- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Volfram42
senior tag
Jah bocsi. Ez a szemet telefo azt csinalja, hogy gond egyet es eltunik amit gepeltem es azt sem latom amit eppen irok. Csak itt van ez. Fura.
Irtad, hogy nagy a delay, mert nagyok a tavok. Azert ahhoz, hogy a taviranyitasban ez befolyasolo legyen sokmillio km tavolsag kell. Es nem valoszinu, hogy olyan meszirol iranyitananak. Pl. a Fold Hold kozott 1,3 fenymasodperc van, nagyjabol a radiouzenetnek is ennyi ido kell. Ez mar nagyon nagy tavolsag. Mire egy dron vagy raketa eler oda az alatt joval tobb ido telik el, szoval a taviranyitas nem olyan nagy gond.
-
Volfram42
senior tag
A feny meg mindig gyorsabb mint a dron vagy a raketa. Es nem hinnem, hovy egy millio kilometerre lenne egymastol a ket harcolo fel. Ha igen igen akkor is csak 3-4 sec a keses.
Diopapa: ne is mond. Az elso dokkolasert vert izzadtam es akkor meg nem tudtam, hogy van quicksave.:-)
-
vaakuum
addikt
És milyenek szoktak lenni az igazi űrharcok? (nem az érdekel, hogy a sci-fi írók szerint milyen, hanem ha téged raknának be egy hajóba, és magad dönthetnél róla, hogy miket tudjon az a hajó, amire az életedet bízod, megelégednél-e a csökkentett funkcionalitással, hogy vagy bólintok, vagy emelkedek...)
Egyébként annál is inkább nem értem ezt a kétségbeesett ragaszkodást a csökkentett funkciókhoz. Simán be lehetne rakni olyan opciót, hogy kér rásegítést, vagy megpróbálja egyedül? És aki akar 6Dof-al mehetne, aki meg nem tud annyi irányt kezelni, Decoupledozhatna...
-
Volfram42
senior tag
Hú ha ez a helyzet és csak egy LTI-t vesztek akkor én lehet beruháznék valami nagyobbra. Szerintem se valami nagy cicc, Mennyi most az biztosítás? Hat hónap. Annyi idő múlva már nem szeretnék az Aurórában csücsülni, hanem pont egy Freelancert szeretnék venni. Szóval csak időt spórolnék meg. LEhet megdől, az a nagyon az alapoktól akarom kezdeni dolog.
Torzonborz neked meg Idrist kéne venned, de minimum egy Freelancer-t. Nincs itt Cutlassel való bohóckodás. Gondolj a leendő lövésztársaidra.
Edit: Most nézem az alfát buknám. Nem szeretek fizetős tesztelő lenni ezért normál esetben nem zavarna, de ennél a játéknál pont az alfa volt az egyik okom a támogatásra. Szeretnék ott lenni végig a fejlesztés fokainál. Fene.
Edit2: Játékpénzért hogy lehet venni hajót? Azt nem találom. Lehet időnként raknék be egy kevese aztán mire megjeleni csak lesz egy Fricim.
Fene elkapott a hév.
-
-
Nekem egyik crysis sem jött be, pedig az első kettő meg is van, a harmadikat kölcsönkértem. Nekem eleve ez a nanoruhás, láthatatlan is vagyok, superman is, ugrok, ütök, lövök világ nem fogott meg, nem tudtam beleélni magam. Persze tök jól nézett ki a 2. rész 60 fps-ben, szinte néha már fotoreál módon (távoli városrészek pl), de mint játék, sosem kötött le.
Igen, az ilyenek jó kérdések maradnak. Pl hogy a Ryze bukás lett-e volna, ha nem xbox one exkluzív. De ezeket sosem tudjuk meg.
-
Szőrös
veterán
"The Khartu is the light attack craft of the Xi’An military."
Nekem ebből az jön le hogy a "scout" jelző az nem felfedező feladatkört jelent hanem katonai felderítőt.
szerk.:
"for sale to human civilians as a dedicated scout/explorer"Bár később meg ez van , szóval akkor lehet ebből is lesz több verzió.
-
én szerettem a bsg űrcsatái alatti hangokat. a gépfegyver lövéshangját és a rakétákét. Mert ugyan fizikailag nem korrekt, de szar dolog néma csendben végignézni egy űrcsatát. Legalábbis szerintem. Nem volt tolakodóan megcsinálva, nem volt harsány, de ott voltak. ráadásul olyanok, amiket még most is vissza tudok idézni, pedig jó pár éve már annak hogy láttam a sorozatot.
-
KO2
aktív tag
Köszönöm az infót.
Egy kérdés még. Én igazság szerint azért lettem Freelancer tulajdonos mert tetszett a nagy rakodótere, és mégsem kerül annyiba mint egy Constellation. Most hogy kijött a MAX verzió nagyon megörültem, de épp csak addig amíg meg nem láttam a Caterpillart, majd a Merchantman-t és a HULL C-t.
Oké hogy ezekhez nemigazán lehet még hozzájutni ( ? ) De van így érteleme pénzt áldoznom a Freelancer MAX verziójára?
Tök jó hogy 168 helyett 280 freight unit lesz a rakódótér de aztán jön egy Caterpillar a (3200 fu) és kiröhög.
Persze lehet hogy Caterpillar drága lesz és nehezen megszerezhető, de nekem valahogy nem tűnik annak. -
-
Hát a settings-ben már be lehet állítani hogy HTTP, P2P vagy mindkettő legyen. A terhelést szerintem sima http-n nem bírnák. Nekem most kicsi file-okat másol, lehet ezért alacsony a sebesség (amúgy 5MB/sec-ig jó vagyok)
De jelenleg az oldalukról az installer is hasonló sebességgel jön(31 mega, 10 perc)
-
Eyesis
őstag
annyira tudtam, hogy akkor jelenik meg, amikor épp dolgozom
Valakinek van most ideje villám fordítani ezt? https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13909-Arena-Commander-Launched
-
Szőrös
veterán
igazából fingom sincs hogy ezek ott mégis
1 mi a faszt csinálnak
2 miért hiszik azt hogy ez jó
3 hülyék vagy hülyék
4 ha azt hiszik hogy jó PR akkor biztos ( mármint hülyék )
5 valamit még biztos kihagytam
szerkps : egyébként még mindig hiszem hogy ez kijön és jólesz meg minden. de hogy ezt most elkúrták - és nem kicsit hanem nagyon - az tutttiiii.
-
vaakuum
addikt
-
Jack@l
veterán
Köszönöm mindenkinek, így már értem. Nem nagyon mmo-ztam még...
Az lenne az igazán frankó, ha a serverek nem csak az intance-ok kezelését végeznék, hanem mondjuk az űr egy szeletkéjét látnák el. Esetenként, ha összegyűlik a nép egy csomópontban, akkor több szerver is load balance-olna arra a részre. (Szép álom)
-
.LnB
titán
-
szentvik
tag
Majd elválik...nem hiszem én se hogy most hétvégén kijönne, de ha legalább kalapálnak rajta az is valami. Aztán nem lehet minden hibát egyik napról a másikra fixálni...de ezt úgyis tudja itt mindenki
Tegnap hajnal 1kor mentem haza melóból (vagyis az már ma volt ugye
), most se lesz ez korábban, sőt inkább később, csak h kimenjen a release. És én is ugyanazzal szopok már jó ideje. Bár nyilván ők jóval profibbak a saját területükön, mint én az enyémen. Na mind1...most tudom értékelni, hogy ha ők is tényleg küzdenek egy jót, hogy végre "kész legyen".
-
Diopapa
addikt
1x hallottam CR-t eddig elnézést kérni a késés miatt. De nem vettem komolyan
btw:
"Hello all,
I understand that you are all frustrated and upset not only about Arena Commander being delayed, but also that your threads are being merged. The fact is that even with us merging we still have AC delay threads going back 3 pages simply due to so many people opening threads. While you may believe that continuing your conversation is difficult within one thread, having 50+ would be even more difficult as threads would immediately be pushed back to the second or third page.You are also correct that this is a double edged sword, for if we let the forums fill up with threads we would then have members upset that they can't keep up and would demand us to do something about that issue. I find that merging threads is the lesser of two evils and as such I have informed the moderators to do so.
Many of you seem to think that we are only merging negative threads. I can assure that this is certainly not the case. Many positive threads have been merged as well, and currently the "To the Devs" thread has been the primary katamarii for these types of threads.
While there may be mistakes with threads being merged into incorrect threads, or those who believe that they shouldn't have been merged at all, we ask that you have patience. We and our volunteer moderators are doing our best to ensure that the forums are still manageable and that members can find the correct place to voice their concerns or praises.
As always, you can send me a PM with any concerns or ideas and I hope this message helps."
-
Zyrius
aktív tag
Igen, a kommunikációt elcseszték (ezt írtam is a mai első hozzászolásomban). Én is inkább azt gondolom, hogy felelőtlen jószándékú ígéretről van szó, persze ez a tényen nem változtat.
Sajnos meg kell barátkozni a gondolattal, hogy ez így fog menni évekig. :/
Akarnak majd adni, de ez az esetek többségében, inkább nagyon nagy csúszással fog összejönni. Ezt minél előbb el tudjátok fogadni, annál enyhébb lesz a csalódottság, tudom, hogy ez sem vígasz, de nincs mit tenni csak a remény és a türelem marad -
-
Malachi
veterán
angol, de kicsit ijesztő. az ember elgondolkodik, mihez kezdhet majd egyedül felfedezőként, ha már megjelenés előtt 1000+ létszámos felfedező orgok vannak, akik kiképzéssel, fegyverrel meg mindennel támogatják a tagjaikat.
mondjuk elég nagy lesz az univerzum, remélem. mindig ezt mondom.
-
-
-
Eyesis
őstag
jump point > galaktikus útmutató
egyszerűen a galaktikus útmutató kap egy galaktikus útmutató tag-et és egy jump point tag-et is, mert minden galaktikus útmutató egy jump point része ugye
ha nagyon zavaró, akkor levehetem a jump point tag-eket a galaktikus útmutatókról...
ami jump point tag-et kap csak az me olyan jump point-ban megjelen cikk, ami nem galaktikus útmutatóCSiPet2: szerintem nem vállalhatatlan sem az oldal, sem az a template, amit testre szabtam. mivel mindenkinek hobbi munka, szerintem pont tök elég ez így ahogy van, így is alig van ember aki tölti fel tartalommal.
Starcos-nak ezúttal is EZER HÁLA ÉS KÖSZÖNET, hogy csinálja a Galaktikus útmutatókat. -
hangár modul csak x-input-ot kezel jelenleg (azaz joy stick-okat nem), viszont azzal nincs semmi baja, ha egyszerre nyomom az analog kart a gamepad-en nyomom a D-t a billentyűzeten (azaz körbe-körbe megyek így a Greycat PTV-ben) és közben az egérrel nézelődőm mindenfele.
joy támogatás meg szerintem meg fog érkezni a DFM-ig
[deus ex ugyancsak nem támogatja a directinput-ot]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest