- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
botiapa #53683 üzenetére
Szerintem akkortól lesz érdemesebb komolyabban venni a játékot, mikor bejelentik, hogy nem lesz több wipe, vagyis amit elérünk, az mind megmarad.
Illetve nagyon várom a dzsungel bolygót, remélem, megmaradt ez a korábbi terv. Jó lenne, ha tudnánk bázisokat is építeni, akár elemek összelegózásával! -
mrfire
őstag
válasz
botiapa #23862 üzenetére
Sok minden már most le van fordítva a starcitizen.hu-n: hajók, cégek, rendszerek. De mindenre, ami egy wiki-re felkerülhetne adott volt eddig is a lehetőség, hogy fordításra kerüljön, tehát fordítónak eddig is jelentkezhetett volna bárki, így nem tudom miért jelentkeznének erre a wiki-s feladatra, ha eddig sem tették. Amíg nincsenek új emberek, akik vállalnák, csak fölösleges duplázása lenne a jelenlegi információknak.
-
mrfire
őstag
-
mrfire
őstag
válasz
botiapa #22006 üzenetére
Nem tetszik. Egyáltalán nem úgy néz ki, mintha a kézhez tartozna, és túl nagy is az alkarhoz képest, kilóg mindenfelé. Remélem nem ilyen lesz a végleges.
Vajon bele lehet majd olvasni mások mobiglasába a válla fölött?
Egy felől igaz, hogy sérthet egy két személyiségi jogot, (attól függ persze, mit fogadtatnak el a játékossal mikor belép), de azt mondták, hogy simán le lehet majd hallgatni mások üzenetváltását egy kommunikációs posztról pl., és ha valaki kémkedik, mindjárt van értelme az ilyen leskelődésnek is.
Minimum NPC-k ellen.
-
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
botiapa #20780 üzenetére
Ha van rá pénzügyi kapacitásod, és kereskedni szeretnél, akkor egy Freelancer, vagy egy Constellation Taurus az ideális választás. A Cutlass afféle se hús se hal hajó. Már használható méretű rektere van, de még nem az igazi, ellenben méretéhez képest igen mozgékony, és komolyan fel van fegyverezve. A frici meg a connie inkább csak önvédelemre is jó kereskedőhajók, míg a cutlass pl. a wannabe kalózok számára is perspektivikus. Egy ember is elvezetheti a fricit, de ha harc van, akkor jobb, ha van kisegítő személyzet is.
Béta: Legalább egy év. Komolyan.
-
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
botiapa #20775 üzenetére
Nem lett az annyira lebutítva. Szerintem mindenképp próbálgasd éles harcban, ne adj túl rajta egyből. Az S3 gimbalos orrágyú is elég kemény még. S5-ről nerfelték le, de szerintem az S5 irreálisan nagy volt egy ilyen kis hajóra, az még valamilyen ifjonti hevületből eredhetett a hajótervezési pipeline kialakításának kezdeti idejéből. Hasonlóképpen a TR 5-ös hajtómű is túl erős volt egy ilyen kis hajóra. Kezdő kereskedésre szintén jó, a szigorúan egyszemélyes hajók közül ennek a legnagyobb a raktere. Holnap, ha megjön Maross kódja, én is kipróbálom végre, mit tud a gyakorlatban.
-
mrfire
őstag
válasz
botiapa #20775 üzenetére
Nem mondanám, hogy értelmetlen, mármint ebben a kezdő kategóriában nincs igazán választás és komoly szállító hajó. A raktereket nézve a Cutlass az első igazán jól használható szállító. Ha nem futja rá, akkor az Avenger pont az a hajó, ami már egy jól használható kezdő hajó lesz szerintem, és nem az, amivel kicsit szenvedősnek érzi a játékot az elején az ember.
De nem tudjuk, mit ér az a kis raktér, lehet hogy csip-csup melókat elvállalva is több pénzt lehet majd keresni, mint amennyit az ilyen kezdőhajók rakterével kezdeni lehet. Ez biztosan a bétában fog kiderülni csak.
-
válasz
botiapa #20484 üzenetére
Nekem lesz teherhajóm, de a megjelenésig szerintem a freelancerig megyek csak fel, tovább nem. A többit majd megszerzem játék közben (mert ugye nem kötelező befizetni előre, minden elérhető lesz a játékon belül is). Viszont azok akik drágább hajót vettek de még nem röpképesek, addig kapnak mást, amin repülhetnek (jellemzően hornetet ha drága hajót vettek)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest