- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz Piszkos-Fred #700 üzenetére
Amikor a lifthez futnak az npc-k, na az nagyon vicces
.(béna) [ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
gyimger
őstag
-
myckey
veterán
na, én is csak a VGA miatt ugrok bele a Premium edisünbe
de ez most elég jól jött ki.egyébként van elég game itt, meg nem is tolom ezerrel-finoman szólottam-
De ha kaptam, há...egye fene.
Visszatérve:
Nehézséget lehet állítani, akkor az AI gondolom módosul, de engem ez pont nem érdekelt a TES játékokban sem. Ellenben a robottársunkra kíváncsi leszek.Ezt az inventroy-loot kérdést pedig simán lehet orvosolni, sztm. Majd csak kibírjuk valahogy,szelektálni kell keményen a sok szart.
Bet game révén, az arcok már meg sem lepnek.
Interakció: Mászásnak örülök nagyon,vagy kapaszkodásnak.Ami a legjobban foglalkoztat, az a felfedezés, a játékélmény. Állítólag úgy a legjobb, ha le se szarsz semmit, csak mész a fejed után, mint valami kósza céltalanul...valami ilyesmit olvastam fejlesztőtől.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
gulupeti
senior tag
Az AMD oldalán már lehet aktiválni a játékot a Steamen keresztül és lehet is tölteni.
-
nubreed
veterán
válasz #57018880 #710 üzenetére
Ha lehet hinni az eddigieknek, ez a játék induláskor koránt sem lesz annyira bugos, mint azt megszoktuk a Bethesdától bármelyik előző címmel korábban. Bár én a Microsoft féle felvásárlásnak pont ebben látom az értelmét, hogy az MS megköveteli tőlük ezt, kicsit nagyobb rajtuk a nyomás. Szerintem ezért is halasztották el a launchot tavaly novemberről idén szeptemberre. Ami nem baj, csak legyen minél simább induláskor a játék.
-
nubreed
veterán
Kíváncsi vagyok mikor jönnek meg az első igazán használható modok. Napok... hetek..?
-
gyimger
őstag
Viszont amit az Outer Worldsben is csináltam már az elején, hogy néhány NVidia filtert hozzáadtam, egy kis élesség és kontraszt még nem ártott senkinek.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Piszmaty76
aktív tag
Nem lesz benne tolatva repülő sárkány? Akkor meg sem veszem.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
Ellia
addikt
válasz Piszmaty76 #725 üzenetére
Űrhajó helyett tuti lesz Thomas hasonlóan, mint a Sykrimben.
-
Piszmaty76
aktív tag
Rózsaszín Kalasnyikov is volt a modok között a Skyimben...
[ Szerkesztve ]
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
nubreed
veterán
válasz Piszmaty76 #725 üzenetére
Pedig én is azt vártam. Nem lesz benne? A franc...
-
TESCO-Zsömle
félisten
No, megjött a Premium upgrade a Steelbook-kal...
Tényleg képesek voltak rányomni a steelbook elejére, hogy [PREMIUM EDITION] meg [PREMIUM UPGRADE]...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
nubreed
veterán
válasz TESCO-Zsömle #729 üzenetére
Az ottan egy igazi óra??? Mit tud??
-
sittes79
addikt
Mikor jonnek a tesztek?
-
nubreed
veterán
Közben kiderült, hogy a UK (nagyon úgy néz ki) kb. globálisan nem kapott review kódot a Starfieldhez a Bethesdától/MS -től.. Ennek oka valószínűleg az, hogy az angolok foggal körömmel próbálják meggátolni az Acti/Blizz felvásárlást és ebben a blokkolásban kb. mindenki benne van a UK -ben aki bárhogy is kötődik a játékiparhoz...
-
GAbre
veterán
válasz Arolotifar #741 üzenetére
Igen és 31-től jár le embargó.
Holnap már játszaható prémiummal,mi értelme lenne ezután engedélyezni csak a teszteket?Amikor már a streamerek vagy bárki felrakhatja gameplayt holnaptól.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Mr.Csizmás
titán
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Mr.Csizmás #746 üzenetére
De amit ő írt, az az embargó, amit te, az meg az Early Access...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Xbox scuf instinct pro kontroller
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBOX360 500 GB RGH + 2 vezeték nélküli kontroller + Kinect + 250 GB külső HDD - 110 játékkal
- Eladó egy Playstation 4 PS4 Slim 1TB + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest