Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Véreshurka

    senior tag

    válasz gyugyo79 #36017 üzenetére

    Én is külön telepíthető TM-t fogok feldobni kísérletezni. A sebességeltérésről olvastam már itt, de szerintem az én 50/5-ös adsl netemmel nem lesz gond :D Igazából csak kíváncsi vagyok, mint egy kisgyerek...

    (#36019) Mr. Janó: én is a régi torrentekre gondoltam, mint ahogy azt gyugyo79 is írta. Most volt egy zene amit lehúztam, 1 ember seedelte, 2 hétig volt bent úgy a torrent, hogy nem történt semmi, aztán jött a seeder, szerencsére le tudtam húzni, most meg ahogy nézem én maradtam az egyetlen seedelő.
    A Kérések - Feltöltés is csak akkor az igazi, ha valakinek megvan hozzá a rangja (régen olvastam utánna ennek, ami oldalt használok ott csak bizonyos rang felett lehetett kérni, lehet azóta már változtattak ezen), és még fel is tudja tölteni, mert meg van neki. + Sokan lehet a helyezések és a rang miatt is tartanak sok torrentet seedben, pl. a meghívó küldés miatt.

    (#36016) Doky1988: ezt sajnos passzolom. Nekem Apollo Lake-es procim van, arra pl. még sok minden nem érhető el a csomagtelepítőből.

    (#36023) blackrulz: a rejtett seed mappa csak akkor gond, ha a már letöltött cuccot rendezném a saját szájízem szerint egy másik kötetre, nem? Én pl. külön kötetre töltök (külön lemez is csak a DS-nek), és csak azt mozgatom tovább másik kötetre amit a későbbiekben is szívesen néznék/hallgatnék többször is, egyébként minden a beállított download mappában pihen (most egyelőre ez kemény 5 torrentet jelent :) ).

    [ Szerkesztve ]

    El Psy Kongroo

Új hozzászólás Aktív témák