Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bosa

    tag

    válasz Hiperhuje #6017 üzenetére

    1, A telepítéskor megkérdezi hogy melyik kötetre akarod telepíteni.

    2, Nincs olyan filekezelő mivel itt mappákat osztod meg független attól hogy melyik köteten van. (pl ahol 10-15 hdd van akkor ott lenne 10-15 meghajtó? honnan tudod melyiken mi található, így egyszerűbb filmek megosztás kit érdekel hol van? van és kész)
    3, Médiaszerver csak az általad indexelt mappákat látja, tessék csak azokat megosztani... vagy használj xbmc-t ott be lehet állítani bizonyos menüpontokhoz jelszavas védelmet vagy akár külön fehasználónként meg lehet adni a tartalmakat.
    4, előttem már megírták vagy nem léptél ki előzőleg vagy pedig más fajta kapcsolatban vagy belépve, pl windowsban hálózatból is bejelentkeztél.

    Mezga Aladár:

    Ez teljes butaság hidd el tized annyit bír a ds mint a külön tm. Hiába tm alapú a ds is, de a sok kiegészítő megbolondítja sok torrent esetében. Én már 80-90 torrentnél váltottam tm-re majd 150 felett jött a rutorrent+rtorrent pusztán az rss és rss filter hiányzik nekem a tmből ha az meglenne azonnal visszatérnék mert jobb megbízhatóbb mint az rtorrent de sajna nekem kell az rss filter. Most egyébként megy a tm meg az rtorrent is tm amit csak simán hozzáadok rtorrent meg rss feedből szed.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák