Hirdetés
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Nem sok izgalmat hagy a OnePlus keddre
- DIGI Mobil
- Elkékült egy Sony fejhallgató
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Hát igen, ez előrendelős...
-
Televan74
nagyúr
Nem rossz, és talán még erőgép sem kell hozzá.
AMD Ryzen 5 5600 | Gigabyte B550 Aorus Elite V2 | Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | 32GB 3200MHz CL16 Crucial Gaming White | Kingston A2000 500GB | Kingston NV2 2TB M.2 | EVGA GS650W | Fractal Design Define 7 | 24MP59G-P | Mugen 5 Rev. B.| 4db NB-eLoop B12-PS |
-
Squirrel
senior tag
Nem tudom, nekem mindig szúrja a szemem, miért van az, hogy szerencsétlen droidokat az összes SW játékban lehet szabdalni, az élőlények vágási felülete narancssárga (gondolom ez az izzó szövetet, ruhát jelzi), át is megy rajtuk szépen a sugárpallos
viszont valamiért (PG 8??) nem akarnak darabokra esni.
-
Televan74
nagyúr
válasz
markknight #4 üzenetére
Ezzel csak egy probléma van, a játékosok 99% nem érdekli amit ti itt ketten felvázoltatok.
AMD Ryzen 5 5600 | Gigabyte B550 Aorus Elite V2 | Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | 32GB 3200MHz CL16 Crucial Gaming White | Kingston A2000 500GB | Kingston NV2 2TB M.2 | EVGA GS650W | Fractal Design Define 7 | 24MP59G-P | Mugen 5 Rev. B.| 4db NB-eLoop B12-PS |
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
BoneDragon #6 üzenetére
Az lehet, de azért az erősen közepes játékoknak se kéne vinnyogva tapsolni (hiszen akkor nem is erőltetik meg magukat jobban a készítők, és ez a vásárlói magatartás csak további erősen közepes játékokat szül a jövőben is).
Mert láthatóan az animációk még mindig jó 10 éves lemaradásban vannak, valamint a pályatervezés se lendült tovább a Playstation 2 érából. Egy akcióban nyilván érdemes lesz behúzni, és szerencsére erre nem is kell majd sokat várni, mert az első résznek is hamar beesett az ára.[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
válasz
markknight #4 üzenetére
Pedig visszaütögetni a sugárvetők lövedékeit, nagy móka!
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
Squirrel
senior tag
Igen, abban lehetett
Amit irtam, az nem a rinyálás kategória, bár ha az ezt firtató kollegának ez rinyálás, hát sajnálom, hanem szerintem abszolut tárgyilagos megállapítás. Droidot, fémet, ajtót, Skywalker végtagokat, Ponda Baba kart, Dooku grófot, Darth Mault, Mace Windut ja és a wampát lehet csonkolni, de rohamosztagost vagy más élőlényt nem??? Legalább játékokban lehetne, legyen benne parent control vagy valami...
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
+1. Valóban érdekes, amit írsz. A droidokat, flórát és faunát lehet csonkolni "varrás" mentén, egyéb előlényt, ha nincs mesterséges végtagja nem. A parent control-t nem merik beletenni, mert a lurkók előbb-utóbb úgyis kijátsszák, ha nem digitális copy, regisztrálnak egy másik accountot és kész...
[ Szerkesztve ]
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
shotika
őstag
válasz
danielgalaxy #7 üzenetére
Én sokkal-sokkal jobb jatekot vartam anno. Nagyjabol a feleeig jutottam, de egyszeruen beleuntam.
Shotiii#2629 GTX 3060TI, 32Gb DDR4, i5-13600KF, B660
-
Gergello
addikt
válasz
danielgalaxy #7 üzenetére
Első résszel is rögtön lehetett játszani Origin/EA pass-al vagy akárhogy hívták akkor.
-
batman91
őstag
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
melega
őstag
válasz
BoneDragon #1 üzenetére
Én már meg is vettem.
Fél évvel megjelenés előtt.
Az első részét imádtam.[ Szerkesztve ]
-
Eversmann
aktív tag
Most akkor Unreal Engine 5 fut már alatta?
Life is better with a Titan
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Eversmann #18 üzenetére
Valószínűleg egy módosított Unreal 4-en fut, hiába írnak mást a különböző Fandom oldalak.
Abandoned, Avowed, Stalker 2, Ark 2, Red Fall, Hell Blade 2 (biztosan) Unreal 5-ön fognak futni. [link]
-
simauser
tag
Az első rész tetszett, két gondom volt vele, az egyik a harc: casual játékos vagyok, és nekem elég nehéz volt, néha story módig kellett könnyíteni, mert a közepén már egy-egy keményebb sima trooper is gondot okozott . . . . De ebből nem csinálok ügyet, amíg lehet lefelé skálázni, no problem
A másik, nagyobb gond a pályák felépítése volt. Világos, hogy valamilyen Tomb Raider jellegű dolgot akartak csinálni ( ennek a kategóriának van valamilyen külön veve? ), csak a pályatervezés szerintem sokkal gyengébb lett, nem sikerült élvezhetőre építeni őket.
Pont utána játszottam a TR három részével, ég és föld a kettő, a TR fejlesztői nagyon vágják ezt a pályás témát, ahogyan beleépítik a sztoriba a pályát (vagy fordítva), ahogyan szépen "feloldódik" a pálya 3D-ben, hogy hová, hogyan, mikor lehet eljutni, nagyon profi.
[ Szerkesztve ]
Keep Calm And Leprechaun
-
myckey
veterán
Jó lesz, azt amit már egyszer megkaptunk, folytassák és bővítsék, szélpítsék stb....
Várós és előrendelős.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Neurotoxin
őstag
Metroidvania az, amire gondolsz
Ez gyakorlatilag annyit tesz, hogy a "pályák" nem lineáris felépítésűek, nem mindig kapsz eszközt vagy segítséget, hogy végig tudjad magadat "verekedni" rajtuk. A zsáner sajátja, hogy folyamatosan vissza kell vándorolnod a pálya különböző részeire, hogy tovább tudjál haladni és teljesíteni tudjad a kihívásokat.
-
simauser
tag
válasz
Neurotoxin #22 üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam
Nagyon király ez, mert keveri a cső jellegű pálya és irányított narratíva adta lehetőségeket a szabad világ adta előnyökkel, nagyon szuper (az egészet a történetmesélés / játék mechanika szempontjából nézve).Keep Calm And Leprechaun
Új hozzászólás Aktív témák
gp A korábban elhalasztott játék a tervek szerint április végén érkezik.
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 2042
- Bittorrent topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen routert?
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest