Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Nagyon kezdő NAS-os vagyok, ezért előre elnézést a off kérdésekért.
Jelenleg torrentek le és feltöltésére, tárolására szeretném használni.Eddig asztali PC-n a utorrentet használtam, most a NAS-on a download station fut 5.2.1.131-es verzióval.
Az lenne a kérdésem, hogy ha hozzáadok mondjuk egy sorozat torrentet, amiben mondjuk több rész van, akkor az elején felugró ablakban ki tudom választani, hogy mely fileokat töltse le a torrentből, mondjuk csak az első részt. Amíg tart a letöltés, addig jobb klikkel elő tudom hozni a Letöltött fileok szerkesztése menüt, ahol tudok változtatni a pipákon, de miután letöltötte a kiválasztott fileokat és a státusz Kész lett, megszűnt ez a lehetőség.
Tehát ha csak az első részt választom ki, akkor annak letöltése után már nem találtam lehetőséget a többi file kiválasztására.
Van ilyen opció és én vagyok a béna?
Illetve a letöltés megy, de valamiért a feltöltés nem indult el egyik torrentnél sem.
Köszi
-
Dzsekó
addikt
válasz
sziszi-fuszi
üzenetére
Köszönöm!
Nem kell backup, mert ez a backup.
Csak már untam, hogy ilyen lassú. -
Dzsekó
addikt
Sziasztok!
Adott egy 1 lemezes régi DS115J Synology NAS. Ha ezt lecserélem egy új 1 lemes Synology NAS-ra úgy, hogy a régiben lévő HDD-t átrakom, akkor az új NAS ugyanúgy fog működni, mint a régi állítgatás nélkül vagy meg sem fog vele nyekkenni és lehet elölről telepíteni az egész DSM-et és beállítani mindent? Jelenleg DSM 7.1 fut a régin. DS124 lenne az új kiszemelt NAS. Köszönöm a válaszokat!
-
Magnat
veterán
válasz
Borisz76
üzenetére
Active Backup for Business ... azt én is tudom, h mennyi fér át a gigán, de azt nem is reméltem h kihajtja, inkább az ABB sebessége a bottleneck ... közben most nézem, h csak 480 giga a mennyiség, véletlen a diszk méretét írtam az előbb amire visszatöltök ... közben kilőttem egy vm-et ami eléggé fogta a cpu-t. hátha segít valamit.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Magnat
üzenetére
Nem tudom mi az az ABB...de :
950 GB x 1024 = 972.800 MB ennyi adatról van szó.A Gigabites hálózat elviekben 125 MB / s sebességet tud.
Gyakorlatban ez kb 100-110 MB / sTehát :
972.800 MB / 100 MB/s-al is : 9728 sec...162.13 perc....2.7 óra.
Ez egy elméleti számítás....ha minden klappol, akkor ennyi időbe telik.
Gyakorlatban azért vannak korlátozó tényezők de tény, hogy a 10 óra az elég soknak tűnik !
Természetesen nem mindegy, hogy belső hálózatról megy az anyag két eszköz között vagy a netre megy fel valahová.... -
Magnat
veterán
Üdv,
az mennyire normális, h gigabiten az ABB 950GB mentést kb 10 óra alatt tölt vissza? Borzasztó soknak érzem.
-
boborján2
senior tag
A kocsimat is meg tudnám szervizelni, ha akarnám, de több időbe telne, mint a munkaköltség
Akkor kijelenthető , hogy nem tudnád
Azt ne nevezzük elvégzett munkának, amikor valamit úgy csinálunk , hogy az 15x-20x annyi időbe telik , mint alapesetben.Nyilván ha többet keresel az idő alatt, mint magad csinálnád, akkor érdemesebb valakinek kifizetni.
-
boborján2
senior tag
válasz
zsamiatt
üzenetére
Érdekesek ezek a ransoware hírek.
Elhiszem hogy minden update ellenére megtalálják a kiskaput a csúnya gyerekek, de mindig olyanok a hírek , hogy soha nem derülneki ki a részletek.
Nem tudjuk pl. a 98672 -ben említett hírekben sem , hogy mennyire volt a válalatnál júzer error. Nem derül ki , hogy esetleg dolgozónak az accountját szerezték e meg vagy valóban úgy jutottak be hogy minden biztonsági intézkedés rendben volt. Vagy esetleg a kettő között félúton van az igazság,Én ezeket a híreket azért mindig fenntartásokkal kezelem , főleg úgy hogy az újságírók is szeretnek dolgokat nagyobbra fújni , mint ami.
-
-
WaterWave
veterán
Sziasztok
Költözés alatt állok, annyi lenne a kérdésem, hogy a nast eddig saját hálózaton egy media lejátszóval értem el...
Régi helyen maradt a nas, új helyen a media lejátszó van. (himedia q10 pro)
Van valami megoldás ftpre gondolok vagy bármi amivel a nast össze tudom hozni a media lejátszóval?Köszi előre
-
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Persze nas os, de a hangsúly pont azon van, h a DSM jóval kényelmesebb a legál rendszereknél, legalábbis amit én próbáltam, azoknál mindenképpen.
"Az eltérés a foltozás telepíthetőségének késése , xpeno oldalon meg kell várni mire elkészül a frissített bootloader a pendrivehoz" - meg a lustaság, mert azért sokan nem csinálnak mindig új pendrievot a telepítéshez, maradnak az aktuális verzión, jó az úgy alapon ...
"Egyébként meg a személyes véleményem.Ha már 1x beszívtam a ransomware-t vagy bármit , ráadásul úgy hogy jó volt a konfig és nem admin/12345 volt az admin belépés , akkor azért minimum berakom VPN mögé és feláldozom a kényelmet." - persze nyilván, igazából még a naprakész DSM-et sem ártana, bár nekem sincs

-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Van esetleg tapasztalat arról ha egy RAM modul (nem SYNO) működik gond nélkül egy DS224+ -ban akkor működni fog DS423+- ban?
-
BFeco
aktív tag
Szia!
A Synology is érintett Police disrupt “Diskstation” ransomware gang attacking NAS devices. -
boborján2
senior tag
válasz
Magnat
üzenetére
Az xpenology is nas OS.
Mi másnak lehetne nevezni?" (meg persze Xpenologykat főleg) "
Igen ,ha nem volt frissítve. Egyébként ugyanaz a verzió ugyanolyan sebezhető mindkét oldalon ,mivel pont egyformák.
Az eltérés a foltozás telepíthetőségének késése , xpeno oldalon meg kell várni mire elkészül a frissített bootloader a pendrivehoz. De persze ez itt off.Egyébként meg a személyes véleményem.Ha már 1x beszívtam a ransomware-t vagy bármit , ráadásul úgy hogy jó volt a konfig és nem admin/12345 volt az admin belépés , akkor azért minimum berakom VPN mögé és feláldozom a kényelmet.
-
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Az épített nas telepítésén azért általában nem azt értjük, h egy Xpenologyt feltolsz rá, hanem egy valóban épített vasakra szánt NAS os-t

"Illetve a ransom kártevőt hogy sikerül begyűjteni?" - a konkrét eseteket nem ismerem, de lehet felhasználói beavatkozás nélkül is, ha hibás az admin felület ... Synologynak is volt ilyen pár éve, mentségükre szóljon, h csak azokat a nasokat tudták támadni, amik nagyon régen nem voltak frissítve (meg persze Xpenologykat főleg), mert a hiba már réges-régen javítva volt.
-
boborján2
senior tag
Az épített nas építése, telepítése nálam cirka 1 óra volt. Azóta is ketyeg és nem kell simogatni.
Illetve a ransom kártevőt hogy sikerül begyűjteni? Mert csak úgy nem jön a semmiből...
Ha kettőn benyaltad , akkor be fogod a 3. -on is , mert valamit biztosan nem jól csinálsz. -
Multibit
nagyúr
Az, hogy a DIY eszközöket simogatni kell, csúsztatás, divat szöveg. A routerem, a NAS-om, az asztali PC-m is DIY eszköz. Ismerem az ezzel kapcsolatos ellenvetést: folyamatos maintenancet igényelnek. Nettó hülyeség. Csak használom őket (azaz, nem csak fotelből mondok véleményt)
-
makoss
veterán
válasz
Multibit
üzenetére
Az ismerettséget úgy értem, hogy elég sok helyen látni, ha rákeresek, neten, youtube + ahova járok boltban is Synology-t használnak. De nyugi, első kérdésem az volt, milyet használnak
És mire váltottál? Meg vagy elégedve azzal?#98672 Sanya Épített nem kellene, havernak volt de eladta, sokat fogyasztott

-
makoss
veterán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Jaja, olvasgattam vissza, érdekes megoldás lehet ez a AXAGON ADE-25R, 2.5 Gigabit Ethernet USB-A Network Card is
ha működik...#98665 Multibit Háát mivel nem porszívókról beszélünk, vagy főzőpoharakról, szerintem még a Synology témába vág
-
makoss
veterán
Üdv!
Synology DS225+ NAS-t néztem ki, Western Digital Red Plus 3.5 8TB 5640rpm SATA3 HDD-vel, és az lenne a kérdésem:
1. Ez a NAS ezzel a HDD-vel jó? Mert valahol azt hallottam, hogy a WD régebbi változataiból sok volt a hibás...
2. A Purple széria jobb mint a WD Red Plus?
3. Ez a DS225+ alapváltozatban 2GB Rammal szerelt?
Amire kell az otthoni hálózat + távoli elérés, ismerősökkel való megosztás irányítottan (3-5 embertől nem több egyszerre)
-
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Nem a domain névre gondoltam hanem a portra, de az igaz, h ahol van hairpin nat ott tökmindegy és kb minden router tudja, csak nemrég volt hasonló egy ismerősömnél ahol kivételesen nem tudta a router, na ott van sux (csak ezt meg már nem írtam bele az előzőbe), h vmilyen trükkel eléred h felodja a domain nevet a lan címre (adguard, saját dns zóna vagy simán csak host fileba ha egy gépről kell elérés), de olyankor az eredeti portján kell elérni, szóval a domain név az ugyanaz lesz de a port különböző, pl kintről mydomain.com:25000, lanon viszont mydomain.com:5000 ha mondjuk a routerben a 25000-es portot forwardoltad a nas 5000-esére.
-
boborján2
senior tag
válasz
Magnat
üzenetére
Otthon a belső hálón is ddns névvel érem el, NAT loopback -et tudja már kb mindegyik router ,így nem megy ki a WAN porton,mert a router tudja hogy az saját magára mutat.
De ha esetleg nem tudná ,akkor meg DNS rewrite , és a címet az AdGuard homeban , feloldom a NAS belső címére, de erre jelenleg nincs szűkség , és szerintem nem is lesz.
Poén az a DNS rewrite , pl boborjanrouter.com bentről a router admin GUI-ra mutat(hat) ha akarom
Nekem ésszerűbb a default portokat nem piszkálni a nasban. Ne kérdezd miért , csak....
-
tomigonzo
aktív tag
Beuzemeltem a Synology Photos-t, regebben hasznaltam a Photo Stationt mar, ez az uj megoldas sokkal hasznalhatobbnak nez ki. Mobil app is mukodik tokeletesen, wifirol is ill mobil netrol is.
Sajnos a megosztott mappakat nem tudom elerni, annal hibat dob, mar atragtam magam a router tuzfal es port forward beallitasain is (hozzaadtam a 443, es az 5001-t is) de sajnos nem jovok ra hol blokkol a rendszer. Valakinek lenne otlete mit kellene meg atneznem es hol? QuickConnect rendben beallitva evek ota mukodik hibatlanul, a port hozzaadasok nelkul is elertem kivulrol a NAS-t eddig is. Koszi -
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Vpn típusától is függ, Wireguard pl sokkal akkubarátabb mint az OpenVpn a tapasztalatom szerint.
Illetve ahogy mondtad korábban, lehet a routeren is DSM port elérést módosítani, csak az abban kényelmetlen, h akkor belülről más porton éred el, szóval ha a notebookodat hozod-viszed, akkor mindig figyelni kell rá h otthon vagy vagy nem, mert akkor más az elérés ... emiatt célszerűbb a nason módosítani a portot.
-
Steady74
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Jelenleg egy 920+ fut, 923+nem lenne jelentős előrelépés, a 925+ 2 generáció difi, ez lett volna az opció, de lehet megvárom a következőt, hátha addigra megfordul a szél és ettől a hülyeségtől elállnak. Mert még a HDD-re azt mondom, hogy jó, a felárat megfizetem, de az is 4 db 8TB diszknél már 100k, de RAM ot sem tehetek be akármit, SSD-t cache-nek sem, így már közel 250k lenne a feláram mondjuk egy Kingstone SSD pároshoz és 2 db RAM modulhoz képest. Nonszensz.
-
tobias40
veterán
válasz
SAnyi_
üzenetére
Sztem a legjobb megoldás a vpn.
Én az asus routeremen állítottam be a wg servert,letöltöm hozzá a config file-t ,betöltöm a kívánt eszközömbe és minden egyéb beállítás nélkül elérem az összes otthoni eszközömet ,mintha az otthoni hálózatomban lennék.
Nem kell portot sem nyitni és nálam szépen és gyorsan kapcsolódik és dolgozik.Lehet a NAS-on servert csinálni,gondolom az is hasonlóan működik,itt a tailscale-t szokták ajánlani.
-
boborján2
senior tag
válasz
SAnyi_
üzenetére
Viszont ha már kiengedted netre. Akkor a következő lépésben ,gyújtsd be a nason a tűzfalat.
Csak azt engedd át amit feltétlen kell, és csak abból az országbol ahol vagy. Esetleg ha kintről fix ip van , akkor értelemszerűen csak azt az egy címet engedd be.
Az 5001 default portot tedd át valami random magas tartományba.
Nem kell a nason , elég a routerban az external port résznél , így ha pl. a 54555 portra rakod , akkor azon éred el kintről ,mert a router az 54555 forgalmát az 5001-re irányítja.
Illetve állíts be kétfaktoros hitelesítést.Ezekkel a lépésekkel durván le lehet redukálni a kéretlen próbálkozásokat.
-
-
Borisz76
nagyúr
Biztosra nem mondom.....én csak biztonsági mentésre használtam a külső usb-s lemezemet.
Mivel a NAS-hoz fel lehet csatolni a külső usb-s lemezt és lehet rajta létrehozni MEGOSZOTT mappát .....ezáltal a Windows-hoz is hozzá lehet adni azt a mappát , mint HÁLÓZATI meghajtó....ezért szerintem, igen. -
SAnyi_
csendes tag
Sziasztok!
Küzdelmes nemzeti ünnepem van, mert szeretném a NAS-omat netről is elérni, nem csak belső hálózatról. De valahol megakad az ügy és sem a kereső, sem gpt barátom, sem én nem vagyunk a helyzet magaslatán.
A hálózat teljesen alap:
Szolgáltatói modem&router ehhez csatlakozik a Synology NAS. Minden további eszköz WLAN-on lóg, amit szintén a szolgáltató routere ad. Az eszköz: sagemcom F@st 5670; (optikát fogad, telekomos)
A NAS kapott egy fix LAN IP-t: 192.168.1.XXX
DDNS szolgáltató: no ip, a router jelentgeti a címet, mint a kisangyal.
A NAS-t még az alap 5001-es https porton kívánom elérni (jó volna ha a default menne először...) Éppen ezért a routeren van egy 5001-es port forwarding szabály beállítva.
A forward:
Enable Enabled
Service NAS
Protocol TCP
External host -
Internal host 192.168.1.XXX
External Port 5001
Internal Port 5001
Ha a szabály aktív, akkor kapok valamilyen synology-s oldalt, ha kikapcsolom, akkor time out. (https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ szerint is a port nyitva van)
A NAS-ra generáltam egy új tanusítványt, ahol a ddns-es címet adtam meg. Ezt beállítottam alapértelmezettnek. A Beállítások részben is látszik, hogy ott van a ddns-es cím és a "Rendszer alapértelmezés" mellett az új cert.
Amikor a böngészőbe beírom, hogy https://<ddns>:5001 akkor ez a szép mondat fogad: "Elnézést, a keresett oldal nem található. © 2024 Synology Inc." A böngésző nem sír a tanusítványra, azt írja, hogy a kapcsolat biztonságos.
A külsős teszteket mobilnetről csináltam, teljesen más eszközzel.
Ha LAN felől jövök: https://192.168.1.XXX:5001, akkor bejön a login képernyő, de sír a böngésző, hogy nem biztonságos. Ennek ellenére be tudok szépen lépni és beállításokat eszközölni. :P
Mi hiányozhat ahhoz, hogy a külső hozzáférés is menjen? (GPT szerint ez inkább hálózati jellegű, vagy forgalom irányítási probléma lesz.) -
cd930
senior tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Még töküresek a HDD-k, csak Synology usert csináltam meg pár appot kezdtem rá telepíteni.
Ha SHR-ben hagyom, akkor működhet, amit írtam, hogy az USB-n ráakasztott külső HDD/SSD-n lennének a nem fontos filmek és nemtommik és azon ugyanúgy elérhetők lennének a megfelelő usereknek? -
Borisz76
nagyúr
2 db lemez , 1 kötet esetén a RAID1 és az SHR ugyanazt csinálja.
Tükrözve lesznek az adatok.
Így fele a kapacitás de cserébe MINDEN adatod védve van 1 db lemez meghibásodása ellen.2x3 Tb lemez , 1 kötet RAID1 vagy SHR , 3 Tb tárhelyet ad.
Könnyen cserélhető 2x6 Tb lemezre.Kikapcsolod a NAS-t.
Kiveszel 1 lemezt , bele az újat.
Kötet összeomlásra figyelmeztet a rendszer.
Kötetet javítod az új lemezzel.
Ugyanezt eljátszod a másik lemez-párossal is megint ! -
cd930
senior tag
Sziasztok!
Most kezdek NAS használat felé kacsintgatni.
DS215j van nálam, ezzel tanulgatnék, mit és hogyan lehet beállítgatni.
Beletettem 2db 3TB-os WD Red HDD-t SHR-ben vannak.
Ami nagy kincs számomra, azok a családi fényképeink-videóink, még bőven 1TB alatti mennyiségben. Ezt szeretném nagyobb biztonságban tudni.
Letöltött filmeket és egyebeket is rátennék, de azokért nem kár, ha megsérül vagy eltűnik, ezekre nem kell duplikáció.Van lehetőségem 2darab régebbi jóáras 6TB-os WD Gold HDD-t beletenni, ha kevésnek tűnik a 2x3TB.
Kérlek segítsetek, ti mit tennétek, mit ideális.
A 2 benne lévő HDD-t tükrözni vagy SHR-be tenni és ráakasztani USB-n egy külső HDD-t vagy SSD-t? Ezek ugyanúgy elérhetők belső hálózatból és kívülről egyaránt?Köszönöm!
-
ekkold
őstag
válasz
Troy66
üzenetére
Beállítások a routeren:
-Az ARP táblába felveszel egy olyan LAN IP címet amit a DHCP nem oszt ki,
és hozzárendeled az FF:FF:FF:FF:FF:FF MAC addresshez.
- A bejövő 7,8,9-es UDP portokat erre a felvett IP címre kell továbbítani.
Így amikor bejön UDP-n egy magic packet, abból egy layer2-es broadcast üzenet lesz a LAN oldalon. Az eredmény: távolról is működik a WakeOnLan.Utána már csak annyi kell hogy ha van internet oldalad, feltegyél rá valami ilyesmit:

De windowsra is van jópár ilyen, free program. Ezzel akár még a TV-t is be tudom kapcsolni távolról. -
Olyan mintha megszakadna egy bizonyos idokozonket a kapcsolat. Esetleg masnal is ilyen? Vagy inkabb egy anomalia es nem kell foglalkozni vele?!
-
blakey
titán
válasz
smallmer
üzenetére
TV-ken előfordul, hogy van átalakítás, pl. feliratok esetében, vagy olyan hangformátum, amit a TV nem támogat, stb., TV esetében nagyobb az esélye az átalakításra.
iPaden is van átalakítás, neked nagy valószínűséggel szükséged lesz rá, így valóban olyan irányba menj, ami mindezt tudja. -
smallmer
őstag
válasz
csomi1977
üzenetére
LG OLED TV-n, illetve Samsung TV-n nézem többnyire otthonról és ilyenkor fixen nincsen transzkódolás, viszont mikor megyek el valahová pár napra akkor iPad-en, böngészőből szoktam nézni.
Köszi.
Tényleg tanácstalan vagyok. Lehet, hogy jobban járnék egy miniPC-vel amit ugyanúgy el tudok érni távolról vagy nem tudom....
-
-
blakey
titán
válasz
smallmer
üzenetére
Ha nincs átalakítás, akkor a 218+ ugyanazt tudja, mint a többiek. 2 hónappal ezelőtt a 218+-t lecseréltem 224+-ra, előző 6GB RAM-mal, utóbbi 10GB RAM-mal, nincs ég és föld különbség, viszont nekem megérte, mert egyes készülékeknél (sokféle eszközt használok) van átalakítás (Plex Pass) és a 4K HDR - 1080p SDR-re való átalakítás hibátlan. Mivel nekem elég a 2 lemezes így nem gondolkodtam nagyobban, de ha neked az szimpatikus, akkor nyilván azt kell megvenni mindenféle gondolkodás nélkül. Én is csak tárolásra használom és ahhoz lehet bármikor nagyobb HDD-t venni, a Syno-ban lévő SSD-ket gyárilag csak gyorsításra lehet használni, némi trükkel lehet tárhelyre is.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Korábban már elkezdtünk ebben a témában társalogni, de még nem jutottunk a végére, ezért újból kinyitnám ezt a témát.
Jelenleg egy Synology DS218+ NAS-t használok, viszont szeretném cserélni valami újabb, jobb megoldásra.
A legtöbbet arra használom, hogy sorozatokat, filmeket töltök le az eszközre és utána lejátszom őket Plex-el, Emby-vel vagy Jellyfin-nel.
Nem vagyok azzal tisztában, hogy mennyire sokat transzkódolt a jelenlegi NAS-om a használat során ezért a problémák elkerülését megelőzve Intel processzorral szerelt eszközben gondolkodom.2 lemez igazából elég, de az nem baj, ha több is van.
Amiben első körben gondolkodom:
DS224+ vagy a DS423+
Azt látom, hogy a processzor azonos.
Memória mindkettőnél 6GB-ra bővíthető.
A DS423+-nál van SSD-nek M2 csatlakozó, ez elvileg a DS224+-ban nincsen, tehát itt egy plusz pont a DS423+-nak.A többi dologban elvileg nagyjából azonos a lemezek számának kivételével.
Mit gondoltok ez egy jó irány vagy mást kellene néznem?
-
Borisz76
nagyúr
-
Troy66
kezdő
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszi
. Lehet, hogy ez lesz a gond, mert a routernek kiadom a parancsot, akkor az már LAN-on éri el a NAS-t.
Bár a DS Finder sem LAN-on éri el a NAS-t, hanem Wi-Fi-n, úgyhogy lehet, hogy csak az egy hálözatban levés a feltétel. -
boborján2
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ezt nem tudom, szerintem nehet az VPN -ről is akár.
El tudom képzelni ,hogy már erre is van okosság kitalálva. -
boborján2
senior tag
-
Sinu
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Egyik ARM másik X86, ezért gondoltam. De ha működik akkor az szuper

Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Battlefield 6
- Formula-1
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak már untam, hogy ilyen lassú.

Patice