Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dello79

    aktív tag

    válasz heroldbalu #43011 üzenetére

    Köszönöm a kimerítő választ ! tudtál segíteni :) találtam közben a csomagok között olyat is hogy Rsync ez lehet megfelelőbb :)

    Mire kell ? Első körben pl. villám vagy lopás esetleges tűzkár ellen védeném az adatokat.. ezért a másik NAS 30km-re lenne a FŐNAS tól... mivel a másikNAS-t csak nagyon gyenge internet szolgálja ki.. lehet a HyperBackup hajnali mentése megfelelőbb lenne ? bár a routeren be tudom állítani mekkora sávszélesség a megengedett így ez nem téma..

    Mi jelenleg be van állítva ott nem ilyen "hbk" fájl jön létre hanem 1:1 -ben megy a fájlok szinkronja.. mivel a "távoli nas eszköz" nem ilyen hanem ezt a "hbk" fájlt hozza létre ezért gondoltam az rsync-másolat ( egyverziós) menüpontot használom.

    Amúgy sajnos nem tudom a Cloud Station-t munkára bírni.. egyszerűen nem tudom hogy kell.. A cloud station server fent van és "engedélyezve" állapotban van.. de az lehet nem is kellene hozzá.. csak a cloud station sharesync program.. ez a rész nem tiszta..

    Amúgy van egy mappa ahol fotók vannak.. csak azt szeretném mindig menteni napi szinten vagy szinkronban tartani a másik helyen a legbiztonságosabb legegyszerűbb módon.

Új hozzászólás Aktív témák