Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
És pont a backend lényegi működéséből nem láttunk semmit.
Mert az hogy lan-on megy az egy dolog de hogy ha rászabadul több ezer user...na az a nagy kérdés hogy akkor mi lesz, mennyire kalapálták össze a multi-instance részét.vaakuum : gamepad-el nyomta azért ilyen béna a mozgás.
MuldR :
E : D-nek van multi része bár tény hogy alapvetően nem mmo-nak készül mint SC ( ami meg nem hagyományos mmo lesz ).
-
Drenadar
Topikgazda
nekem még egy valami biztos...
eddig mindegyik "rendezvényük" borzalmas volt. Rengeteg technikai probléma, rossz szervezés, nincs B terv... valami rendezvényszervező cég felkarolhatná őket, meg elmehetnének megnézni más rendezvényt hogy is néz ki egy olyan ahol bemutatnak valami újat
-
Diopapa
addikt
Tudják, hogy az embereket zavarja, sok whinning volt már miatta, ment is a magyarázkodás. Még is, az összes majom ezzel tolja a videón. Nem kell egész nap, de legalább a pár percnyi felvétel idejére lehetne úgy csinálni mintha... érted.. Ha már a látszatra ennyire adunk (a munka helyett.. )
valahogy így:
BTW azért mert pl a Sleeping Dogs jó kontrollerrel vagy a Red Dead Redemption (örök kedvenc!), attól még nem biztos, hogy erre is jó. Pl nézz meg userek által felvett Forza v. GTA5 videókat. kb úgy kanyarodik az emberek nagy része, mint te billentyűvel. Olyan pici kart nagyon nehéz (és fárasztó) precízen mozgatni. A Class 1-es fegyvereknél megnézném hogyan fogsz eltalálni valakit kontrolerrel. Remélem, hogy sehogy.
-
Eyesis
őstag
Igaziból ez egy nagyon távlati célunk is egyben, hogy legyen hivatalos magyar fordítás a játékhoz. Ezzel még szándékosan várunk, hogy legyen sok magyar tartalom, amikor megkeressük Roberts urat.
Ezért is tartom fontosan, hogy beszéljük meg ezeket a fordítási hibákat, magyartalanságokat.Minden ötletet szívesen fogadok annak érdekében, hogy egységes magyar nyelvezet alakuljon ki az oldalon.
Paladin73: Kb mennyi Galaktikus útmutató van még hátra? Érdemes megvárni azoknak a fordítását, vagy előbb hírdessem ki a versenyt?
-
"egyetértek mindenkivel, aki támogatta és most háborog. gyakorlatilag a piaci értékét növelték valaminek, hogy jobban el lehessen adni, amiből ők nem is részesülnek."
csak, hogy ezt jobban kifejtsem: ha mindenki, aki a kickstarter idején adakozott, nem adakozott volna, hanem részvényt vett volna, akkor most mindegyikük kb. megezerszerezte volna a befektetését.
-
Eyesis
őstag
Azért lesz még más hasonló eszköz is a piacon.
Ha csak simán megvenné, és külön kezelné nem lenne baj, de ha tényleg az FB részének szeretné tenni, akkor az rossz
Még szerencse, hogy nem rendeltem dev kit 2-őt, illetve lehet, hogy most még FB előtt érdemes lenne venni belőle egy példányt -
Szőrös
veterán
"de már az is bőven elég, ha extra tartalmakhoz, vagy korai béta tesztekhez fb login lesz kötelező."
Ha akarod az extra tartalmat. Ha nem akkor nem adsz meg FB logint aztán kész.
pl War Thunderben is van FB plugin , ha akarod posztolgathatod az eredményeid meg ilyesmi.
Ha akarod. Ha nem akkor nem adsz meg semmit.
Amíg ez szabadon választható , opcionális addig nincs gond.
Szerintem OR-nél se lesz ez másként.
Legalább is nagyon remélem. -
Revolit
senior tag
Most van valami felhívás, hogy "segíts kitalálni a háttérsztorit". Nem tudom már hol olvastam (leginkább RSI oldalán, csak azon belül hol), de azt hiszem hivatkoztak is a time capsule epizódokra, hogy ezek az alapok, ezt kéne bővíteni. És talán valami díjazása is lesz?
Szóval hátha lesz azért egy-két jó csavar. Amúgy jól csinálják, ezt is kiosztják a jó népnek, addig se nekik kell kitalálni, és ha mégse tetszik valakinek mondhatják, hogy hiszen ti írtátok -
Malachi
veterán
-
KO2
aktív tag
Amit anno a kezebe adtak abban volt, most már lehet hogy nincs, de minek kockáztassak, jó nekem a kóla.
(#6564) Habugi: Azzal nincs bajom.De csak ritkán iszom.
Mondta valaki hogy a kiszivárgott Freelancer variációk nem hivatalosak, egy másikótok meg hogy, de azok, én nem tudom, de nagyon remélem hogy a MAX verzió tényleg olyan lesz, nekem nagyon tetszik !
.tnm:
"Az Európai Unióban alkoholtartalmúnak akkor minősíthető egy ital, ha több mint 1,2 térfogatszázalék alkoholt tartalmaz. A kólaitalok 0,001 százalékukkal jóval ezen érték alatt vannak." Részlet egy cikkből. -
szentvik
tag
Öhhmm...hát én is úgy gondoltam, hogy ez hülyeség, hogy az alkoholmentes sörökben legyen alkohol, de utánanézve a neten az első pár magyar és angol találatra is azt állitja, hogy 0.5% alkohol lehet benne.
Pedig én is szkeptikusan olvastam....Itt már léptem nyomon átverik az ember. Maradok a whiskey-nél abból ilyen bajom nem lesz
-
Infrared16
tag
lejárt a szerkesztési időm , amúgy örülök,hogy legalább az alaphoz így jár a hangár ingyen...
asztem egyébként úgy akarják kiválsztod a hajót azt opcióba kiválasztod melyik hangárt kéred kérsz még esetleg pohártartót meg bőrülést klímát a járgányba
huvazz ez a WH mintha már most lehetne játszani a játékkal .
-
jah és a "Digital 42-page Upgrade Handbook"-ot se kaptam meg, pedig mindkettőre (Jane’s Fighting Ships style manual a másik) az van írva, hogy every backer, ill. all backer
ezek szerint jelen pillanatban, aki most csatlakozik az semmi mást nem kap csak a koordinátákat a saját csillagrendszeréhez? (
)
-
Malachi
veterán
én is így gondoltam, erről már beszéltünk is korábban - de mielőtt elindul az éles játék ezt még át kell majd rágdni egyszer, majd a végleges szabályok tudatában. pl. nem tudni lesz-e olyan, hogy egy-egy tag tettei befolyással lesznek-e majd a szervezetre is. pl. egyikünk letámadja egy nagyobb (kalóz) szervezet tagját mert olyan kedve lesz, erre a nagyobb szervezet minden tagja elkezd ránk vadászni, csak mert LA-sok vagyunk. szóval ilyesmikre majd figyelni kell szerintem.
-
KO2
aktív tag
-
Amaro_hu
csendes tag
Kész amikor kész, és nem lenne ezzel semmi baj, de nem így indult a dolog. Amikor ez az egész elindult, a virtuális aranykártyák osztogatásának korában, CR két évet mondott, írt, prédikált - és a később bemutatott prezentáció alapján ez teljesen hihető volt. Ámde megindult a nép adakozni, és valahol itt szaladt el a ló, mert milliós célkitűzésekkel egyre több olyan meló került a projektbe, ami eredetileg kiadás után (vagy még akkor se) volt tervezve - magyarán a kassza csilingelése elborította az agyukat, most pedig próbálják rendezni soraikat. Az időrend javításáról azonban valahogy elfelejtkeztek...
Az olvasgatással amúgy nincs gondom, de ahogy néhány hozzászólásban ezt már kifejtették, a hivatkozott schedule már nem aktuális, a ki mit dolgozik összefoglalók meg - ebből a szempontból - értelmetlenek. Elnézegetem és átolvasom szívesen, mert érdekel, de egyre inkább úgy érzem, hogy pár számmal nagyobb zakót húztak fel, és hogy belenőjenek, ahhoz több idő kell, vagy ha egy év múlva tényleg ki akarnak jönni vele, akkor meg kell vágni itt-ott.
-
-
KO2
aktív tag
És akkor a jó harcos, a jó felfedező, vagy a jó bányász lép majd feljebb? Vagy az aki jól játszik de csak 1-2 órát esténként vagy az aki nem annyira jól de napi 6-8 órákat játszik?
Sose szerettem ezeket a ranglétrákat
Ráadásul nem is nagyon illenek ezek a katonai rankok a "Szabad akarat" és "laza szövetség" szavakhoz
Bár tény ha mindenáron ki akarjuk emelni, hogy ki jobb a másiknál akkor ez egy jó módszer erre, bár szerintem ez felesleges, de legyen
más:
Látom rajtam kívül már legalább 4 embernek van Freelancere a táblázat szerint, remélem majd jól csapatba verődünk és indulhat a Freelancer Super Team
-
vaakuum
addikt
És akkor mi lesz a felhalmozott RSI-vel? Átkonvertálják ingame pénzzé, és onnantól mindent abban kell rendezni?
A hajó adás-vétel esetében kell valós, élő személyt, vásárló-partnert keríteni, vagy magának a játékprogramnak is el lehet adni a hajót?
Vagy esetleg becserélés opció, amikor elveszi a régi hajót, különbözetet levon/jóváír az ingame pénzen, és ad helyette egy másik hajót? -
Revolit
senior tag
-
vaakuum
addikt
Háde ha már rakományt lop az ember, azt nem egyszerűbb a komplett hajóval megtenni? Odamegy egy többszemélyes támadó hajó, a pilóta marad a támadóban, többiek boarding, aztán az elfoglalt hajó pilótájának meg fel lehet ajánlani, hogy kiugorjon az űrbe, vagy csendben ücsörögjön a raktérben, ha nem akar egy headshotot? Vagy lesz benne dobozpakolás, és rohangálni kell a cuccal egyik hajóról a másikra? Vagy lufiban hordjuk majd át a gázt, ha tartályos a rakomány? Vagy csak lesz egy felugró ablak, hogy akkor most elveszed a rakományt IGEN - NEM ? De hogy veszed el a rakományt mondjuk egy tartályos hajóról? CSak akkor lehet, ha te is tartályos hajóval vagy? (így lenne ésszerű)
De a vége megintcsak az, hogy egyszerűbb a komplett hajót vinni, ha már úgyis űrbűnöz az ember.
Vagy olyan lesz, hogy a cucc megszerzése utána saját hajóval szépen vissza lehet menni a safe zónába, és eladni a lopott cuccot, mint a sajátunkat?Nem valószínű, hogy én leszek a főkalóz, de azért érdekelne, mert ugye ezt ellenem is elkövethetik, tehát jó tudni, mire kell készülni.
-
GypsFulvus2
őstag
Ez a fajta realisztikusabb (tényleges űrbeli mozgáshoz közelebb álló) mozgás és irányítás forma lenne a helyénvaló - csakhogy az eddigi videókból (pl. a hornet trailer) úgy tűnik, hogy az árkádosabb verzión dolgoznak. A hornet trailerben a hajók pontosan úgy mozogtak és reagáltak, mint egy légköri harc során: a fő hajtóművek folyamatosan üzemeltek, és a hornet is inkább a manőverező fúvókák segítségével tért ki - pedig elvileg az űrben megtehetné hogy a tolóhajtómű kikapcsolásával ezekkel a fúvókákkal megfordul a tengelye körül és "pofánlövi" az üldözőt.
Ez pl. egy olyan kérdés, amit fel kéne tenni a deveknek: tényleges űrharc (tehetetlenségi nyomaték hatása, vákuum, nincs közegellenállás stb), vagy árkádos vadászpilóta feeling űr környezetbe helyezve? -
vaakuum
addikt
kell, hogy tudjon, mert különben mi fogja megszüntetni a hajó sodródását, miután már befordult az új irányba?
Még abban az életszerűtlen helyzetben is kell, ha a hajó halad előre, kikapcsolja a tolóerőt (ekkor elvileg siklik tovább az eredeti irányba, amin persze lehet lassítani egy változóval -mondjuk napszélre hivatkozva, de ez az űrben nagyon minimális kellene legyen). Majd 180 fokot fordul a hajó sodródás közben, ismét ráadja a gázt a főfúvókákra, ami ellentétes irányú gyorsulást ad - tehát megáll-. Ezután egy helyben forogva befordul az új irányba, ezután pedig ismét elkezd gyorsítani a főfúvókákkal.
Szóval sehogy nem lehet kizárni a forgató fúvókákat gravitáció és légellenállás mentes térben.Ha van légellenállás ugye más a helyzet. azért csűrnek a vadászok is, ha gyorsan akarnak kis íven fordulni, mert a nagy has és szárnyfelületen gyorsan elemésztődik az eredeti irány mozgási energiája a légellenállással. DE a napszél azért ennél gyengébb. Persze akármekkorára beállíthatják a függvényben ezt a változót -légellenállás helyett lehet "napszél-ellenállásnak" nevezni, de csúnya lenne, ha légköri körülmények közötti irányítást igényelne az űrcsata.
-
Drenadar
Topikgazda
Nagy a kísértés
vágyom egy olyan conira, mondjuk továbbra is azt mondom, hogy sokan csalódni fognak benne... ha nincs segítsége hiába szép nagy és elragadóan "bájos" (blőááá) pár kis hajó szétkapja, ha nem makkolja be őket az ágyújával... szerintem lesz itt még sírás
Lloyds bank... nem tudom könnyű - e resetelni, de most szívom a fogam miatta... itthon vagyok MO-n és ugye telefonon kellene intéznem
és hát nem vagyok olyan perfect angolból sőt... megértetni megértetem magam, viszont nem fogom érteni mit próbál magyarázni
de nem adom fel
-
Drenadar
Topikgazda
ilyeneket tényleg csináltak? :| én a domain regisztrációt sajnálnám erre a sok szarra :| már bocsi...
vajon ez a weblap csak összegyűjtötte őket vagy ezek csinálták? :|
ez pl fantasztikus... pár csajszi biztos órákig el tudna vele játszani hogy deeee cuuuuukiiiiiiiiiiiik! megyek és ki is próbálom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- weiss: Pant* rant
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest