- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fent írták. 430 ezer emberre (de akár csak a nem tudom hány ezer előfizetőre) próbálj meg kiírni egy "na van kérdésed? szavazhatsz a többire is" listát. Lesz benne 10 ezer kérdés, amit nézzen át előfzetőként is akinek hat anyja van.
Amúgy meg lehet mindig ugyanaz az elsőnek bespammelt 10-20 kérdés jönne elő (mikor lesz már? mikor lesz már? mikor lesz már?), amire ugyanazok lennének a válaszok: hamarosan, dolgozunk rajta basszus, terveink szerint 1-2 hét, de ha valami szar lesz, vagy bug, vagy nem előre látott probléma, akkor az lehet még 2-3-4-5 hét is.
Annál pontosabb időpontot szerintem nem tudnál kiszedni belőlük DFM-re, hogy várhatóan a hónap második fele, tehát olyan 2-3 hét.
De ha állandóan ugyanazok a kérdések jönnek elő (mert ezt szavazzák meg a legtöbben), legalább másról nem tudnánk meg sosem infót.
-
-
Oké, igazad van, rohadtul nem értenek hozzá. Egy darab tehetséges vagy hozzáértő ember nincs ott, sőt, szándékosan gányul modelleznek -.-
Csak azt nem értem hogy ha ennyire kóklerek, miért nem mész már oda hozzájuk senior developernek és mutatod meg hogy hogy kell ezt csinálni. Elvégre szórják a pénzt a hülyeségre, biztos téged is alaposan megfizetnének ezért.Úgyhogy légy oly kedves és fáradj ide hogy felhívd Alway figyelmét arra hogy hülyeségeket beszél.
-
Diopapa
addikt
-
Malachi
veterán
szerintem majdnem az összes űrszimet kipróbáltam, de nem volt olyan, amiben a teljes légkör élethűen volt ábrázolva (felhők, ciklonrendszerek, légkör halo) a felszíni formákkal együtt (hegységek, síkságok, stb.).
nem érdekel, ha csak egy gömb, akkor is kegyetlenül jól fest és számomra az dobja a legtöbbet jelenleg az egészen. mint egy űrfotó, kb.
-
Diopapa
addikt
Megtörtént, bár a mostani elég rövidke lett, kimaradt pár olyan ami szvsz evidens, (pl surroundban fogod hallani, ahogy körülötted repked az ellenség) meg pár dolog amit már én sem hiszek el nekik
@ .tnm: random whining a fórumról:
"It would be just insane if the Avenger gets a faster engine than the 300i series. The Avenger has a much more efficient interior and much less space for ship intern systems. Currently it is a smaller target, has more firepower, more cargo, better view from the cockpit, probably better armor AND a higher acceleration"
Én spec nem nagyon foglalkozok vele, októberi a ship stat, azóta már a fele sem igaz, ráadásul a DFM alatt tuti át fogják variálni a tapasztalatok alapján. Ami nem is baj szerintem.
-
Malibutomi
nagyúr
Meg bizony, mert a cpu terhelést csökkenti, ami egy mmo/multi játékban kifejezetten hasznos.
Amúgy csak úgy lesz mantle renderje hogy van dx is szóval nem kell feltétlen amd kártya majd.
(#5182) Diopapa
Ott segít ahol van mit.
Pl. egy i5 is profitál rendesen ahogy a teszteket néztem ha van mellette egy felsö(bb) kategóriás kártya. -
szentvik
tag
Ezzel csak az a baj, hogy első körben december közepére lett beharangozva és nem áprilisba...csak az utolsó pillanatban eltolták.
Roberts-ről meg a régi játékairól nem akarok nyilatkozni, kis porbafingó voltam én még akkoriban, egyikről se hallottam SC előtt semmit, nemhogy játszani vele -
Revolit
senior tag
Játszható már a dogfight module?
Nem. Majd 1-2 hónap múlva. Talán. hátha. reménykedünkMegéri 40 dollárért megvenni a legkissebb hajót?
Ezt csak te tudhatod, hogy neked megéri-e...(használható egyáltalán tűzharcban rendesen?)
Nem tudjuk. Valószínűleg még a fejlesztőknél sincs 100% letisztázva, sőt, biztosan, mert még alpha alatt is sok minden fog változni tippem szerint. Nemhogy egy dogfight modul alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest