Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primary92
senior tag
válasz
ekkold
üzenetére
Nem a NAS-ból venném ki a lemezt, hanem a komplett NAS-t lemezestől elcsomagolom. Régebbi kinőtt lemezekből össze tudom rakni azt a kb. 10 szükséges terabájtot, és nem kell venni egy 10+ terás külső lemezt.
Van 3 NAS, ebből egyet használok üzemszerűen, egy pedig másik házban van biztonsági megmentés céljából.
Csak szeretnék egy alapesetben teljesen levlasztott mentést. SHR1 kötetnél kapnék redundanciát, de cserébe több alkatrész krepálhat be, mint egy szimpla külső lemezben. -
csomi1977
aktív tag
válasz
Primary92
üzenetére
akkor egy olcsó switch kell meg egy okosdugalj amit tudsz vezérelni távolról . Vagy beállítasz egy megosztást ami csak egyszer irható pl 1 évig és oda mennek a mentések ? bár ha van két NAS-od akkor már csinálnék egy külön megosztást replikálás céljából . egy másik meg egy egyszer írható a mentésnek
-
ekkold
őstag
válasz
Primary92
üzenetére
A lemezek állandó kiszedése - visszarakása sem túl biztonságos, egyik NAS sem havi lemezcserére van tervezve, előbb-utóbb jönnének a kontakt-hibák, mechanikai problémák...
Üzemszerűen egy-egy lemezcsere között sok idő eltelik (akár évek).Ha ez egy külön NAS, akkor inkább a NAS-t állítanám le amikor éppen nem kell. Ha mindeképpen galvanikus leválasztás kell, akkor ki kell húzni a konnektorból a NAS-t, és az eth csatlakozót is lehet bontani.
Ha fizikailag máshol van, akkor amit előttem is írtak: időzített bekapcsolás a mentés idejére, vagy akár ébresztés távolról, POE-val. A mentés után meg kikapcs... -
Primary92
senior tag
Szerintetek mennyire járható út offline biztonsági mentésre, ha egy bazi nagy USB-s lemez helyett a régi DS413-ban egy SHR1 kötetre mentenék, majd úgy mint a lemezt, lecsatlakoztatom, elrakom?
Mindezt azért tenném, mert 4 régebbi lemezből kijön akkora tárhely, ami elég a mentésre, és nem kellene vennem, egy nagy USB-s lemezt. -
válasz
MrTwister
üzenetére
Ha az "admin" fiókod az admin elnevezésű user, akkor lehet az a megoldás, hogy létrehozol egy egyedi nevű user-t, pl. "mrtwister" és admin jogot adsz neki, majd az eredeti admin usert letiltod. Általában az eredeti admin usert biztonsági okokból inaktiválni javasolják.
-
MrTwister
őstag
Ezt a figyelmeztetést, hogy a fenébe lehet végérvényesen kikapcsolni, hogy ne tolja a képembe minden egyes bejelentkezéskor?
[kép] -
BullZeye
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Pont ez a bajom, Docker mappát kimenti, de egyesével kell importálnom minden servicet, és az export se megy mind kijelölés -> exportálással.
-
Port beállítása NAS-on:

Routeren is át kell engedni, általában a WAN menüpont alatt kell a Port forwarding résznél:

Persze előbb a LAN menüpontban fixálni kell a NAS IP címét:

Utána egyszerűen a böngészőbe be kell írni:
http://vgyke.synology.me:55125 VAGY https://vgyke.synology.me:55126(Tök mindegy melyik, mert a HTTP kérés is át lesz irányítva a HTTPS-re, ha bepipálod a redirect checkbox-ot.)
Feltételezve, hogy a vgyke domaint regisztráltad be a synology oldalán, és az 55125-ös (HTTP) és 55126-os (HTTPS) portot állítottad be menedzsment portnak.
Ilyenkor ha jön az internet felől a kérés az 55125/55126-os porton, akkor a router ezt automatikusan a NAS IP címére fogja irányítani, az pedig le is fogja tudni kezelni a kérést, mivel már átállítottad benne az alapértelmezett DSM portot 55125/55126-ra.
Annyival még meg bonyolítanám, hogy attól függően, hogy milyen alkalmazást használsz, a DSM felületén be lehet állítani egyedi portot, és akkor azon a porton direktben el lehet érni az alkalmazást is. Ezt vagy a Control Panel / Login Portal / Applications menüpont alatt lehet, vagy pedig magában az alkalmazásban. (Pl. én Emby-t használok, ott magában az alkalmazásban kell.) Amíg még volt Video Station, azt is itt lehetett beállítani:

Természetesen a routeren annak az alkalmazásnak is át kell engedni a dedikált portját, amit direktben el akarsz érni az internetről. Szerintem az a legjobb, ha kijelölsz egy range-t, és akkor azt komplett átengeded. És akkor minden egyedi portot oda pakolsz. Pl. a NAS-on az 55120-55130-as portokat használod, és akkor ezeket mind átengeded a routeren.
-
Primary92
senior tag
A Megosztott mappa szinkronizálása funkció mennyire működik megbízhatóan? Fontos adatokat szeretnék másolni, mennyire lehetek biztos abban, hogy minden esetben minden fájlt átmásol, és azt a fájl sérülése nélkül teszi? Csinál ellenőrzést?
-
odrif
MODERÁTOR
-
VGYke
addikt
Köszönöm! És ezt külön engedélyeznem kellene a NAS előtti routerben, hogy távolról (másik hálózatból), egy Samsung TV-re telepített DS video "programmal" be tudjak lépni?
Mondjuk mindenféle port engedély nélkül, távolról PC böngészőből be tudok lépni a NAS felületre...
Annyit googliztam össze, hogy a Samsung DS video nem fogadja el a QuickConnectet, csak a DDNS-t, de mindkettővel rendelkezem.
Hiába írom be bármelyik elérést és jelszavakat, nem csatlakozik.
Mondjuk nem csak a Samsung DS video, hanem az Androidos telefonos DS video sem.Tudtok ez ügyben segíteni?
Nem feltétlen célom a DS video beüzemelése, egyszerűen távolról szeretnék filmeket nézni egy Samsung TV-n, és a Plex nem jöhet szóba. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Hogyan/hol tudom megnézni, hogy mi a NAS bejelentkezési portja?
-
burgatshow
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
A Docker mentése kapcsán itt mindent megtalálsz, beleértve a Hyper Backup-ra vonatkozó részt is.
Nekem pl. úgy van ,hogy a container beállításokról egyszer csinálok egy exportot, amikor már minden jó, a container volume-okat meg eleve intézi a Hyper Backup.
-
BullZeye
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Full Backupot szeretnék DSM-ről (adatok nélkül), azt lokálisan nem lehet elvégezni vagy egy USB-re?
HyperBackup tényleg arra találták ki, hogy 2 NAS között legyen backup, én meg azt szeretném, ha elhasalna szerver, akkor hálózaton keresztül betallózzam a backupot és helyreállítsa magát.Ahogy nézem HyperBackup mentéssel sikerült pl Docker foldert lementeni, meg 19ből csak 7 appot ment és container manager nincs köztük ami a legtöbb kattintás egyesével visszaállítani őket.
#98469 boborján2
Jó eséllyel nem, de vannak perverz emberek és vannak céges adatok és forráskódok a szerveren backupnak.
Na meg úgy vagyok vele, hogy ha már egyszer neki állok az legkevésbé legyen tákolás.
Ja és hogy a legkevesebb munkám legyen vele, tehát cél továbbra is, hogy DSM-ből TASK indításával kezdje backupot USB-re.Admin, Guest letiltva, így DSM-hez adminként hozzáférés csak az én accountommal lehetséges 2 faktoros authentikációval. Így nekem az is jó, ha a "futtatott scriptbe" akár plain textbe írjam a jelszavat a titkosítás feloldásához. Gondolom DSM védi ezeket az adatokat és account nélkül titkosítva tárolja.
-
boborján2
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Értsd jól! Erre reagáltam.
bennem van a frász, hogy átmásolja a fájlt, és bruteforceal visszaoldja valaki
Egy szóval nem mondtam ,hogy nem kell titkosítani. -
csomi1977
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
A hyper backup tudd titkosított mentést csinálni és van hozzá Windows kliens
-
ssgt1981
senior tag
Meglévő nas (ds218 play) mellé szeretnék venni egy másikat (ds723+). Adatmásolàs után a régi nas menne szüleimhez, aminek az lenne a funkciója, hogy biztonsagi másolatokat készítsek az új nason lévő képekről, dokumentumokról. A távoli nasra történő biztonsági mentéseket mivel tudom a legegyszerűbben megoldani?
-
ffodi
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Leírásból nem derült ki nekem, hogy pontosan hogy szeretnéd használni.
Ha közvetlen a NAS-ra akarod kötni a mentéshez, akkor nem ez a legjobb választás. Ha viszont egy windows-os PC-n keresztül csinálsz mentést (relatíve ritkán, elvégre cold storage), akkor kezenfekvő. Nem próbáltam ugyan, de lehetségesnek tartom, hogy egy bitlocker-rel titkosított HDD-t windows-os PC-n megosztasz a hálózatra és arra mentesz, amikor kell.
-
BullZeye
veterán
válasz
Tamarel
üzenetére
Köszi, ahogy utánanéztem nem nagyon van jobb megoldás. Ismerem VeraCryptet, de jobb örültem volna egy teljes diskes encryptnek, így bennem van a frász, hogy átmásolja a fájlt, és bruteforceal visszaoldja valaki

#98460 ffodi
Bitlocker lenne az ideális, de tudtommal az DSM nem támogatja, vagy igen? -
BullZeye
veterán
Picit elkezdtem rámenni az itthoni adatbiztonságra.
Évek óta egy külső HDD-re készítek időnként mentést, és szeretnék minden vinyót itthon titkosítani, hogy egy esetleges betörés során ne lopják el az adatokat.Van egy belső 8 terrás basic kötet amire minden éjszaka megy egy Rsync és aktualizálja az adatokat, azt mivel más mód, törölni fogom és titkosítom DSM-el, és vissza Rsync rá minden újra.
Na de a külső HDD esetén milyen lehetőségek vannak?
Cél, hogy ha Windows gépre rádugom, akkor működjön, akár egy jelszó használata mellett vagy bárhogy, csak ha ellopják, akkor az adatokhoz ne férjen hozzá senki. -
csomi1977
aktív tag
Felraktam a DSM update 4-et ,azóta nem megy a Speed tracker konténerben . Elindul de nem tudd ki menni a netre . Ha jól látom valami variálás volt a container hálózat részénél
-
Troy66
kezdő
Hogy ehet az beállítani, hogy én telepítsem? Ne magától, hajnalban.
Ugyan küld emailt, de 10 perccel a telepítés előtt...
#98454maliszkaIlletve van e itt valaki veszprémi, aki ha megveszem valamelyiket, akkor természetesen díjjazás ellenében összerakja, beállítja, elindítja

Oáziscomputernek van ilyen szolgáltatása, pár ezer forint, nem nagy tétel. -
maliszka
csendes tag
Hello, szeretnék venni egy DS124, vagy DS225+-t
Amire kellene alapvetően: kiváltani a Google Photos, Google Drive, filmnézés ( most egy TP Link ArcherC5 v2 routerre -re rákötött külső hdd-ről szoktam Chromecast-en keresztül ), valamint biztonsági mentés.
Azt hiszem a raid annyira nem fontos nekem ( csak a gyorsaság miatt került képbe a DS 225+ ), inkább az hogy mindig legyen biztonsági mentés ütemezve.A kérdéseim:
"Szól" a NAS ha bármi gond van a HDD-vel? - Tehát ha van van egy beállított napi/heti mentés, akkor ne másolja át a rossz, sérült adatokat a jó biztonsági mentésre. ( vagy ez hülye kérdés ? )Illetve ha a biztonsági mentés HDD-t rákötném a TP Link ArcherC5 v2-re ( ami egy másik helyen lenne ) arra rá tud menteni?
Illetve van e itt valaki veszprémi, aki ha megveszem valamelyiket, akkor természetesen díjjazás ellenében összerakja, beállítja, elindítja
Köszi a segítséget
-
z67
őstag
Sziasztok!
Használja valaki iPaddel a DS Audiot? Mostanában nálam semmilyen hálózaton nem lehet zenét elindítani rajta, Betölteni, keresni lehet a számokat, de rányomok az indításra és azonnal visszavált pause-ra. Azt hittem azért, mert külföldön voltam (VPN-t használtam ott is), de az itthoni hálón ugyanez.
Köszönöm!
-
Kaptunk ertesitest h megjelent a ds ujabb verzioja a 7.2.2- 72806
Erdemes most frissiteni ra vagy inkabb varjunk a tobbiek tapasztalatara?
-
Elar
senior tag
Sziasztok.
Végül 8 TB helyett 12TB Seagate Ironwolfot vettem - TB/ár érték arányban jól jött ki.
Kis segítséget kérnék még a költözést illetően.
Jelenleg 4 és 2 TB van bent a 218+-ban. SHR mindkettő.
A 4Tb-n van mindenem. A 2TB-re backupolok minden éjjel.Felhasználás: Erről dolgozunk 2 asztali gépről - képszerkesztés.
Időnként DNLA-n keresztül valami filmet lövök át a TVre.
Torrentet futtatok rajtaArra gondoltam, hogy kiveszem a 2 TB-t, helyére megy a 12TB.
Leformázom a 12TB-t, átmásolok mindent a 4TB-ről.
Viszont elengedem az SHR-t és mindkettő Basic lesz.Így "jó vagyok"?
-
cidalain
veterán
Használ valaki Li-Ion akkus mini UPS-t a NAS-hoz?
Ilyesmire gondolok pl Eaton 3S Mini
Nekem egy DS223j van 2 db HDD-vel, nem mértem ugyan még, de a fogyasztása szerintem kisebb mint 36W, így elegendő lehet egy ilyen kis cucc, arra az időre, amíg lekapcsolódik egy áramszünet esetén.Egy 600VA APC-t túlzásnak érzek erre a feladatra.
-
boborján2
senior tag
válasz
boborján2
üzenetére
Viszonylag gyorsan lefutott.
De most komolyan ha rámegyek az emberek menüre 930db (direkt megszámoltam!) buborék jön elő
Ez tényleg ennyire xarul működik ,vagy én rontok el valamit?
Az hogy ugyanaz az ember ,ugyanabban a ruhában is! kb. 50 buborékban szerepel ,mint arc ,azért az nem az AI arcfelismerés netovábbja
.
Ettől még pythonban a legbénább arfelismerés is fényévekkel jobb!
Most akkor kézzel kell csoportosítani vagy hogyan tovabb? Ha igen az szép mutatvány lesz -
-
Multibit
nagyúr
A gyakorlatban nincs különbség közöttük. A gyártói adatlapok alapján a felhasznált alkatrészekben van különbség, de ez nem befolyásolja az alap paramétereket. Persze ettől előfordulhat, hogy bizonyos környezetben az egyikre panaszkodik a rendszer, a másikra nem.
OFF-ba tettem, mert nincs köze a Synology NAS-okhoz. -
radar
tag
Ilyen sebességgel mért szaggat külső hálózaton vlc-vel a 4k filmek. Ultimo 4k müholdvevővel használom (SFTP) strimingre. DS224+ -al is ugyan igy szaggatna a 4K filmek mobilhálózaton? Minden beálltást próbáltam. -
ekkold
őstag
Most felmentek az SSD árak, de ha azt nézem hogy 100eFt-ért vettem 7.68Tb-os szerver SSD-t a NAS-ba, akkor meg sem fordulna a fejemben, hogy a felénél többért vegyek HDD-t. Persze most nyilván sokkal többe kerülne az SSD is, de pl. nekem annyira bevált (hangtalan, keveset fogyaszt, és még NAS-ban is érezhető a sebességnövekedés), hogy még akkor is SSD-t vennék inkább, ha alább kellene adnom a tárhely igényemet, vagy több pénzt rászánnom. De ez csak egy vélemény, nem kötelező egyetérteni vele...
-
radar
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a Samsung ramok között?
Modell: M471A1K43DB1-CTD
Modell: M471A1K43CB1-CTD -
Elar
senior tag
Kicsit túlbonyolítom a 8TB-s vinyóm vásárlását.
Megvolt, hogy Seagate Ironwolf. Ok. Na de melyik sebesség. Viszonylag több negatív kommentet olvastam a 7200rpm-ről hangot illetően.
Cserébe egy kicsit gyorsabb és fura módon sokkal olcsóbb - 66e Ft-tól van
5400rpm - 79e
(És érdekes módon a PRO verzió 81e)
Na és ott van a WD RED Plus ami 76e
Ezek közül melyiket válasszam? (Időnként filmet nézek Nasról meg office melókat végzek) -
DigitXT
félisten
válasz
atus72
üzenetére
Ahogy az előttem szóló írta, létezik olyan akku hiba, ami üresjáratban kb. nem mutatkozik, terhelésre meg azonnal összeszakad a feszültség (pl. cellazárlat este), így nem volt ideje csökkenő feszültséget detektálni, és logolni, meg szabályosan menteni... Egy rossz akkus UPS pontosan úgy tud viselkedni, mintha ott se lenne. Ki kell mérni az akkut, mi van vele... (Mivel általában az UPS vezérlő elektronikája is az akkuról megy, az összeszakadó fesz az UPS-t is képes azonnal a földbe állítani. Sajnos tapasztalat, még régebbről... FSP 1500VA)
-
huan
őstag
Sziasztok,
Bocsi, ha volt már, de szünetmentes témakörben mely márka ajánlottabb ezek közül?
APC,CyberPower,Eaton. 50ezres kategóriában szeretnék venni egyet nas,nvr,minipc,ipkamera mellé.
Köszi -
boborján2
senior tag
Synology photosban 60ezer darab képen , ha bekapcsoljuk az AI arcfelismerést , akkor az egy 224+ -on kb meddig fog zakatolni mire végez vele?
Tippem , hogy biztos sok idő lesz épp ezért, ezt az adatbázist el lehet valahogy menteni, hogy esetleges HDD hiba esetén a jovőben ezt ne játszuk el újra?@Sanyi.mTs
Nálink minden ok vele. Xiaomi telefonok, samsung tablet. -
Sanyi.mTs
addikt
családi képek synology photos alatt vannak megosztva.
idáig 3-an is jelezték, hogy a lenti képen lévő ablak jön be (android telefonon: 2db xiaomi és 1db motorola) és nem tudnak tovább vagy visszalépni és így viszont nem használható az app. Legfrissebb androidos syno app (2.3.2) van telepítve.
Volt már adat és gyorsítótár törlés, app újratelepítés, de ezek nem segítettek.
Másnál is előfordult? Mi lehet a megoldás?
-
atus72
őstag
Sziasztok,
Van egy DS920+ NAS-om, UPS-re van kötve (EATON), újonnan vásárolva anno 1-2 éve
a device info ezt hozza:
- charged 100%
- estimated battery time.. 2437secondsNemrég volt egy áramszünet, a fura az, hogy a NAS hibával állt le, úgy van beállítva hogy "until low battery", ami még furább hogy elvileg a szünetmentesnek ilyenkor folyamatosan visítania kellett volna, de 10-20 másodperc múlva abbamaradt, azt hitte vissza jött az áram de nem.
A log-ba be sem került hogy "entered battery mode" .
Visszamenőlegesen megnéztem, 2 hónapja volt áramszünet, ott még minden jó volt, bejegyezte a log-ba hogy battery modba került, 43 percig elég a nafta ... majd amikor visszajött az áram akkor azt is szépen logolta ...Ami még furább az egészben, hogy mint kiderült csak nálam ment el az áram, úgy hogy nem a kismegszakítót ba**ta le valami hanem a fő megszakítót, soha nem volt még ilyen, azért is fura mert semmilyen nagyfogyasztó nem ment ...

talákozott esetleg valaki hasonlóval? valami úgy megzavarta a UPS-t hogy nem tudta lejelenteni a NAS-nak és ki is kapcsolt idő előtt?
Vagy ez valami NAS/DSM hiba? -
Elar
senior tag
-
Elar
senior tag
Sziasztok.
Ki kell cserélnem a 4TB-s lemezem a 218+ Nasomban.
Arra gondoltam hogy 8TB-be vágok bele.
Seagate Ironwolf márkánál maradnék.
De látom h van ebből 7200 és 5400rpm.
Melyiket vegyem?
https://www.alza.hu/seagate-ironwolf-8tb-cmr-d5710068.htm?o=1
https://www.alza.hu/seagate-ironwolf-8tb-d8081684.htm?o=3
Egyébként a második is cmr, nem? -
Megjött a 7.2.2 Update 4 DSM frissítés (csak biztonsági javítások)
Release Notes for DSM | Synology Inc. -
Sziasztok!
Hogyan tudnék a telefonomról biztonsági mentést készíteni egy NAS-ra? Tudom, hogy nem tudok telefonról teljes mentást csinálni, de nem csak a képeket szeretném menteni File Station-ös megoldással.
A PC-re rádugom megoldás nem kivitelezhető.
Ha nincs rá megoldás elfogadom, de gondoltam megkérdezem, hátha.
Valami olyasmi megoldásra gondoltam, mint az Active Backup for Business.
Köszönöm a segítséget
. -
bnorci71
addikt
válasz
AiRLAC
üzenetére
Sziasztok újra

Na ez volt a megoldás gépbe rögtön ott az egész.
MBR 2TB a korlát GPT-t meg nem lát a NAS
Imádom az informatikát, ja nem
Így USB-n nem tudtam átmenteni a NAS tartalmát kénytelen voltam a másik gépbe hálózaton keresztül. Na mindegy megoldódott az a lényeg.
Közbe a LInuxos pev szétcseszte a boot.t az asztali gépen így egy gyors telepítés is kellett.
köszönöm mindenkinek.Huu most nézem vannak hiányzó hsz-ek nem biztos ennek így utólag lesz értelme ,de aki hozzászólt az az most még emlékszik.
-
Gardaai
senior tag
Mindenkinek eltűnik ilyenkor. Az összes megoszott mappa link amit másoknak küldtem is azt írja hogy lejárt vagy törölve.
Nem tudom az lehet-e a gond, hogy SSD cache el lett távolítva, majd egy másik hozzáadva. Akkor szokott eltűnni minden ha fejlesztek a NAS-on, miközben hozzá sincs nyúlva azokhoz a kötetekhez amin a fotók és a program van. -
Borisz76
nagyúr
válasz
Csixi68
üzenetére
Lusta vagyok utánanézni, de ha egy 918+ NAS-ban a 4x 8TB-ből ki szeretnék cserélni 2 db-ot 16TB-ra, akkor ugye egyesével kell végig szenvedni az egészet?
Ha az a 4*8 TB jelenleg 1 db kötetben van ( SHR ) , akkor igen !
- Nas kikapcs
- 8 Tb lemez ki
- 16 Tb lemez be
- Bekapcs
- Kötet helyreállítása
....majd ugyanez megint a másik 8/16 Tb lemezekkel. -
Csixi68
tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Szia,
ugyanezek a switch-ek mennek nálam is 3 db 5 portos és 1 db 8 portos POE-s. Tökéletesen tudják a 2,5 GBit-es sebességet. Sőt az SFP-ben is működnek a 2,5 G modulok, bár nem minden egységem szereti.
Lusta vagyok utánanézni, de ha egy 918+ NAS-ban a 4x 8TB-ből ki szeretnék cserélni 2 db-ot 16TB-ra, akkor ugye egyesével kell végig szenvedni az egészet?
Üdv: Csixi68 -
bnorci71
addikt
válasz
Patice
üzenetére
próbáztam nem ment
AiRLAC
xpenologyba is azt javasolták csak annak a win bootját most csesztem szét egy Ubuntu pendrival amiről ráadásul el sem indult a linux. Egy másikról igen. De ettől a win még nem bootol, telepíthetem újra mert sose tudom az ilyen hibát rendberakni.
Másik adapter nincs ilyen van csak más márka de ugyan így néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer gamer szék
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nos, akkor már csak azt kell kibogozni, hogy pl.Samsung TV-n távolról pl. DS video alkalmazással hogy tudok csatlakozni. DDNS elérhetőség van. A NAS előtti routeren milyen (melyik) port továbbítást is kellene beállítani?
.
Ilyen sebességgel mért szaggat külső hálózaton vlc-vel a 4k filmek. Ultimo 4k müholdvevővel használom (SFTP) strimingre. DS224+ -al is ugyan igy szaggatna a 4K filmek mobilhálózaton? Minden beálltást próbáltam.