- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drenadar
Topikgazda
akkor újra
bocsi előre is...szóval szerintem szavazzuk meg, hogy legyen e szavazás, vagy hogy ki szavazhat róla hogy legyen e szavazás, mert valljuk be azért itt van egy kemény mag aki már milyen régóta itt van és ötletel.
vagy megszavazzuk, hogy elfogadjátok-e az indítványomat?
-
-
Malachi
veterán
nem tudom, hogy működik ez máshol, de a PH tagokat talán érdemes lenne valahogy megkülönböztetni. legalább azokat, akik részt vettek a névadásban. mégis csak a mi gyerekünk a kicsike.
bár nem akarok nagyon beledumálni, mert nem szánok igazán szerepet magamnak az orgban. csak a lazasága miatt léptem be.
de nem, pontosítok. az mindenképp legyen kiemelt valahogy, aki itt ebben a fórumban aktív résztvevő. az Alapító Atyák.
-
Malibutomi
nagyúr
-
Revolit
senior tag
-
Szőrös
veterán
-
beszarok.
kérdés: miért nincs az "ask a dev" részben egy olyan hely, ahol azt lehet megkérdezni, hogy hol tart egy-egy hajó a fejlesztés menetében?
válasz: mindenki foglalkozik a hajókkal, aszerint kell kiválasztanod, hogy kitől kérdezel, hogy mivel kapcsolatos a kérdésed, tehát ha dizájnra vagy kíváncsi, akkor a dizájnosokat kérdezd.
wingman: ez egy jó válasz volt! -
GypsFulvus2
őstag
Ezek most jpg-k, az eredeti tiff-ben van meg. Ezek a quetzal témájú képek. Nekem még mindig ez tettszik a legjobban (az első verzió), de ezzel úgy tűnik kisebbségben leszek.
-
Revolit
senior tag
Hát nem tudom, én is játékfejlesztő szerettem volna lenni, mert érdekel az informatika, szeretek játszani, miért ne. Aztán amikor eljött egyetemen a DirectX/OpenGL programozás óra, akkor rájöttem, hogy annyira mégse akarok az lenni
Persze nem csak erről szól a játékfejlesztés, de hát nem lehet mindenkiből játékfejlesztő -
Backspace
tag
Ár/érték araány alapján raktam össza a gépemet. Majd ha kijön a végleges játék, jobb árban lesznek a jelenlegi kártyák és nem fogok olyan nagyot bukni. Ez a stratégiám.
Nekem nem fontos az ultra settings, ahogy a 60+ fps se. High beállítás és 30+ fps már bőven ki fog elégíteni. -
GypsFulvus2
őstag
-
Szőrös
veterán
ollé \0/
más : van itt egy csóka aki baromi jó logokat tervez , esetleg a boss megkérhetné hogy nekünk is csináljon már valami ütőset
-
PhilBrick
őstag
-
Diopapa
addikt
A hangárt hegesztő (austini) iroda (Wingman csapata) költözik az új irodába, szóval vagy nem lesz semmi a költözés miatt, vagy lesz, mert be akarják mutatni az új helyet. Egyébként pedig nagyobb mozgolódást képzelek a dogfight modul körül, azt pedig LA-ben bütykölik CR-ék, szóval akár még lehet is fejlemény.
BTW kicsit zavaró, hogy láthatólag rengeteg embert érint ez a hangár bug és még egy nyamvadt 2 sort sem bírtak kiírni, hogy javítjuk soon(tm).... vagy valami...
-
Amaro_hu
csendes tag
Addig aligha, amíg dől a lé
mivel ilyen pangás van, vágódeszkára tettem a a hangár fájlokat, és ez lett az első trancsírozásból...
-
cskamacska
addikt
Utólag egyébként már erősen bánom, hogy nem fektettem be LTI Pirát Pakkba.
Már az egész SC a halasztott dogfight-al, harács kultúrával, fura hajókkal, és félisten főemberrel kezd fárasztani. Most szép haszonnal eladnám az egészet, és kiadás után visszanéznék rá, _ha_ beváltották az ígéreteiket.LTI nélküli Aurórát még csak el sem tudom adni, szóval tovább kell rontsam itt a levegőt.
ui: A Cutlass meg ronda lett mire elkészült. Most már hivatalosan is csak a Constellation tetszik.
Cris99: az United Earth Credit jele
-
Revolit
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest