- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megpecsételheti az Edge-panelek sorsát a One UI 7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Még mindig nem értem, hogy hol a gond. DLSS zárt, XeSS megintcsak zárt. FRS nyílt, megy mindenen. nVidiánál még olyan kártyákon is, amiken a DLSS nem.
Ha így nézzük, a DLSS szarabb, mint az FSR, mert az még GTX-eken se megy, nemhogy Intel vagy AMD zsugákon...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
sixpak
nagyúr
CP-al nálam nem volt gond (a szerencsésebbek közé tartoztam), pre order volt, 380 órám van benne eddig, kisebb grafikai bugoktól eltekintve, nálam nem voltak problémák.
Viszont a Last of Us...megvettem a megjelenéskor, de egy pár hét eltelt, mire sikerült kikalapálniuk, érdekes most már fele vram is elég neki, mint az elején.
FSR-t nem próbáltam eddig, nem tudok nyilatkozni róla....meg a szemem sem a régi már.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
TESCO-Zsömle
félisten
Az AMD se nem szponzor, se nem befektető ebben a történetben, de még azt a két fogalmat is igen szerencsétlen összehozni. A szponzor pont azért szponzor, mert nincs közvetlen beleszólása a döntéshozatalba.
Hidd el nekem, ha a Bethesdán kívül valaki beleszól a fejlesztésbe, az legfeljebb a Microsoft lesz, mint tulajdonos és kiadó!
A CP2077 meg egyszerűen össze lett csapva. 2013-ban publikálták azt az ominózus videót, amitől mindenki eldobta az agyát, mert a CDPR azt ígérte, hogy a játék is úgy fog kinézni. A játék 7 évvel később jelent meg, tudjuk milyenm eredményekkel.
Személy szerint én minden skálázást rühellek. Aki magas felbontást és FPS-t akar, az vegyen kellően erős gépet, a fejlesztők meg optimalizáljanak rendesen.Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Androidos fejegységek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest