- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
_Andras_ #49554 üzenetére
Téli szünet, este, UPC, Bp 22 :-)
Star Citizen Server Server Status Ping
US East Online 439
US Central Online 394
US West Online 404
EU West Online 488
EU East Online 423
Canada Online 347
SEA 1 Online 450
SEA 2 Online 466
OCE Online 412
South America Online 500
Australia Online 512szerk: rá 30 mp-re:
Star Citizen Server Server Status Ping
US East Online 197
US Central Online 143
US West Online 169
EU West Online 244
EU East Online 189
Canada Online 105
SEA 1 Online 207
SEA 2 Online 232
OCE Online 177
South America Online 258
Australia Online -
devast
addikt
válasz
_Andras_ #47576 üzenetére
Amikor launcherrel bejelentkezel, akkor létrehoz egy loginData.json fájlt a játék főkönyvtárában, amiben bennevan a loginneved meg a token amivel maga a játék bejelentkezik a szerverre. A launcher és maga a játék kliens azonosítás szempontjából különállónak tekinthető jelenleg a 2.6.x verzióval. Tehát nem kell a launcher, hogy te akárhogyis, online vagy offline elindítsd a klienst.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
_Andras_ #44841 üzenetére
"Csak azt mondom fölösleges költekezés. Rég nincs észben a támogatás gondolata, mikor fejleszted a hajót."
- Azért ez elég kategorikus kijelentés. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy "szerintem..." Valószínűleg nem mindenki (pl. én se) ért egyet a fenti kijelentéseddel, főleg, hogy ilyen sarkítottan fogalmazol. Az SC fejlesztése és finanszírozása eléggé egyedi és eltérő a megszokottól. Indult a KS-en egy alapkoncepcióval, de időközben - a támogatók kívánságára - kinőtte magát egy soha nem látott méretű projektté. Ennek a megvalósításához rengeteg pénz kell, folyamatos utánpótlással. Ezért van szükségük a folyamatos támogatásra. (Hogy menyire hatékonyan kufárkodnak a pénzzel az már egy másik történet...) Sokunk csak ezért "küld" nekik némi aprót (havi szinten egy doboz cigi v. sör ára) , amiért cserébe adnak is valamilyen ingame tartalmat. Nagyon nem örülnénk, ha elfogyna a pénz és bedőlne a projekt.- Hajókkal kapcsolatban van néni összehasonlítási alapom, az ED miatt. Igaz, hogy ott nincs lehetőség hajó vagy modulvásárlásra, de mind a mai napig megvannak a kis és közepes hajóim (pl. Eagle), mivel ezeknek is van értelmük a nagyobb hajók mellett. Egyáltalán nem biztos, hogy a támogatók közül mindenki a nagy hajójával kezdi a játékot. Szerintem sokan nem szeretnék kihagyni a fejlődés élményét, ezért nulláról indulnak, majd menet közben bekapcsolódnak a megvásárolt hajóikkal is.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
_Andras_ #44846 üzenetére
A wotot ne keverd ide, mert semmi közük nincs egymáshoz semmilyen téren se a játéknak.
Mindegyik hajó más célra lesz, más lesz a feltétele, kiadása stb teljesen más logisztika kell egy nagy hull hajóhoz, mint egy Aurórahoz és utóbbi talán nagyobb biztonságot is jelent.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
_Andras_ #44841 üzenetére
Nekem jobban tetszik a nagyobb hajó és igen én pl játék időt akarok spórolni. Miért? Mert az a része nem érdekel, szeretnék egyből azzal foglalkozni ami érdekel. És de bennem van az hogy ezzel támogatom a fejlesztőket is.
Amit már többször le is írtam itt hogy sokan tévesen néznek erre a hajó fejlesztés dologra... Nem célja a játéknak hogy mindenki a végére nagy csillagrombolokkal játszon. Persze a kicsi Aurórat mindenki lecsereli és olyan hajóra gyűjt majd ami érdekli. Mondjuk Frici, cutlas stb.
AZ hogy kinek mi adja a játékélményt az sem ugyanaz. Ezt ne felejtsd el.
És azt se hogy hiába van nekem egy polaris a hangárban, egyedül semmit se érek vele. Több haver kell hozzá. És a többieknek pedig mindegy milyen hajójuk van hiszen ha együtt játszunk lesz helyük a polarison... -
Drenadar
Topikgazda
válasz
_Andras_ #44839 üzenetére
Ezt hívják úgy hogy marketing. És de ez támogatás, az hogy ki hogyan fogja fel az egy dolog.
Plusz nem hiszem hogy össze kellene hasonlítani más mmoval. Itt nincs szint és nem lehet azt mondani hogy ne lehetne egy kis hajóval sokáig játszani. Nem fogja az ember kinőni, hanem olyan játékra használja amire jó. Ugyanarra a küldetésre amire jó egy Auróra semmi előnye nem lesz annak aki hull E-t visz, sőt csak hátránya lesz.
Plusz a pénzével mindenki azt tesz amit akar.
Le merem fogadni hogy az általános az lesz hogy nem sok nagyobb hajót fogunk látni mint a kezdők... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
_Andras_ #44625 üzenetére
Phenom II X4 960 -> 2500k -> 3770k. Az FPS jobb lett, duplázódott, de legutóbb már az ajtón se tudtam kimenni.
Megnyomom a gombot, elindul a légzsilip, majd megáll a kép, hallom, hogy kinyílt az ajtó, a kép továbbra is áll, telnek a másodpercek, majd hallom, hogy becsukódik az ajtó és megint 30fps.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
_Andras_ #44622 üzenetére
A 150+-os ping-re megoldás lehet, ha egyszerűen csak amerikaiak. Nincs nagy ping, ha ott ülsz a szerver mellett... A többire meg részben az izmosabb vasak, részben meg -gondolom- a felvétel vágott mivolta adhat választ. Egyébként nem tudom, hogy a netkód jelentette problémák mennyire skálázódhatnak a ping-gel, vagy úgy egyáltalán. Elvileg a baj az, hogy túl sokat egyik egy procimagból, de mióta új, erősebb procim van, még kevésbé megy a game, mint előtte.
-
-
David75
őstag
válasz
_Andras_ #39693 üzenetére
És mi van ha amerikai állampolgár? Elveszik a házát, kocsiját stb és nem csak, hogy elveszt mindent amit jóesetben csak az utóbbi 5 évben ért el hanem konkrétan az utcán találja magát csak azért mert kezelték 6 napig? Ez az amerikai egészségügy a vicc kategóriája, akkor már jobb ha egy országban olyan ócska az egészség ügy mint Magyarországon mert legalább nem megy rá mindened egy komolyabb betegségre.
-
válasz
_Andras_ #39693 üzenetére
A glassdoor alapján a CIG nyújt biztosítást a dolgozóinak (erről (is) beszélhetett Skelton), ami talán 75%-os áthárítást jelent egy bizonyos felső határig talán, de mindegy, lényeg hogy még biztosítással is durva számlák tudnak kijönni. Emellett írta hogy 3-4 hónap fizikoterápia kell, felteszem az sem olcsó.
-
válasz
_Andras_ #38383 üzenetére
nono, a játékra 2012 végén kezdték összekalapozni kickstarteren a pénzt, az effektív fejlesztés utána kezdődött eleinte kis, majd ahogy jött a pénz és nőtt a csapat, nagyobb ütemben. Szóval az hogy összedobtak egy videós demót páran, még nem fejlesztés, és így azért nem kell lecsalni az éveket. Az hogy most 3 éve fejlesztik már, az égadta világon nem jelent sokat, pláne úgy hogy nem franchise x+1-edik része ugyanazon a motoron és elvek alapján mint előző évben kiadva. Ez nem egy COD, ráadásul azokat is átfedésben, több évig készítik, az hogy kijön évente egy újabb rész, nem jelenti azt hogy az a csapat nem dolgozik már rajta vagy 2 éve. Egy új csapat létrehozása időigényes, ők is többször költöztek, és remélem nem kell felvázolnom, milyen nehéz úgy folyamatokat tervezni, hogy 20 -ról 300+-ra nő a csapat gyakorlatilag (fejlesztés szempontjából) pillanatok alatt. Könnyű, ha minden technológia ami használva van ki van találva és el van készítve, itt viszont rengeteg saját technológiát kellett megcsinálni.
"Nem látom azt, hogy mitől gyorsulna fel."
technológiák jobbára már a helyükön vannak (komplett motor átírás az egyéni igényekre, lokális fizika, zóna és item rendszer, damage shader stb), egyre több asset készül el amiből össze lehet legózni városokat, épületeket, és a pipeline-ok (a folyamat maga ahogy a vázlatfüzettől a repülésig eljut pl egy hajó) végre ki van dolgozva. Sean Tracy (aki pl a Ryse-on is dolgozott) mondta, hogy amíg a Ryse esetén egy fő Tier1 karakter elkészítése fél-háromnegyed évig tartott, most kb 3-4 hét alatt jutottak el nulláról arra a szintre, amit Gary Oldman képviselt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest