- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz csicskusz #576 üzenetére
"Hú hát itt nem a víz mechanikájával van a legnagyobb baj. Ez biztos hogy nem valami fake videó? Úgy van formázva a landscape a parton, mintha valaki 5 perc alatt dobta volna össze, aki először csinál ilyet. Szögletes, egyenes, természetellenes. Ilyet tényleg 2006 környékén láthattunk játékokban."
Ez a tobbi texturara is igaz, nezd meg New Atlantis promo kepeibol azt, amikor emberek ulnek az emlekmu elott. Aki erre erzekeny, az hajat fogja tepni, a tobbieknek gondolom fel sem tunik.
-
GAbre
veterán
válasz Piszkos-Fred #604 üzenetére
Ezt nem tudom,de gondoltam,mert akkor netre is kiment volna info,hogy mi van benne.
Bár,ha nincs benne coop,akkor talán sokan nem veszik meg,és így is úgyis feltörik előbb utóbb.
Mondjuk calisto-t se sikerült még,de jó pár másikat igen.
Ha már van infód!Az ilyen kiadás előtti verziók teljes értékűek,09.06tól fullosak lesznek,vagy időlimites vagy demószerűek ezek?Avatar
-
pandras83
senior tag
válasz Piszkos-Fred #605 üzenetére
"Ez a tobbi texturara is igaz, nezd meg New Atlantis promo kepeibol azt, amikor emberek ulnek az emlekmu elott. Aki erre erzekeny, az hajat fogja tepni, a tobbieknek gondolom fel sem tunik."
Egészen a Fallout 4-ig tudtam BÁRMIT elnézni az alkotóknak, de ott annyi más baja is volt, hogy csak akkor kezdett el újra zavarni a sok ocsmány textúra, amikor rájöttem hogy mennyire nem Falloutnak és mennyire inkább mindenki Falloutjának szánták.
Cyberfuck Patchrunner
-
Piszkos-Fred
aktív tag
"Ha már van infód!Az ilyen kiadás előtti verziók teljes értékűek,09.06tól fullosak lesznek,vagy időlimites vagy demószerűek ezek?"
Tartalom szempontjabol teljesertekuek. Viszont ami a performancet illeti, Spencer es Howard is elmondta, hogy amig a ok a GamesComon promoztak a jatekot, addig a csapat tobbi tagja az utolso simitasokat vegezte, emiatt a teszteles alatti verzio nem ugyanaz, mint a megjelenesre szant verzio.
Na most tegnap jott egy 15 gigas patch, hogy ezt szanjak e 0day patchnek pentekre, vagy penteken jon emellett meg egy ujabb, azt nem tudom, meglatjuk. Tul sok kulonbseg nem lesz a teszteles alatti es a vegleges verzio kozott, ahhoz talan keves az ido, de nemi elteres lehetseges. Esetleg pozitiv iranyba, bar a videok es az elo streamek alapjan boxon nem lesz gond.
(most is megy feltucatnyi elo stream discordon, telefonos/kameres modszerrel, azokon azert latni, hogy jol fut)
[ Szerkesztve ]
-
almalé
tag
válasz Piszkos-Fred #609 üzenetére
Ezekbe a discord streamekbe hogy lehet bejutni?
-
Piszkos-Fred
aktív tag
https://twitter.com/zvis_ceral - kvazi o szivarogtat masfel hete lassan, menj a discordjara, majd onnan a backup szerverre! telefonos (vagy gopros) a kozvetites, de attol meg bele lehet nezni ha epp kozvetit es lehet latni, mit tud aj atek. "lehet latni", szo szerint idezojelesen, azon a kis kepen, amit latsz, tegyuk hozza (a legtobb stream egyebkent az eredeti 1-2 live stream ujrakozvetitese, emiatt nagyon akadozik, de attol meg talan rejt nemi latnivalot) [ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz Piszkos-Fred #609 üzenetére
Köszi.De én nem így értettem.
Úgy értettem,hogy realese után is kapnak folyamat frissítéseket,indítható marad steamből stb.1szóval végleges verzió,amit mi is vehetünk steamből?
Vagy csak ilyen trial verziók ezek,és külön kell +venni majd nekik,ha tetszik game.Avatar
-
nubreed
veterán
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nanofocus
tag
válasz Piszkos-Fred #612 üzenetére
Ez gyors volt, account suspended
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Biztos a meleg teszi, de nem ertem a kerdest
Amit jelenleg meg lehet venni, az a jelenlegi teljes verzio. Megveszed, aktivalod steamen, jatszol. Megveszed xboxra, letoltod, jatszol vagy berakod a lemezt es jatszol. Ezek ugyanolyan verziok, mint amit majd valaki esetleg megvesz a teli steam sale alatt, nincs kulonbseg.
A jatekhoz jon majd megannyi DLC meg rakas frissites. Elobbiek velhetoen penzbe fognak kerulni (megiscsak a 5 dodos lopancelos Bethesdarol beszelunk), utobbiak ingyen jonnek. Nem tudom meddig jon uj tartalom hivatalosan, 1-2 evig szerintem igen. Aztan leall a jatek fejlesztese es az lesz a teljes, legeslegvegso verzio.
A jatekbol nincs trial verzio, a Bethesda jatekokbol nagyon nehez kiragadni egy szeletet es azt kiadni demonak. Ezert aki ki akarja probalni, vagy megnezi gamepasson, vagy ket nap mulva streameken, vagy megveszi a jatekot es kockaztat, hatha.
Amit megveszel esetleg ma, az ugyanaz, mint amit en megvettem fel eve, vagy az, amit megvesz valaki szeptemberben a fizetes utan. Nincs kulonbseg.
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
oroszok nyomjak ha valakit erdekel
[link] -
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
NemMo
őstag
Az a trex-es videó fake volt. Ue5 fan project-ből van
-
almalé
tag
vonat [link]
-
gyimger
őstag
Olvastam egy beszámolót,
.elég sok random encounter van az űrben is, és többször futottak bele kisebb ellenséges csoportokba elhagyatott bolygókon is "The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
nubreed
veterán
Steamen miért "csak" 86.5 giga a letöltési méret? 120-140 -ről volt szó...
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Ez nagyon jó hír, reméltem, hogy így lesz.
#628: Köszi, én is valami ilyesmire gondoltam, szóval lehet, hogy még launchkor az első indítás előtt még egy csomó lemez művelet lesz, jó néhány játéknál így volt.
-
törölt tag
Tömörítés, lehetne jobb is, ez még így is fájdalmas ahol semmi ISP fejlesztés nincs 2006-óta.
Mondjuk a Starfieldhez egy Starlink akcióra lehet hamarabb ráugrottam volna mint egy AMD CPU-ra
Gondolom még így is lesznek benne átvezető videók, tök jó lenne azokról váltani in-engine átvezetőkre..
-
warcat
veterán
válasz Piszkos-Fred #630 üzenetére
Nem tudok róla, hogy valaha is feltörték volna titkosított pre-loadot Steamen.
Ha egyáltalán meg tudnád oldani, akkor nem ezen dolgoználEA: It's in the crate!
-
myckey
veterán
Lehet bulizni steamen?
Akkor meg is nézem a gamet, ha már kaptam vga mellé premiumotES széria nagyon kedvenc, volt némi Fallout is.
szrk:
már ha neki tudok kezdeni....[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz Piszkos-Fred #636 üzenetére
Ez már rég lement
dátum is megvan, csak akartam tölteni....De seholsemmi ( Júli vége óta )
Starfield™ Premium Edition - Steam
Congratulations on reserving Starfield™ Premium Edition! We will update your account and notify you as soon as the content key is available.
Your key will be assigned as soon as it is available.
Release Date: 2023-09-01
The release date is determined by the publisher and may change without notice.Még mindig ez dfogad AMD oldalon
Én egyébként optimista és pesszimista, is, vagyok .
ES széria meg FO azért mind remek darab, hellyel közzel....
De kicsit soknak találtam a promo közben a hitegetést.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Akkor nekem lófax lesz, nem előtöltés ( pláne ha 6-át veszik alapul )
Reddit forum:
I contacted AMD support and this was their response:
"We are unable to guarantee the game will be available for pre loading and can only assure you that it will be added to your account once the game has been officially launched."Gondoltam megnézem mi a szitu a nemzetközi vizeken, hát ők is várják a kódot ....
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Hát a prémium hivatalos megjelenése péntek, úgyhogy azt kellene alapul venni. Én még az előtöltést is meggondolom, vajon mennyit szöszöl majd a tömörítés-frissítés
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Rison77
senior tag
Előtöltéssel én mindig megszívtam, főleg ekkora méreteknél, gigás nettel +ssd hamarabb lehúzom a 80 gigát, minthogy a proci fulladozva ki tudná tömöríteni. Nekem csak standard rewards kód van, de azért remélem nem a megjelenés napján osztják ki valamikor..
Bezzeg az nvidia-s promóciók egyből kódot adnak ,nem szivatják az embert így.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gyimger
őstag
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Könyvajánló
- Cyberpunk 2077
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest