Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz MrCsiT #18034 üzenetére

    Ez a véleményed pont addig fog kitartani, amíg meg nem kapod a sorstól a magadét. Szerinted a hálózaton, 100m-re becsapó villámtól hogy véd meg az a drótdarab, ami a házra van felfogatva? Elárulom, sehogy, a villámhárító a földbe vezeti a közvetlenül becsapó villám energiáját, és ennyi. De ettől még úgy szétvágja odabent az össze elektronikai cuccodat az energia, hogy örülsz, ha lesz min telefonálni a mamának, hogy teletojtad a gatyót, akkorát szólt... és azt is elárulom, a 80km-re lévő másik szerver is áramtalanítható, legfőképp amikor ott villámlik, sőt, még egy logikus érv, vannak, akik verőfényes napsütésben szoktak csak vinyót a fiókból elővenni.

    Kicsit visszább vehetnél, elég uncsi, hogy egy erősen szakmai topicban (el)játszod itt az ovis mókás dolgokat, mindig új és újabb hülyeségeket kitalálva. Persze csináld csak, szerencsére már nem sok megoldás van amiről beszélhetsz még, vegyük csak végig, mi is készülünk a legrosszabbra, csak épp a másik oldalról, kevésbé elbagatelizálva a fontosabb lehetőségeket....

    De legyél biztos benne, attól se lesz sokáig szervered, ha szünetmentes, ha fi relé, ha villámhárító, ha szünetmentes, ha túlfeszvédő van elé kötve Még ha piros villámos címke is van, hogy 1.21 Gigaqwattot is kibír, ha kell.

    Haladjunk, vedd csak végig mindet, aztán végre csak leszállsz a témáról. ;)

    [ Szerkesztve ]

    UNAS webshop szövegek feltöltéséhez, képi- tartalmi külalak formázáshoz keresek hozzáértő szakembert.

Új hozzászólás Aktív témák