- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
-
tom5598
senior tag
válasz
kozi71 #53138 üzenetére
marad a rakomány de ha claimeled a hajót akkor az egy illegális hajóvá válik amit aki vezet megbüntetik a rendőrök valamint sok helyen nem kap leszállási engedélyt sem. Rakomány persze marad.
Ha nem claimeled és elkapják a rendőrök a hajót ahogy haver vezeti teli droggal akkor ő is kap crimestatot meg te is hiszen a bűntetteket amit elkövetnek a hajóddal azért te is felelsz, ezért neked érdeked mindig claimelni elveszett vagy elrabolt hajód. -
m0h0senator
őstag
válasz
kozi71 #53102 üzenetére
Nem lehet a HULL-C-t használni, egyik HULL-t sem lehet használni. A Gemini 295 SCU-ja kereskedésre használható. Tankolással egyelőre semmi. Majd valamikor lesz. Ahogy Malibutomi is írja nem éri meg meggondolatlanul költeni mert sokkal lassabban halad a játék, ahhoz hogy olyan hajókat halmozz fel amik még talán évek mire minden funkciójuk használható lesz. Ajánlom a roadmap tanulmányozását, ott látszik az irány de közel sem tekinthető készpénznek.
Javaslom, hogy olvass utána a játéknak és látni fogod például, hogy azok a hajók amik most repülhetőke 3-4 éve mutatták be. Azóta gyorsult a fejlesztés de közel sem ennyire.
Azok a hajók amik repülhetőek és van rakterük használhatóak kereskedésre. Az olyan hajók is amik nem erre lettek kitalálva első körben.
-
Szőrös
veterán
válasz
kozi71 #53098 üzenetére
A stealth modul nevéből adódóan a lopakodást segíti elő. Frici Maxra felesleges. Ezen a ladikon én QT drive-ot meg Coolert cserélnék csak, kereskedni akarsz vele gondolom, hiszen arra való, és nem harcolni.
A fegyvereket ki kell tapasztalni kinek mi jön be. Erre jó az AC (Arena Commander) ott lehet bérelni mindent 3 napra recből. -
wollnerd
aktív tag
válasz
kozi71 #53092 üzenetére
Ennél sokkal egyszerűbb megoldás is van, nem kerül pénzbe.
Lorville mellett letudsz szállni, mert a városnak vannak kapujai. Lásd a térképen a számokat. Pl. Gate 4. Valamelyiknél leszállsz, besétálsz a kapuhoz és akkor épphogy betérnél, már lőnek is rád. Respawolsz a halál után és akkor már tiszta is vagy.
Én így tudtam végre megszabadulni 2 nap után.
-
m0h0senator
őstag
-
duvi
nagyúr
válasz
kozi71 #53089 üzenetére
Menj el Security Postra. Ott csökkentheted/leszedheted a crime szintedet, de óvatosan menj be a számítógépterembe, mert előszeretettel várnak a beérkező delikvensekre
-
válasz
kozi71 #53082 üzenetére
LTI az a hajó biztosítása örök érvényű, nem kell megújítani.
Biztosítás úgy néz ki alapesetben hogy fizetsz egy kevés UEC-et és ha bezúzod a hajót akkor kis idő elteltével visszakapod a legutolsó biztosított által rögzített működőképes állapotban. (tehát nem jó arra hogy szétcseszett hajót 100%-ra javítson)
A visszakapás idejét UEC fizetésével le lehet csökkenteni.
LTI esetén nem kell fizetni havidíjat a hajó biztosítására, de visszakapási időt ha rövidíteni szeretnél akkor ugyan úgy kell fizetni. Valamint az LTI csak az alap gyári hajóra vonatkozik, minden más módosított alkatrészért külön kell még a biztosítást fizetni.
LTI nem akkora nagy dolog mint aminek beállítják, UEC-et lehet vele spórolni hosszútávon. De írták hogy annyira kis összeg a biztosítás hogy kis hajóknál nincs értelme ezért megvenni a drágább hajót. Nagyoknál az elején amíg nincs biztos bevétel annál számíthat. Az extrém nagy hajóknál már akkora az összeg hogy érdes LTI-seket venni.
CCU pedig azt jelenti hogy ha van egy hajód akkor pénzért tudod upgradelni másik hajóra. -
Szőrös
veterán
válasz
kozi71 #53082 üzenetére
Tudom ajánlani az aláírásomban lévő oldalunkat (starcitizen.hu) ott a ccu meg lti meg sok minden más le van írva.
A concept az ami még csak "papíron" létezik, aztán idővel flight ready (repképes) lesz.
De miért maradna olyan?Ilyen nincs, tök mindegy honnét milyen ladikot veszel, mindenki a "gyárit" kapja és ha a devek változtatnak rajta akkor az mindenkinél érvényes lesz.
-
Diopapa
addikt
válasz
kozi71 #53058 üzenetére
Az üres raktér bug viszonylag új, legalábbis én a 3.7.1-ben találkoztam vele először. Ha megvetted az árút, de felmész a hajóra és nem látod, ne pánikolj, menj el oda, ahol el akarod adni és ott simán úgy mutatja, hogy nálad van. Mivel hajlamos fagyni, meg disconnectelni, ne a teljes vagyonoddal kereskedj.
-
tom5598
senior tag
válasz
kozi71 #53050 üzenetére
helló, a starmapen amelyik hely nyíllal , körrel van jelölve vagy quantum beacon oda lehet quantum ugrani miután kiválasztottad a mapen. max sebességet úgy mint fps ben egér görgővel állíthatsz, cutlass nak 1200 m/s kb, meg ne felejtsd a hajtóművet átrakni VTOL módból mert akkor tényleg lassú mivel a fő hajtóművek lefele néznek. Ha meg dobozolni akarsz akkor fogadj el vagy 10 et ami egyik bolygó rendszerből a másikba visz, ne 1 dobozzal rohangálj hanem többel.
Az upgradelt cuccok a hajón nem vesznek el csak akkor amikor wipe van. -
-
Szőrös
veterán
válasz
kozi71 #53017 üzenetére
Szép és jó dolog egy olyan böhöm nagy trader ladik mint a Cat csak egy probléma van vele. Ahhoz, hogy kereskedni tudj vele kezdőtőke is kell, sok. Nagyon sok. Szóval érdemes megfogadni a többiek tanácsát és egy kisebb ladikkal kezdeni ( Cutty <3 ) és ha azzal élvezed a játékot, beletanultál és még mindig érdekel a trading akkor venni mellé Cat-et. Így már lesz egy ladikod amivel ki tudod termelni a tradinghez szükséges pénzt.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
kozi71 #53010 üzenetére
Én is Ebayről vettem a mostani dolgaimat. Kell hozzá először is egy RSI account (regisztráció, email, egyik meg másik handle, stb). Ha ez megvan, vásárolhatsz Ebayen. Nyilván olyan eladót érdemes keresni, akinek 100% körül van a minősítése. Ha megvetted, amit akartál, el kell neki küldeni az RSI account adatait, hogy átküldhesse oda ajándékként. Egy emailt fogsz kapni, arra kell kattintani, és már meg is jelenik nálad. Visszatérítés nem lehetséges. A handle-nél figyelj, nem mindegy, melyiket adod meg!
-
m0h0senator
őstag
válasz
kozi71 #53017 üzenetére
Én a helyedben egy Cutlass-el kezdenék. Ismerkedni a játékkal teljesen jó közepes hajó. Kereskedéshez kell úgyis alaptőke. Utána esetleg egy Freelancer Max aminek jelenleg repülhető medium hajók közül a legnagyobb a raktere. A Taurus jelenleg még nem repülhető a csere hajója az Andromeda.
Ai: egyelőre sok vizet nem zavar. Kiszednek ugrásból tovább repülsz és már ugorhatsz is tovább.Rendőröknél kell megállni a scan-elés idejére és ha mindent rendben találtak mehetsz is tovább ellenkező esetben kapsz kőrözést.
MasterDeejay: Reclaimerbe elég 4 ember rajtad kívül.
-
válasz
kozi71 #53017 üzenetére
Lehet támadás alatt QT-zni, azaz majd lesznek rá olyanok hogy zavarja a hajót és ne tudjon QD-ba lépni.
Van biztonságos zóna és van több szinten kevésbé biztonságos.
Most még nehéz megmondani mi lesz a jó.
Én bevállaltam egy Reclamert, abba tényleg kell egy rakás ember de majd szerintem meg lesz oldva hogy npc-k legyenek vagy valami AI. -
válasz
kozi71 #53014 üzenetére
Legjobb kereskedő szállító majd a Banu Merchantman lesz egyszer de az több emberes.
Caterpillar is sajnos több emberes jelenleg, de majd az AI megjelenésével elvileg tud majd autómatán lőni a két torony is. Alapból csak a kis rácsatolt hajó fegyvereit tudod használni.
Minden hajó kompromisszumos valamilyen szinten. Sebesség egy dolog, ott van a fenntartás (javítási költségek, üzemanyag...) aztán fegyverzet, hajóméret stb. Nem lehet egyértelműen akár mit is ajánlani.
De még egyszer a sebesség harcnál számít, amúgy van gyorsulás is. Nagyjából elmondható minél nagyobb hajó annál lassabb és annál lassabban is gyorsul, de nagyobb is a fegyverzete. Meg ott van a quantum sebesség is, az szerintem többet számít majd. Én mondjuk jobban érzem magam egy nagy dög lassú hajón ami körbe van fegyverezve mint egy picin ami gyors. -
Drenadar
Topikgazda
-
válasz
kozi71 #53010 üzenetére
Constellationból én azért a Taurust venném inkább aztán később lehet upgradelni ha megtetszik. Freelancer-re nem tudok mit mondani, nekem a fülkéből kilátás nem tetszett de papíron jó hajónak számít! Drake Cutlass Black-et szokták kezdésnek inkább ajánlani, az az egyik legsokoldalúbb hajó vagy a pingvint (Aegis Avenger Titan)
Illetve nézz meg egy Drake Caterpilart ha van olcsón, abban is van lehetőség bár mostohán kezelik sajnos. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
kozi71 #53010 üzenetére
Az ebay az szürke zóna a játékban. Ha van bizodalmad onnan vásárolni akkor igen utána sima giftkent kapod meg az eladótól.
Az andromeda és a freelancer nagyon nem egy kategória az andromeda nagyobb jóval és ezáltal lomhabb is de persze van előnye mindkettőnek.
Javaslom yt videókat a hajókról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest