- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraven54
aktív tag
válasz
tom5598 #50045 üzenetére
Persze tartják a negyedéves updatet csak a kérdés, hogy mi kerül bele! Mert tök jó, hogy kapunk 4 fegyvert meg 4 hajót, de minek, hova? Még kiprobálni is nehéz mikor szétesik a játék ha komolyabb harc van. De legalább jön a terrapin mehetünk felfedezni.....mit is?
Szóval hiába negyedéves update ha kapunk 4 hajat, 4 fegyot meg 4 hajot ami lesz sztem 2 mert azis csuszik.De legalább a concept sale-ek nem csusznak
De ha pénzt lehetne kérni a +fps-ért lehet az is jönne.
Rage off bocsi csak ki kellett adnom
-
kraven54
aktív tag
válasz
tom5598 #50040 üzenetére
Pff.... a network bind culling miatt vártam a 3.1-et, mert a többi kb totál hidegen hagy és persze ez csúszik. Akkor marad ez a remek "játékélmény" még fél évig. Emiatt nyilván OCS is csúszni fog. A 3.2ből tolódnak a dolgok 3.3-ba és a végén az lesz hogy év végén minden eltolódott 3.4-be amit természetesen nem tudnak betartani. Kezdek kiábrándulni ebből az egész projectből.
-
duvi
nagyúr
válasz
tom5598 #49987 üzenetére
Sapkás támogató és írt is róla az off topicban.
-
Vesa
veterán
válasz
tom5598 #49967 üzenetére
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de teljes képernyős map akkor nem lesz?
Mert nekem ez sokkal jobban bejön, mint a mobis vakarászás... -
Stilinski
aktív tag
válasz
tom5598 #49957 üzenetére
El, de nem úgy, hogy csak simán beszállunk. A korábbi tervek szerint a hajóknak lesz azonosítója is, tehát a lopott hajót körözni is fogják (most ugye ilyen sincs), tehát csomó helyre nem tud menni, de állítólag lesz lehetőség az azonosító felülírására is. Szóval szerintem szeretnék, ha el lehetne szeretni a másiktól a hajót, de ezt nem akarják egyszerűvé tenni.
-
duvi
nagyúr
válasz
tom5598 #49949 üzenetére
Jogos, ezért csak a tulaj szempontjából működne ez a biztosítási rendszer. Ha szétválasztanák a biztosítás fizetését és az ellopott hajó kezelését, akkor részmegoldásként implementálható lenne. Már így se érné meg haverokkal ellopatni a hajónkat, mert többe kerülne a biztosítás kifizetése.
-
-
VikMorroHun
őstag
válasz
tom5598 #49597 üzenetére
Lehet, hogy kicsit kitartóbbnak kellett volna lenni, utánanézni a vonatkozó fogyasztóvédelmi szabályoknak. Bár a videojátékok elég különleges helyzetben vannak, meg nyilván az is számít, hogy elkészült, kereskedelmi forgalomban kapható-e az adott játék, vagy mint a Star Citizennél csak támogatásokat gyűjtenek. Egyébként a polygonos cikkben azt írják, hogy a Schulz nevű támogató kb. 25000 USD-t kért vissza, december 10-ig nagyjából 17000-et pedig már visszakapott.
-
Jack@l
veterán
válasz
tom5598 #49591 üzenetére
Nyilván nem 1 esetről beszélek, egyébként kettő van a cikkben. Meg azt se értem ha ennyire kicsi a refeundok aránya, akkor mért szívóznak velük 3 hónapon keresztül, meg valakivel még bíróságon is.
A bevételre céloztam elsősorban, hogy lesz egyszer egy igen nagy visszaesés(elkészült és jó játék nélkül).@torz on borz: nem tudom miről beszélsz, most először számoltam utána. A hater jelzőt meg jó lenne hanyagolni, mert személyeskedésnek érzem. Csupán a földön járok, ennyi.
-
Jack@l
veterán
válasz
tom5598 #49589 üzenetére
2012 végén már egy éve reszelgették(gondolom Crytek-ék): [link]
De a bevétel, amivel Malibutomi annyira dobálózik könnyen átfordulhat akár negatívba, biztos nem marad ennyi már idén se.
Főleg ilyenek után: https://www.polygon.com/2017/12/13/16767590/star-citizen-refund -
Malibutomi
nagyúr
válasz
tom5598 #49474 üzenetére
No offense de ez a nonstop rinya amit csinalsz mar napok ota tenyleg faraszto.
Az meg hogy hazudnanak teljesitmennyel kapcsolatban tomeny hulyeseg, mi ertelme lenne?
En is sokszor lelkesedem, meg van hogy csalodok dolgokban, de nem kezdek pocskondiazo keresztashadjaratba kigyot bekat kiabalva meg lehazugozva oket emiatt.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
tom5598 #49407 üzenetére
Nekem ez kicsit úgy tűnik, hogy "Bocs, nem számítottunk rá, hogy ha ráengedünk több ezer játékost, akkor azok játszani is fognak, és leterhelik a kiszolgálókat, nem csak előre meghatározott útvonalakon közlekednek". Véleményem szerint hatalmas baklövés volt 2 nap nyílt PTU után kiadni az egészet, viszont nekem már novemberben úgy tűnt, hogy össze-vissza kapkodnak. Elindultak egy irányba a Production Schedule Reporttal, aztán félbehagyták, teljesen más módon jelezték a hibákat, aminek semmi köze nem volt az addigiakhoz. Aztán volt még egy normális "must fix issue list" valamikor november közepén/végén 179 hibával (abból kb. 20 blocker, 40 akárhány kritikus), amit kb. áprilisra tudtak volna kijavítani az addigi átlagos 10 hibajavítás/hét sebességükkel. Ehelyett 1-2 héttel később elindult a PTU. Mindegy, én már visszakaptam a 2013-15 között befizetett pénzem, úgyhogy felőlem annyit bénázhatnak, amennyi belefér...
-
-
-
-
SkyS1gn
félisten
-
Szőrös
veterán
-
SkyS1gn
félisten
válasz
tom5598 #49292 üzenetére
Én is ezt értettem de akkor nem rosszul értelmeztem... da fuck?
Most kiadják így LIVE-ra és akkor negyed év múlva lesz vmi addig ilyen ramaty diavetítés? Ószom
"Now that the team had completed the heavy lifting to get the tech, content and systems for 3.0, they can focus on optimizations, feature consolidations, and polish for our first quarterly release"
-
válasz
tom5598 #49273 üzenetére
De nem jelzett semmit. Másik hajó vinnyogott,hogy low hidrogen fuel de még tudtam szállni. Meg azt se tudom hol kell nézni
Másik:
UI-n olvasgatatlanok a számok pl: sebesség stb mert ilyen nem tudom mihez hasonlítani effektes. Mint a régi tv csak zöldben vagy kékben. Nem éles a szám hanem elmosva.
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
tom5598 #48940 üzenetére
Mindjárt jön megint új.
QA has just Greenlit Star Citizen Alpha 3.0.0-681830 for PTU Deployment. -
-
EFRM
tag
válasz
tom5598 #48612 üzenetére
mert minden p2w (raadasul nemkicsit, nagyon)
egy ilyen jatekok lenyege, hogy a szaros kis roncsodbol mindig atszallj egy jobba. tudom, hogy annyira elborult mar a fanok elmeje, hogy csak tagadni tudnak...
minden ami kozmetikai cuccokon kivul vasarolni lehet az p2w. a tobbi csak bullshit. menjetek majd auroraval az superhornetes idris flotta ellen le leszek radirozva az egrol az elso nap a masodik percben -
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz
tom5598 #48606 üzenetére
A "példa" fogalmának nézz utána az értelmező szótárban. Az idris vs javelin "példa" volt nem konkrét cél. Legközelebb majd kiírom, hogy ez példa, hogy ne keljen gondolkodnod.
Meg úgy általában szövegértés leckéket is vehetnél.
" UEC vehetek amiért lehet venni ilyen botot.... bamm tényleg micsoda logika"
Ezt kifejtenéd bővebben mert szerintem nem sok értelme van.A nem védett területeken sokkal drágább is lesz a bányászat, hiszen meg kell magad védeni és a szállítás is többe fog kerülni. Ezek nem jó érvek.
"10 lehet venni max" Akinek van öt karaktere a játékban már van is 50 bójája.
-
-
Laox
aktív tag
válasz
tom5598 #48197 üzenetére
Akármennyire is meglepő számodra, a support is a játékhoz tartozik, nem csak a mission systemed. Mivel reagál a support, jól működik, megért egy hozzászólást. De ha ennyire felkavartam a rendkívül érzékeny lelked, akkor elnézésedért esedezem, ez a support téma rendkívül durva lehet számodra.
-
válasz
tom5598 #48197 üzenetére
Nem tudom miért kell duzzogni. Van hasznos infó, és felesleges ismételt szócséplés. Sem az amit ő, sem az amit te írtál, nem tartozik utóbbiba, egyedül az újra és újra előjövő "jajj sosem fog megjelenni, mert kamu az egész" jellegű hsz-eket szoktuk rövidre zárni. Akár tetszik neked, akár nem, az hogy refundra továbbra is lehetőség van, mi több "saját" példákat is tudunk már, hasznos infó még nekem is, mégha eszem ágában sincs refundot kérni. Ellenben ha kérdezik tőlem, tudok normális hangnemben, normális információval válaszolni.
Amúgy linkelnél valami írott friss forrást a 90+ főre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos cigaretta 🔞
- Witcher topik
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s 14 FHD(1920x1080)i7-1165G7 32GB 512GB SSD Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest