem így működik. Botok keresnek és találnak. A mezei user erőforrása is hasznos lehet zombi hálózathoz. Meg hát a mezei user saját tartalma az érték magának, nem a feltörőnek. A feltörőnek elég, ha zsaroló vírust telepít. Az áldozat ilyenkor csengethet. -
csomi1977
aktív tag
Elkezdtek a pillanatfelvételek elég sok helyett elfoglalni . Ami azért is érdekes mert 3 napja kikapcsolatam az összes könyvtárnál. Van arra mód ,hogy töröljem őket mielőtt a zár idő lejárna ? Próbáltam már rootként is terminálba de nem engedte
-
Magnat
veterán
válasz
csomi1977
üzenetére
Ok, de ez nyilván egy beállítás kérdése, a Tailscale biztonsági okokból így van megírva (mint a Teamviewer is). Az a kérdés, h szerveroldalon mi módosítható (amit nyilván nem tudunk): lehet, h egy flag szabályozza, h kell-e új eszközön esetén hitelesítés, akkor ha ezt átbillentik, akkor már mehet is a móka ... vagy lehet, h szerverről akkor is el lehet érni ha nincs hitelesítő kód ... nem állítom, h ez így van, de sztem azzal mindig számolni kell, h ha valamilyen ilyen távoli elérést telepítesz akkor az egy potenciális sebezhetőség lesz és ebből a szempontból a központosított működés mindig hátrány, mert könnyen megtalálnak, szemben pl egy saját Wireguard szerverrel, ami ha tegyük fel, meg is törik a titkosítását, akkor sem biztos h hozzád bemennek már pusztán csak azért, mert nincsen sehol nyilvántartva, h a te ip-den van egy vpn szerver ... főleg, h el is van dugva vmi jó magas portra.
-
Sanyi.mTs
addikt
PC-ről böngészőből és vpn-en.
Https, port megváltoztatva, routeren átengedve. Már hónapok óta működik/működött, pénteken még ment mindkét elérés (dsm, vpn).Kicsit próbálkozva meg van mi lehet a probléma: pc-n cmd-ben > nslookup "DDNS cím"-re kiadott IP cím különböző, mint a DSM alatt lévő DDNS IP címe. Utóbbival tudok csatlakozni távolról, de ugye ez bármikor változhat.
A kérdés, hogy nslookup miért rossz IP-t mutat?
-
Sanyi.mTs
addikt
mi a fene lehet, ha távolról ddns-sel nem tudok dsm-be belépni?
QC-vel megy. belépve DDNS látszólag működik, frissítem a lekérdezését és az általa kiírt IP cím + port számmal simán be tudok lépni. -
csomi1977
aktív tag
válasz
Magnat
üzenetére
Ha jól tudom erre van a Tailnet Lock . Hiába szerzik meg a felhasználói belépési adataimat , amíg valamelyik VPNen lévő eszközről nem hitelesítem a VPN hálózatba belépni akaró eszközt nem fogja látni . Volt is hasonló esetem mikor az egyik eszközről letöröltem a kliens programot . Hiába raktam vissza , léptem be nem láttam a többi eszközt . A Tailnet Lock kulcsai pedig az eszközökön van tudtommal nem a szerveren .
-
tjsz
senior tag
Sziasztok!
Több DS220j, DS220+ és DS224+ eszközön minden este 23:00-kor futtatok egy Security advisor report-ot, majd utána a "daily report" beállítás miatt éjfélkor el is küldik nekem egy gmail fiókon keresztül. Az elmúlt pár napban viszont ezeket az e-mail-eket nem küldik el, de minden más e-mail-t igen (pl. a napi drive usage report-t), vagyis nem lehet SMTP vagy név feloldási vagy akár google fiók beállítási probléma (2FA és app jelszóra célzok).
Beléptem a google a fiókba is és azt láttam, hogy a gmail szerverig el sem jutott a küldeni kívánt e-mail, tehát nem lehet esetleges kézbesítési hiba (a cél oldalon). Ergo ez NAS oldali hiba.
Valami tipp?
-
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Jah, a Teamviewer felhasználói is ezt hitték ... aztán mégis volt már két incidens, amiből az elsőt talán nyilvánosságra sem hozták, a másodikat már igen, állítólag a user adatbázist nem sikerült megszerezniük, de nálunk azért cégszinten mindenhol le lett tiltva biztos ami tuti
-
csomi1977
aktív tag
válasz
Magnat
üzenetére
egy wireguardon alapuló szolgáltatás . Persze fel lehet törni de ha jól beállítod akkor azért kicsi rá az esély . Eleve csak azok az eszközök tudnak csatlakozni a hálózatomhoz amik aláírással rendelkeznek . egy új eszköz csatlakozásnál kapok értesítést és engedélyezném kell . Plusz nem hiszem, hogy valaki erőforrást fog pazarolni egy mezei user feltöréséhez .
-
boborján2
senior tag
válasz
Magnat
üzenetére
Azért a tailscalenek is vélhetően van annyi felhasználója ,hogy kicsi az esélye hogy belátogatnak.
Sőt ezeket általában célzottan csinálják , mert random józsihoz hiába megy be bárki, 99% hogy számára értéktelen cuccokat fog találni. Inkább valami cég a célpont , vagy cégek és vagy adat ki, vagy sima ransomware be.
-
Magnat
veterán
válasz
tobias40
üzenetére
Tailscale az olyami elven műxik mint mondjuk egy Teamviewer csak vpn (vagy mint a QC), szóval nem kell neki ddns meg portnyitás, mert nem a klienstől épül fel a kapcsolat a nas itányába, hanem egy köztes szerveren lesz a két oda irányuló kapcsolat "összekötve" és elvilekben egy udp lyuksztás szerű technikával eléri, h közbenső szerver nélkül menjen a kommunikáció a továbbiakban. Előnye igazából ez, hátránya, h meg kell bízni még egy szolgáltatóban, szóval ha egyszer megtörik őket akkor hozzád is benézhetnek ... persze a Witeguardot vagy az openvpn-t is megtörhetik, de ott remélhetőleg mikor megtörik, nem egyből a te szerveredet támadják és van időd lépni, mielőtt megtalálnak

-
zsamiatt
őstag
na csak, hogy érdekes legyen. Újra megjelent a pár napja eltűnt két ssd cache meghajtó és újra beállítható lett. Érthetetlen.
-
klambi
addikt
Sziasztok!
A következő negyed évben tervezem lecserélni a régi DS716+II -t. Amire már csak használom az torrent és plex média szerver.
Mire lenne érdemes lecserélni ami inkább méda lejátszásban erősebb?Köszönöm!
-
csomi1977
aktív tag
válasz
boborján2
üzenetére
Tudd lenni a NAS exit node , nálam is így működik . https://pkgs.tailscale.com/stable/
itt van fen a legfrissebb verzió , szerinte elég egyszerű a beállítása . Nekem is ment nulla angol nyelv tudással de a chatGPT elég jól segít plusz van YouTube video is róla a Tailscale oldalán . az egész alháló elérhető ha úgy állítod be . És semmilyen portforward meg tűzfal beállítás nem kell a routerben .
-
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Van arra mód, hogy az új Chrome kiegészítő (About Download Station (for Synology NAS) verziószám: v3.22.1) működjön rendesen?
Biztos, hogy valami beállítás kell, de én nem jövök rá, hogy mi!
Amikor elindítom a böngészőt, tölteni akarok valami, jobb egér gomb, majd letöltés, hibát ír ki a kiegészítő, hogy szükséges a bejelentkezés. Természetesen minden meg van adva.
Megnyitom a kiegészítőt, nem csinálok semmit, újrapróbálkozok, akkor meg megy...
Olyan, mintha automatikusan nem jelentkezne be a NAS-hoz és fogalmam sincs, hogy mit kellene ahhoz beállítani (ha egyáltalán lehetséges), hogy ez normálisan működjön. -
boborján2
senior tag
-
Borisz76
nagyúr
válasz
boborján2
üzenetére
Szia !
Ha a telefonon bejelentkezel egy Synology APP-ba , akkor azt mivel teszed ?
- Quick Connect
- DDNS
- Belső hálón IP címmel
- Még lehet van más is .....Lehet ugye a "gyári" Quick Connect-el , ami kényelmes.
Cserébe ki tudja merre megy az adat, milyen Synology szervereken át kering mire a céleszközhöz jut. Ezért lehet lassú.Ha otthon vagy, akkor gondolom a saját wifi hálózatodra kapcsolódsz. Akkor is ilyen lassú ....vagy csak mobilneten próbáltad.
Én többnyire itthon használom a tableten a File Station-t.
A saját wifi hálózatomra csatlakozik.
Quick Connect-el lépek be de .....mintha azt olvastam volna, hogy ha a forrás NAS és a céleszköz egy belső hálón van, akkor a QC ezt érzékeli és nem utaztatja az adatot akármilyen szerverek felé....Vagy a másik távoli elérési lehetőség a DDnS.
Lehet azt kellene kipróbálnod....ha eddig nem tetted volna.Hirtelen más ötletem nincs.
-
boborján2
senior tag
válasz
Magnat
üzenetére
Igen ,az a kêrdés.
belső hálón 949/949
Természetesen nem fut semmi más , másik gépen sem a lakásban.@Patice
Igen tudom,higy van a névleges sebesség mint olyan, de a feltöltésem nem 3 hanem 21-22,amit bármikor tud,napszaktól üggetlenül.
Amikor a speedtest fut ,akkor éppen pont mindig 21 , amikor az említett letöltés a nasról akkor meg pont 3 ?
És hidd el , ezt eljátszottam egymás utan 30x felváltva és mindig ez az eredmény. Szóval a névleges sebesség elmélete ezzel kizárva.ChatGTP véleményét konteónak gondoltam, de most már arra hajlok ,lehet igaza lesz.
Mobiszolgáltató oldalon van valami korlátozás. Egyszerűen IP alapján tudja ,hogy sima lakossági végpont ahol a nas van és a hálózat optimalizálás miatt a sebesség korlátozva van ebbe az irányba.
Cáfoljatok meg ha az ez nagy hülyeség , bár nem én találtam ki. Csak leírtam a válaszát.
Egyébként Deepseek is elsőre ezt írta , csak másképpen fogalmazott. -
makoss
veterán
válasz
Magnat
üzenetére
Igen, jól tudod, csak újat itthoni boltból
Amúgy amit linkeltem ez a csávó ajnározza
-
boborján2
senior tag
Az mitől lehet hogy a nasról ami one koax 500/22 neten lóg, netfone mobilnettel és yettel otthonettel is csak 3-5 megabittel tudok letölteni bármilyen protokolon és bármilyen programmal?
Openvpn -el csatlakozva szintén ugyanez.Speedtest eredmények
-netfone telefon 120/5
-yettel laptop 165/9
-nas speedtest-cli 511/21
-nas beslő hálón 949/949iperf3 -al is próbálva ha a nas a szerver ,netfone mobil vagy yettel laptop a kliens ugyanúgy 3-5 megabit az átvitel.
Közben a két mobilos kapcsolaton bármilyen más random böngészős letöltés max sebességgel megy.
Esküszöm nem értem és nem bírok rájönni mi a ****** van.

-
-
válasz
Borisz76
üzenetére
Mikor vegiglapoztam a telekom kinalatat akkor feltunk hogy a
1000/1000 net garantalt feltoltesi sebessege 800mbit
2000/1000 net pedig "csak" 550mbitEliras vagy en nem ertem a matekot?!🙄😅
-
makoss
veterán
válasz
Magnat
üzenetére
Ilyet találtam még, de a márkát nem ismerem: TRENDNET TEG-S762
-
makoss
veterán
válasz
Borisz76
üzenetére
Köszönöm szépen a tartalmas írást!
Érdekes, hogy jó sok van benne amivel egyetértek
És nem tudom, de lehet érdemes várni még a switchel, és igen, a Synologynál is idén vezették be a 2.5G csatit, igen, a lapom is tudja a 2.5G kapcsolatot, úgyhogy a NAS-on nem tudnék szerintem változtatni, de a PC kapcsolatán lehet
Az IPTV-re nem tudok csak annyit mondani, hogy a TV GO miatt jó lenne One (volt Digi) műholdról váltani, de minőségi tapasztalatom nincs...
Jó sok torrented fut
Nekem még ma lett beállítva a Port Forwarding, kíváncsi leszek milyen változást hoz ez, még eddig nem sok
Nekem 2000/1000 T net van. -
Magnat
veterán
válasz
makoss
üzenetére
Ha egy eszközön is ki szeretnéd használni a 4gb-ot, akkor értelemszerűen 5gb-es végpontban és hálózatban kell gondolkodni, de ez nem túl elterjedt otthonra, meg kicsit feleslegesnek is érzem ... azt lenne jó tudni, h a szolgáltatói eszközön milyen porton jön majd a 4gb, ha sfp+-on, akkor veszel olyan switchet (a kínaiak jó része ilyen ahgy láttam, nekem is van 2 ilyen is) amin van legalább 1 ilyen port és a többi meg 2.5-ös, akkor értelemszerűen egy végponton lesz max 2.5 gb max, de két eszköz már ki tudja használni a 4gb-et. Ha sima rezes porton lesz 5gb, akkor kell az sfp+ porthoz rezes átalakító, ilyesmi:

De azt nem tudom, h itt milyen szintű kompatibilitás van az eszközök között, a két kínai switchemet már kötöttem össze sfp+ porton, de ilyen átalakítót még nem próbáltam.De ettől eltekintve is én ha most kell otthonra switch és a büdzsébe belefér, inkább a 2.5 felé kacsingatnék.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
makoss
üzenetére
Nézzük sorban :
- Fast Ethernet ( 10/100 )
- Gigabit Ethernet ( 10/100/1000 ) , 1GBit
- 2.5 GBit
- 5 GBit
- 10 GBitAhhoz, hogy a Telekom tudjon adni otthonra 4000/2000-s csomagot , ahhoz kell az optika amin kapja a jelet...és minimum 1 db 5 GBit-es LAN port , amin ez a sebesség megjelenik a belső hálón.
Ha csak 1 db PC-t köt rá az ember , akkor megoldható mert egyre több alaplapon van 2.5 és/vagy 5 GBit LAN csatlakozás....vagy lehet venni külön hálókártyát is.
Ugyanakkor nem csak 1 PC van manapság otthon.
Azaz ha több eszközt is szeretnénk használni ilyen gyors interneteléréssel DE a szolgáltatói eszközön csak 1 db LAN van, akkor mehetünk szépen switch-et vásárolni , ami tudja az 5GBit-et.
Ezek azért még nem annyira elterjedtek.
2.5 GBit-es switch-ből már akad 5-8 portos kínai webshopos elfogadható áron ( nekem is van ) .....de azon ugye nem megy át a Telekom 4000-s csomagja , azaz le leszünk korlátozva olyan 2500-as sebességre.
A Qnap NAS-ok már pár éve 2.5 GBit-es csatival szereltek.
A Synology most vezeti be a 2.5 GBit-es LAN-t.
Tehát ha ilyen készülékünk is van....akkor is elegendő a 2.5 GBit-es switch , belső háló ....amihez társítva mehet a 4000-s Telekom csomag de kihasználni nem tudjuk majd.
Régen azért mentek a PC-k folyamatosan mert lassú volt a net és órák / napok alatt lehetett letölteni azt amit akart az ember.
Manapság meg bekapcsolod a gépet és pár perc alatt lejön a kívánt anyag...mert olyan gyors a net.
Tehát jóval rövidebb ideig van kihasználva a maximális letöltési sebesség.
Nálam jelenleg Digi optika van 1000/300-s csomaggal.
Ezzel is teljesen jól elvan egy átlagos felhasználó....sőt még nekem is tökéletes pedig én a NAS-t szinte csak is torrentezésre használom ! ( Jelenleg több mint 2500 torrent fut , közel 20Tb adat )Én a szolgáltató helyében a TV adáshoz ( IPTV ) használt sávszélt növelném meg...mert az agyontömörített adás nagyon csúnyán tud kinézni egy manapság átlagosnak mondható 55"-s TV készüléken......vagy akár egy nagyobb OLED-en.
Erre tényleg sokan panaszkodnak.
Mondjuk tőlem éhen is dögölhetnek a TV csatornák....amennyi "élő" tv adást nézek......, amit meg akarok nézni, azt reklámok nélkül akarom és inkább letöltöm.
Bocs....kicsit elkalandoztam.
Lényeg, hogy felesleges otthonra egy ekkora csomag.
Hacsak nem ugyanazon az áron kínálják mint a 2000/1000-s csomagot. Amúgy meg röhely a garantált sebessége.... -
makoss
veterán
válasz
Magnat
üzenetére
Köszi!
Amúgy ami nemrég infó volt a Telekomnál duplázás, az hogyan érinti ezeket az eszközöket? Jobb ha "fentebb kapcsol" az ember? Úgy értem pld 2.5G switch helyett olyat néz az ember amin van már 2 db 10Gbps csati is?
-
válasz
sziszi-fuszi
üzenetére
Van már kínai itthon, teszi is a dolgát, de hiányzik a menedzsment.
Már pár éve Omada renszert használok, szóval tudom mire venném.
Szépen építkeztem az AP-okkal, switchekkel, a routerükkel viszont nem vagyok annyira elègedett, azt lehet nemsoká egy OPNsense-es miniPC vàltja majd le. -
sziszi-fuszi
senior tag
-
Magnat
veterán
válasz
csomi1977
üzenetére
RAID Calculator szerint akkor szűk 30TB helyed lesz:
-
Alc
tag
válasz
boborján2
üzenetére
Köszönöm a tippet.
Végül maradtam én is ennél a DS file-nál.
Mondjuk ez se egy zseni, mert ha bekapcsoltam a Photo backupot benne, akkor pl. a DCIM mappában van nálam Screenshots mappa, meg Screen Recordings mappa is. Na most amik itt találhatóak képernyőmentések és videók, azt szépen egy mappába beletolja vegyesen a fényképekkel együtt. Mondjuk a Samsung is egy nagy zseni, hogy a gyári fényképezőgép alkalmazásnál mi a francért nem lehet engedélyezni hogy másik mappába mentsen?!
Végül a képernyőmentéseket átállítottam egy másik mappára, azt szerencsére engedélyezte a telefon. A screen recordings mappa meg nem lényeg, videókat úgyse sűrűn rögzítek vele, ellentétben a képernyőmentésekkel.
Amúgy igen, a google driveban is vannak dolgok, pl. nem érdekli hogy véletlenül benne marad pár régebbi kép, feltolja azokat is újra, ott meg mindjárt duplán jelentkezik.
Lényeg, hogy számomra a három közül Synology Drive, Photos, File közül ez a DS File tűnik a legmegbízhatóbbnak jelenleg. -
boborján2
senior tag
válasz
sziszi-fuszi
üzenetére
Firmware-t -- saját neve alatt futó eszközöknél -- ő készíti és ő tartja karban
Azért nekem vannak kétségeim, hogy ilyen szintű hozzáférést enged e a HDD gyártója.Inkább azt tudom elképzelni, hogy megmondják mit akarnak és a gyártó implementálja.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Ez azért meglehetősen felületes ítélet. Ugyan nem gyárt lemezt, fizikailag. De Firmware-t -- saját neve alatt futó eszközöknél -- ő készíti és ő tartja karban. Aminek számtalan előnye van. A legnagyobb hátránya - kicsiny hazánkban és a világ egy részén - hogy marha drágán árulják. De a világ egy másik, de ugyanakkor szerencsésebb felén gyakorlatilag ugyanannyiba kerül, vatgy alig drágább mint más gyártók lemezei.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
csomi1977
üzenetére
Működhet....de a Synology nem gyárt lemezt.....max átcimkézi és jó kis felárral adja tovább.
Érdemes lenne szétnézni HDD ár/kapacitás/garanciaidő hármasban a kínálatot.
Az új, 2025-s modellekhez kell a Synology "lemez".
A régebbi modellek nincsenek így lekorlátozva.
A tied meg ugye 4 fiókos , 2023-s modell. -
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Zwodkassy
üzenetére
A TP-Link Omada egy szoftveresen definiált hálózatkezelési (SDN) rendszer, amely lehetővé teszi a TP-Link üzleti hálózati eszközeinek – mint a kapcsolók, routerek és Wi-Fi hozzáférési pontok – központi, felhőalapú vezérlését. A rendszer segítségével a hálózatot egyetlen felületen menedzselhetik, ami egyszerűsíti a beállításokat, monitorozást és az eszközök kezelését, javítva a hálózat hatékonyságát és biztonságát.
Főbb jellemzői:Központi Vezérlés:Lehetővé teszi több hálózati eszköz – példáulアクセス pontok (EAP-ok), átjárók és kapcsolók – egyidejű kezelését egyetlen felületen.Felhőalapú Menedzsment:Használhatók hardveres vagy szoftveres vezérlők, akár ingyenesen is, hogy a hálózat távolról is felügyelhető legyen az Omada Cloudon keresztül. Egyszerűsített Hálózatkezelés:A rendszer automatikusan szinkronizálja a beállításokat az eszközök között, így a hálózatkonfiguráció gyorsabb és hatékonyabb. Adatbiztonság:Az Omada elkülöníti a vezérlő (management) és a felhasználói forgalmi adatokat, így a felhasználói adatok nagyobb biztonságban maradnak. Skálázhatóság:Kisebb vállalkozásoktól a nagyobb irodákig is alkalmas, mivel képes több száz eszköz kezelésére több helyszínen is.
Itt pedig az idei szoftverről egy hosszab leírás:
Bemutatkozik az Omada Central
Új hozzászólás Aktív témák
- Marvel Snap
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic
- A mai naptól végre elérhető lesz az Escape from Tarkov végső kiadása
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem még ma lett beállítva a Port Forwarding, kíváncsi leszek milyen változást hoz ez, még eddig nem sok