Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Razermazer

  őstag

  Hát az igaz, hogy mostanában kicsit halott egyetértek, de azért én elég sok mindent onnan tudtam meg és itt tettem közzé. Én ott is regelve vagyok, az angolon nem, bár nem jelentene gondot az angol fórum sem. Viszont én szinte alig használom a többi app-ot a synon csak és szinte filemegosztás.

  Annyit ér az ember, ha olyan boltba veszi a nast ahol van terméktámogatás, hogy megkapja a hivatalos két év garit, amit egyes viszonteladók elegánsan lenyelnek 1 évre amire a magyar törvények kötelezik.
  Másik pedig, a garanciális vagy garancián túli szervizelésben is hamarabb lépnek gyorsabban juttatják ki a hibás terméket mivel (ha jól tudom közvetlen kapcsolatban állnak a synology képviselettel, ami tuti Hamburgban van, vagy Angliában a legközelebbi ahol szerviz és raktár is van) lehet, hogy nem jól tudom.
  Erre volt példa is a fórumon, hogy bekrepált készülék cseréjében, szervizelésében segítettek gyorsan kényelmesen, nem az ügyfélnek kellett magánakciózni.
  Jó az a kártya ha van, mondjuk zárak kinyitására is többek között ;]

  Ja pörög a fórum itt az tuti, aztán ha mindenkinek minden problémája megoldódott, akkor ez is szépen elcsendesedik majd. Hiába jók a DSM-ek nincs sok hiba velük és a support is jó, azt nem mondhatnánk, hogy nem.
  Amúgy utóiratnak, akit még mindig érdekel a Transmission mint filecsere alternatíva, Patice fórumtárssal együtt összeraktuk a dolgot és nála szalad szépen, ahogy nálam is. A legfrissebb 2.77-es rém egyszerű a telepítés, beüzemelés. Akit érdekel zargasson bátran engem vagy őt. A nevében is nyilatkoztam, remélem nem gond részére, ha őt is zargatjátok evvel :R engem lehet nyugodtan.

  [ Szerkesztve ]

  Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Hozzászólok Aktív témák