- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
dergander #50614 üzenetére
Csapatban ez is szórakoztatóbb, mint egyedül
Ma este legalább 4 órát toltuk együtt és a szentségelések ellenére nagyon jól szórakoztunk. Volt bányászat, hajó javítás/tankolás, és egy Raid Mercenary questlánc. Persze jó pár buggal találkoztunk, egy csomó hajót elvesztettünk, de akkor is megérte a rá szánt időt
-
Volfram42
senior tag
válasz
dergander #49390 üzenetére
Lehet nem egyszerű a probléma? Sőt az is lehet, hogy több oka is van?
Ha nem és könnyű megcsinálni akkor írd le nekik hogy kell. nem hinném, hogy bajuszpödörve kuncognak, hogy háhá nem csináljuk meg.Más: Na space-el is kikelt az ágyból. Nem hagytam el Olisart csak megnéztem minden boltot. Mobiglass-t és lehívtam a hajómat amit fittelgettem meg meglestem miket lehet rátenni. NEm vettem észre akadást se lagot. vagy friss szerver volt vagy mák. De most nem repkedek. Van más dolgom. Azaz jelenleg megpróbálok egy hatalmas cukorsokkot túlélni diabétesz nélkül.
_Andras_: Tessen reportot küldeni és kész. Szerintem marha jó én tuti röhögtem volna ha ezt látom. Évek múlva kuriózum lesz egy ilyen kép. Szóval örülj, hogy részese lehettél.
Ne feledjétek ez nem release live hanem Afa test live. Nem mindegy.
Aki tartós játékélményre vár az keressen egy már megjelent játékot.
Ja megsúgom lesz még sok wipe is. Mielőtt valaki meglepődne. -
válasz
dergander #48837 üzenetére
vagy ha nem megy, próbáld meg növelni a virtuális memóriát. Nem tudom mennyi van most nálad, de célszerű pár gigát engedélyezni neki, azt hiszem annyit, amennyi a ramod. nálam a c-n (ssd) 2 giga van engedve, az e-n (hdd) 16. Ezzel nem futottam bele problémába, míg amikor ki volt kapcsolva vagy nagyon alacsony értéken volt, akkor az olyanok mint a DOOM vagy a Rise of the Tomb Raider el sem indult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest