- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
eléggé rápörögtél a dologra (: Köszi mindenki nevében!
Holnap, ha nem nyitják meg az org. regisztrálást néhányan őrületbe zuhannak
Nem ti, úgy általában. Akik nagyo-nagyon komolyan veszik ezt és .tnm sehol sincs hozzájuk képest. Egyébként ha futna a hangár modul a gépemen én is jobban aktivizálnám magam
-
PhilBrick
őstag
Letöltöttem, meg is néztem: Pont ennyi az új feature. Esetleg mintha még látnék új textúrákat.
-
PhilBrick
őstag
De ez most miért off?
Hamár videó: Nem illeszkedik tökéletesen az előzőkhöz, [de ha ezt nézem] mindig megremeg a kezem a [Buy-a-Constellation] gomb felett.
#3503 Jaa, még csak most tartok ott.
-
Drenadar
Topikgazda
azért majd figyelni kell erre a bárki lehet tagra, ha már komolyabb szinten nyomjuk, taktikázva, stb, akkor ne annyira legyen könnyű kikémlelni minket
jó tudom ez nem travian, de ki tudja mi lesz itt még? az info meg hatalom bármely játékról is legyen szó... de persze a kezdetekben gyűjtsük a tagokat, legyen minél több aktív tagunk akik jól érzik magukat nálunk
-
Szőrös
veterán
Ööö nem akarok kötözködni és baromi nagy riszpekt az eddigi munkádért ezzel kapcsolatban de nem lehetne a szavazást úgy megváltoztatni hogy azok a nevek legyenek benne amik egyáltalán kaptak eddig szavazatot és azok közül pl 2 jutna tovább a következő fordulóba ?
62 név javaslat érkezett a többségéhez viszont nincs szavazat a táblázat szerint , szerintem nem is jön ezután.
Kicsit gyorsabban lemenne a név szavazás...meg hát tudod lustaság fél egészség és ez a fene sok rublika ... -
Revolit
senior tag
-
Drenadar
Topikgazda
kivel nem bírt összeférni az 5. jelölt? itt most ráncoltam kicsit a homlokom...
Ezek a rangok biztosan kellenek? nem lesz amiatt... olyan akinek kisebbségi komplexusai kiújulnának? azt nem szeretné senki sem...
És szerintetek ha már van egy 325A-m akkor hülyeség mellé egy 315p is?
-
Drenadar
Topikgazda
Juj... köszi, de szerintem ez a nevezzük meg, hogy mi ne legyen semmiképpen sem, ez nekem személy szerint így elsőre túl káoszos...
nem fordítva kellene?
megszavaztatni a szimpatikusat, és végül majd egy nagy szavazás a TOP 10 vagy akármennyi legtöbb szavazatot kapottból?
bocsi ha egyedül vagyok a véleményemmel
Építő jellegű kritika akart lenni -
Ry0K3N
senior tag
"a nem végleges hajó stat-ok wc-n való tanulmányozásához ajánlom ezt az Android-os app-ot."
ezen most felröhögtem
Drenadar, nowan köszi a válaszokat. Úgy néz ki a 60 dolcsis pakkba beruházok majd mert igazán ki vagyok éhezve már egy űrhajós játékra. Ilyen mértékű crowd founding meg még nem volt a történelemben így kár lenne kihagyni.Más:
Corpnévhez én a battleteches Star League Defense Force-ot ajánlom -
Revolit
senior tag
Én végigfutottam, volt 2-3 ami tetszett ,de már legalább 2 szavazat volt rajtuk, azokat mindegy hagytam (elsőre még írtam +1-et, erre nem maradt ott a kommentem, mondom mindegy, azok már úgy is bele kerülnek a végső szavaztatásba
), úgyhogy inkább adtam +1-et az egyik saját ötletemre, mert az nekem szimpatikus, legalább hátha belekerül a második körbe, és megtetszik még valakinek
Most túl nagy a választék, szerintem második körben már jobban lehet agyalni. De azért tényelg érdemes mindenkinek átnéznie azokat, amire egy szavazat sem érkezett, nehogy kimaradjon egy olyan, ami mondjuk azért érdemes lett volna szerinte legalább Q2-be bekerülnie
-
Gyuri16
senior tag
sorry, jobb marketing kell
torz on borz-e nekem jobban tetszik. Felfoghato mottonokat, mert ugy nezem a tobbsegnek egy szabadabb szovetseg tetszik.
Szerintem nem kell minden nevbe valamilyen scifi kozhely (hyperspace, xy planet).
amugy omne foramen google translateban leforditva "minden lyukat", ami nekem tul kozel van az uranuszos tortenethez -
Drenadar
Topikgazda
leader:
Lényegtelen ki az, legyen OB.
Nincs jelentősége a leadernek, szerintem eleinte legyen az az OB, aki többet online.Majd ha már ismerjük egymást, és körvonalazódik ki miben jó, onnantól van értelme leadert választani, de utána sem lesz túl nagy jelentősége, hisz megbeszéltük, hogy milyen groupot szeretnénk... NEM?
-
Malachi
veterán
CSAK ezért nem dobnám ki a hangkártyát, de én éppen azt a különbséget hallom, amitől sokkal pontosabban tudom, honnan szól a hang. teljesen laikusként csak úgy tudnám jellemezni, hogy amíg sztereóban a jobb/bal "váltásnál" élesen elkülönül a két csatorna, az új eljárással sokkal egyenletesebb az átmenet, és így pontosabban el tudom helyezni a hang forrását. fejben.
-
PhilBrick
őstag
Ha tényleg ennyiért mennek, én biztos eladnám a helyedben.
Megjelenéskor és utána biztosan rengeted fajta hajót lehet majd venni. Racingeket is. Ha megtartod, csak azért tartsd meg mert ritka darab lesz, ne azért mert hasznos lehet!
Én egy Avangerre valót költöttem, ebből a keretből tervezem kipróbálni a 300-t és az Aurorat is visszaváltással.
De megjelenéskor szerintem tutira lehet majd vennni sokminden mást is. Például a 890 vagy Surveyor. És nem hiszem, hogy drágábbak lesznek egy Connie-nál, mivel akkor már potenciális játékosokat kell becsábítani, nem 1-2 éve elkötelezett backereket. Szóval szerintem lefelé fognak menni a hajóárak. Valamint le merném fogadni, hogy lehet majd irl pénzért is biztosítást venni a hajókra. Akár LTI-t is. -
-
GypsFulvus2
őstag
Kár. Humor nélkül minden unalmassá válik egy idő után. Az nem zárja ki a hatékonyságot, sőt. A travianban az egyik szervert a BORZ nevű klánnal nyertük meg, ahol én voltam KannásBorZ, az ártatlanok eltaposója.
.Különben is, te csak az Uranus bolygóra gondoltál, nem?
Na jó, akkor részemről tömindegy, mi lesz a név.
-
GypsFulvus2
őstag
Thx! Sztem a HideUranus teljesen jó, nem lehetnek akkora vaskalapos faxok, hogy a humor legkisebb csíráját is diszkriminálják. Sztem az idézett "komolytalan" neveket kizárással fenyegető bejegyzés csak a káromkodásokat meg nyilvánvaló hülyeségeket tartalamzó nevekre vonatkozik Olyasmikre mint FuckyouCR vagy Gay Niggers from Outer Space...
A Hideuranus még bőven belefér sztem. Ha már senki sem szavaz a csilláglátnokokra, akkor legyen ez! -
Drenadar
Topikgazda
Malibutomi írt valami tök mást, ami még jó lehet szerinte...
És jah, legyen egy laza szövetség, ahol nincsenek hatalommániások, minden lépést megbeszélünk (azokkal akik fent vannak, a játékban már ne várjunk 2 hetet egy döntéssel pls...)
Viszont szerintem "szoros" együttműködés kellene, tudom ez a mániám, de ne a szélrózsa minden irányába szétszéledő egy név alatt repkedő zsíros célpontok legyünk
Én nem játszottam az eve-el, de szerintem az erő az összefogásban van, illetve abban, hogy megosszuk egymás között a tudást, mit hogy érdemes, mi a hatékonyabb...
Viszont egymás basztatását elutasítom, szerintem kell "vezetőség" akiknek a csürhe összefogása a dolga.
ÉS ahogy látom ahány tagunk annyi féle dolgot akarnak csinálni...
-
RichieTri
senior tag
-
Volfram42
senior tag
Én azt szoktam olvasni és pont Torzonborz szólt, hogy itt nagyobb a mozgolódás nézzek már át. Ott akkor kihalt volt a dolog az a néhány hozzászólás ami volt az is érdemtelennek bizonyult. Persze a játék korai állapotát tekintve ez nem meglepő.
Ezért is szavaztam nemre, hogy jelenjen-e meg a fórum a névbe, mert nem hinném, hogy csak az illene bele a társaságba aki itt olvasgat. Ha létrejön valami csoportosulás akkor úgy is ts-en vagy az ottani üzenőfalon fogok tájékozódni elsősorban. Persze ezt az oldalt is felkeresem, de jóval ritkábban, mint most. Azaz nem napi harmincszor. -
Zyrius
aktív tag
Szerintem jövőhét szerdáig jöhetnének ötletek, csütörtöktől pedig mehet a szavazás addig, amíg meg nem nyílik az új modul.
Szerintem a leaderségnek itt még túl nagy jelentősége nincs, és mivel a táblázatot is szépen alakítgatod, ahogy kell részemről teljesen ok, ha te alakítod meg az alapítványunkat
-
igen, ki kellett törölnöm azt a három oszlopot, mert össze-vissza elromlik, a másé, ha szerkeszted a sajátodat...
@(#3078) torz on borz
Szerintem az a megjegyzés arra vonatkozik, hogyha van egy Star Citizen Killers org, és valaki csinál egy full ugyanúgy skin-ezett, ugyanolyan leírással rendelkező Star Citizen Killers org-ot, akkor azt törlik, vagy ha esetleg valaki gúnyt űzve belőlük egy Star Citizen Kittens org-ot készít hasonló kinézettel, csak macskákra cserélve a hajókat.
-
Szőrös
veterán
Szombat reggel van , örülök hogy élek , kómázok itt a melóhelyen is nem hogy még azon filózzak milyen nevünk legyen.
Mindenesetre : "Conflicts which arise will be treated on a case-by-case basis by the moderation team, with absolutely no tolerance for copycat or parody organizations"
Ez tetszik és ennek fényében is lehet a néven gondolkozni. -
.LnB
titán
Én egy kicsit átlagos nevet javasolnék (írtam be a táblázatba)
Gamepod Star Corp.
Azért gondoltam erre, mert szerintem jó lenne megemlékezni róla, hogy innen indult el a kis csapatunk
Mondjuk azon gondolkodtam, hogy Proharver vagy Gamepod, de utóbbi nekem jobban hangzott.
Tudom nem feltétlen kelett volna megindokolni de szerettem volna megtenni. -
-
GypsFulvus2
őstag
Én is úgy találtam, hogy ha kb 4 évente cserélem a rendszerem teljesen újra, közben pedig csak a használt piacon szemezgetek egyszer-kétszer, az kielégítő. A grafikára nem vagyok túl igényes, a leginkább gépigényes játék amivel toltam, a Witcher 2, meg a Skyrim volt. Ezeket a mostani HD5870-is elviszi high beállításokon az 1680x1050-es monitoromon. Túlnyomóan réges-régi játékokkal játszom, Wing Commanderekkel, Planescape Tormenttel, Deus Ex-szel, Thief részekkel. Nagyon kevés új kiadású játék van, ami engem érdekelne. Szóval ez a "végyé újjat minden évben" dolog engem hidegen hagy. Mint ahogy a full hd, meg 4k mánia is. A monitorom is "ősöreg", csakhogy ez még egy P-MVA panellel épített szerkezet, amit semmi pénzért nem cserélnék le egy hulladék TN-film paneles "fullhádéért" Mára már az IPS panel sem az, ami egykor volt...
Szóval nekem tökéletesen elég a jelenlegi bő 2 éves konfigom, és jövőre is csak egy proci cserében, meg egy 79xx VGA beszerzésén gondolkodom, használtan. Nem hiszem, hogy bármely "next gen" (-nek hazudott) játék kifogna egy i7 2600K+HD 7970 kombináción. -
Malachi
veterán
nem hiszek ebben a generációváltás témában, szó volt róla, hogy a nextgen konzolok majd így, meg úgy... hát egy közepes PC szintjét hozzák, és még csak nem is 1080p az alap. nekem a BF4 beta tökéletesen elfutott élsimítás nélkül 1080p-vel, közepes beállításokkal. nem látok jövőre sem olyan játékot, ami miatt érdemes lenne fejleszteni, sem olyan ugrásszerű, látványos fejlődést, ami indolkolná. nekem a SC lesz az etalon - ja és mostanában amúgy is inkább indie játékokkal szórakozom. több élvezetet nyújtanak, mint egy "modern" AAA-s cím, tized áron.
-
Drenadar
Topikgazda
an aki nem teheti meg, hogy minden évben lecserélje a pc-t... én utoljára 300k-t költöttem rá, és bevallom ez 5 éve lehetett (vagy mikor megjelent a Q9450-es cpu, és elért MO-ra, hogy aztán gyorsan be is tiltsák).
illetve a videókártyát vettem múlt év közepe felé, mert a régi memóriája beszart, és nem ment a WoT... (de a crysis hiba nélkül ment!)
-
Diopapa
addikt
Még. Valamelyik nap olvastam az egyik engine programozó írta, hogy 6 mag / 12 thread-re lövik be kb a játékot, de figyelnek rá, hogy 8 magoson is megfelelően skálázódjon.
btw a nem hivatalos galactic map-et ismeritek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest