Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dello79

    aktív tag

    De pl. akiknek régi a rendszerük és frissítenek.. mivel ezek OS-t érintő változások nem csak sima biztonsági "patch"-ek.. szerintem sokak fejében nem úgy jön le mint egy komoly dolog.. ott az a gomb.. frissít.. mi baj lehetne... de ez kb. olyan mintha Windows 7 -et használnál.. jönne egy frissítés hogy helló' itt a Windows 10 .. akarod a frissítést ? ... szerintem sokan átgondolják eszükbe jut a millió játék, az office , a progjramjai.. hogy ez most tényleg egy OS telepítés lesz és tényleg helyesen végbe fog menni minden programnál ? :) :)

    Amúgy pont volt ilyen anno.. windows-ban mikor nyomatták , hogy akkor ingyenes a win10.. többet csináltam.. de mindig kellett valamit ügyeskedni :) Szóval nem vagyok az update ellen.. de ilyen verzió váltáskor full lementenék minden adatot + konfig fájlt ha valami gáz van akkor se legyen gáz.

    De amúgy a példánál maradva.. nagy cégek iszonyatos lassan és óvatosan cserélnek fő verziókat.. mert ugye mi szükség van rá ha biztonságos és stabil amit használnak.. jó nem a legfrissebb de működik.. cégnél most is pl. win7-et nyomogatok tök jó atomstabil 10 éves rendszer otthon persze win10 van de ezzel sincs gond tudja amit kell.

    A kérdés, mit tud a DSM 6.2 ami kell ? ( mert a mostani rendszered is biztonságos , hisz a biztonsági frissítéseket le se lehet tiltani a rendszerben ) Ha a mostani tud mindent akkor meg miért kell piszkálni a jól működő rendszert..

Új hozzászólás Aktív témák