- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tkondor
tag
hát pedig szívesen megnéztem volna őket a hangárban, testközelből
na mindegy, akkor repülök még egy-kettőt a Hornettel, mellesleg elég kemény hajó, csak valahogy lassan fordul, persze a boostal ez orvosolható
amúgy ha kellene segítség a lore builderbe, akkor szívesen segítek
-
TESCO-Zsömle
titán
Én csak hajókkal foglalkozok, azokból meg egy nemhivatalos Avenger-en kívül nincs semmi, szóval engem ez a veszély nem fenyeget.
Arra is gondoltam, hogy valamiképp a Galactic Guide-ot is ketté kéne/lehetne szedni, mert az a marék gyártó el fog veszni a sok bolygó és űrállomás közt.
(#15895) Drenadar: Mert késő volt, mikor csináltam 2 óra alvással a hátam mögött. Szólhattál volna korábban is azért...
-
TESCO-Zsömle
titán
A rendszer él a sima biztosításra is, csak ott a díj is nő, de attól függetlenül a sokadik zúzásnál már nem kerülsz a lista elejére, ha nincs hajó, ki kell várnod, amíg lesz. Ezért is írtam, hogy Vanduul Scythe-nál az LTI is érdekes lehet, míg megvárod, hogy egy újabbat elfogjanak...
Egy Idris-re első alkalommal több mint egy hónapot kell várni, sokadik alkalommal meg még többet, mikor élből hátrébb is sorolnak a listán. Ezért mondta CR, hogy az LTI nem lesz számottevő előny. Igen, a hajót visszakapod, de addig "kiesel a játékból". Ha folyamatban voltak szerződéseid, azok megszakadhatnak, és ha olyan a szerződés, akkor kötbér, bírság, akármi. Meg persze bukod a rakományt, az upgrade-eket, ami elég komoly anyagi terhet jelent. Ha mindezt akkor, mikor a vállalkozásod upgrade-jére hitelt vettél fel és nem tudsz törleszteni, akkor jön a bank és lefoglalja a hajódat, aztán volt-nincs LTI.
-
mrfire
őstag
Szerintem ezt az LTI-t túlbecsülik. Ha jól sejtem a komolyabb rendszerekben már nem lesz biztosítás. Vagyis ha nem akar az ember a védett zónában unatkozni, és szeretné érezné az erejét a drága kis hajójának, akkor bele kell vetnie magát a sűrűjébe. Onnantól meg ha elveszíti a hajót, bukja a biztosítást is. Nem hiszem, hogy egy új azonos típusúra továbbszállhat. Mármint én ezt az egészet úgy értelmezem, hogy a biztosítás csak addig száll át, míg az előző hajót a biztosító pótolta.
-
-
Az enyémmel nincs szinkronban... legalábbis jó 5 sec-kel később váltott percet, mint a notim órája. Persze lehet hogy 4:00:04-re állították, hogy ahhoz képest számoljon vissza
De a PDT átváltás szerint is hajnali négy. Ez alapján is hajnali négy... hajlamos vagyok hinni abban, hogy hajnali 4 lesz ebből
-
Raulblanco
aktív tag
a neked írt válasz közben rájöttem, hol van a hiba a saját véleményemben.
eddig úgy gondolkodtam, ahogy itt is említik páran, támogatásképpen tekintettem a befizetett összegekre.
emiatt úgy vettem, hogy CR cégének elméletileg nincs sem pénze, sem játéka a kezdetekben (oké, saját pénzből volt valami, azt vond le majd a kész játékból és annyival kevesebb a kész játék fejlesztési költsége, részletkérdés) kapnak sok pénzt, remélem még sokkal többet mire kész lesz a játék, ebből a pénzből ők megcsinálják, és van egy kész játékuk, úgy hogy nem került pénzükbe.a hiba az volt, hogy az nem támogatás, hanem a játék megvétele. lesz egy kész játékuk, előre eladták jó sok példányban, és így az előre eladott példányokból megcsinálták magát a játékot, így tényleg nincs haszon, profit, stb, mert az a pénz úgyis ment volna, csak a kiadóknál a játék elkészítése után szokott menni, náluk meg előre ment.
-
TESCO-Zsömle
titán
Megnéztem ezt a videót is, nagyon úgy néz ki, hogy a verseny-mustang semmi másra nem lesz jó. A harmadik hajtómű elfoglalja az elülső torony és a teljes raktér helyét. Kíváncsi leszek, hogy TR3-as vagy TR2-es lesz a kiegészítő...
BTW, Ben szerint a vas Október 1-re a hangárban lesz, és a videó alapján ez teljesült is. Most már csak a kódokra várunk.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
Én nem kaptam kódot, ha ezt kérdezed, szóval nekem még nincs is mit beváltanom...Dettó.
Csak próbáltam elmélkedni. Ha ez tényleg egy versenyhajó, akkor mire számíthatunk? TR3-as hajtóművek? Nagyobb reaktor? Esetleg a korábbi concept-tel ellentétben 3-4 hajtómű? Mi indokolhatja a 300i Trainer-t azon túl, hogy alkalmasabb a versenyzésre, mint egy Aurora?
-
-
Smithy1986
tag
Szerintem akkor ha valóban elindul a privát co-op swaarm, akkor beruházok egy andro-ra, és kapok egy Hornetet (dogfight idejére jó lesz az).
Az SC-ben is az aurora "kevés" lesz kereskedésre, és gyártásra, ehhez kell majd egy jó öszvér hajó, ami ha kedvem tartja, még felfedezésre sem rossz.
Aurórát amúgy sem vettem volna, de ezt tudtam venni kéztől, amiben van alpha.
-
-
-
nem, párhuzamos algoritmusok a témája, a kriptográfia csak perverzió
Kérdeztem hogy megoszthatom-e, azt mondta persze, mert a szakdoga úgyis bárki által hozzáférhető (mármint mindenki szakdogája totál publikus adatnak minősül). Szóval akár majd a forráskód is elérhető. Minél több a stat, annál szebb a grafikon és relevánsabb a következtetés -
Raulblanco
aktív tag
Jogos a felvetés, hajót kipróbálni tőlük megvéve is tudnék, és annak az árát is ugyan úgy visszaolvaszthatom majd, akkor pedig legalább nem zúztam be alfás pledge-et sem... oké, részemről vedd tárgytalannak az érdeklődést, de azért érdeklődőknek majd említem, tegnap is beszéltem valakivel akit érdekel a játék, de neki már +30 dollárral kellene számolnia kb majd a module passokra (arena commander 1-4, fps, planetside), 40 körül van most az alap aurora, azt az 5 dollár pluszt bőven megérné a tiedet megvennie.
-
Raulblanco
aktív tag
Ez lehet érdekelne, nem vagyok megelégedve a 300i-vel, lehet kipróbálnám az Avengert is, úgyis veszek majd egy nagyobb hajót is, Constellation vagy Carrack, most a 890 kezd kiesni a nyeregből miután CR azt mondta nem szívesen menne vele csatába. Szóval ha megvenném is, vagy a 325A-t vagy az Avengert megtartanám, a másik beolvasztva menne a nagy hajó árába, így végülis ingyen lenne a próba, csak hamarabb kifizetem egy részét az összegnek. Eldöntöm még ma, már persze ha egyáltalán eladod nekem annak tudatában, hoy 50% az esélye egy beolvasztásra végül.
-
Szőrös
veterán
Az sem garancia semmire .
Ugye azt írták minél nagyobb egy ladik annál lassabban kapod vissza a hull-t kilövés után.
Ráadásul nagyobb ladikba szerintem drágább is lesz a felszerelés.
Plusz NPC bérlésről nem is beszélve.
Szóval én biztos hogy óvatos lennék egy Idrisben.Mondjuk tuti lesznek akik majd azzal akarnak vagánykodni , remélem hamar híre megy és lehet majd csatlakozni a levadászásához.
-
-
Harlekin77
csendes tag
Köszönöm a felvilágosítást.Ez a játék egyelőre felejtős.Arról van valami infó hogy a teszt karakterek nullázódnak éles indításkor vagy átvihetők lesznek élesbe.Mert úgy már lenne értelme most vagy bétában pénzt rakni bele.
Ilyen árazás mellet nem csodálkozom hogy gyorsan gyűlnek a dollár milliók.
-
Raulblanco
aktív tag
Nagyjából 3 órát játszottam EVE online-t, annak szerintem kb fele a karakterkreálás volt, tetszett, hogy mennyire részletes, az már nem igazán tetszett, mikor kiderült, hogy értelme nincs sok, mert nincsenek ground közös terek, ahol hasznát is venném, de ennél is borzalmasabb volt ez a kattintgatva repülés.
Visszatérve az eredeti irányhoz, remélem a SC karakter kreálás is legalább annyira részletes lesz, mint ami az EVE-ben van, szeretem az ilyen apróságokat, Star Trek Online-ban is 20+ lementett kinézete van a főkarimnak, bár legtöbbjük csak a ruhában tér el.
-
Volfram42
senior tag
Én a hírcikkekre gondoltam, nem a fórumokra amik direkt erre lettek létrehozva. Azért látod a különbséget. Itt összejöttünk egy téma miatt és a nem ide illő elemeket próbáljuk kizárni. Ezen a fórumon jók a tapasztalataim itt nincs sok állat, legalábbis nem találkoztam sokkal. Bár kevés topikot figyelek. Egy híroldal cikkei ellenben minden marhát válaszra sarkallnak aki csak a főcímet elolvasta. Amikor olvasok egy cikket, mondjuk a Rosettáról, hogy aktuális legyen. Akkor az első három kommentben kettő arról szól, hogy melyik politikus mondjon le, a harmadik valami demagóg, "máshol meg éheznek" dumával. Akkor ezekre nem érzem, hogy nagy szükség lenne. Az űrvilág oldalon még a vendégkönyvet is be kellett zárniuk ez miatt, mert kommentelési lehetőség híján oda okádták az összes moslékot ami eszükbe jutott. Tehát ott nincs komment és furcsa még is jó cikkeket szoktak lehozni.
Torzonborz:
Ha ettem akkor leszek, kb. 1-2 óra, de inkább 1. Horda ts-re menjek vagy a 77.Phoenix-re? Ott Drebilék is tudnak segíteni. Persze ha fent vannak. -
Nosam
aktív tag
Pia mi?
Szívnak ezek nem isznak.
-
TESCO-Zsömle
titán
Phoenix-nek egyelőre egy P52 Merlinje van, amit majd cserélnek vmi hasonszőrű luxusladikra, P72 Achimedes néven, ha utóbbi elkészül. Szintén őriz a hasában egy RSI Lynx terepjáró valamit, gondolom ezt is luxus kivitelben, ezek foglalják el a rakteret.
A Taurus egy igásló, pont annyival nagyobb a raktere, hogy ezeket kivágták a francba, lecsupaszították, amennyire lehetett. Szállítmányozni viszont sokkal jobban megéri 150-ért, mint egy Frici MAX.
-
Drenadar
Topikgazda
Hát írj
de szerintem meg kellene várni a 0,9-et vele akkor elég sok minden fog bekerülni a játékba!
ill a topic összefoglalót is lehetne korszerűsíteni!
ezt a gép fejlesztést nem fogom megúszni... vagy a 4giga ram kevés vagy a hd7770-es kártya... vagy a cpu? vagy az egész? (Most telepítem a laptopra, kíváncsi vagyok azon hogyan megy...)
Nálam nagyon sűrűn beakad, nálatok is?
Persze csak a hangár a lövölde annyira nem gáz...720p@medium graf...
Nagyon fura látni hogy a hangárban áll egy Connie, még akkor is ha csak Taurus
(Félő hogy mivel ennyire olcsó rengeteg lesz belőle a játékban....)
Taurus: azért az gáz ha "leesek" a raktérbe hiába van 2 létra is nem lehet kimászni... szerencsére a leengedő működik és akkor a bejáraton át vissza tudok menni a hajóbavalaki kérdezte a phoenixet... ha jól látom a sima hajó már el is fogyott... ami fura :| vagy csak én nézem rosszul... de a lényeg: a phoenixet csak 25.éig lehet venni utána kikerül a boltból!
-
vagabor
aktív tag
Conniek modulárisak, így nem lennék meglepve ha az aquila felső tornyát lehetne pótolni. DE talán nem is fog kelleni, long range scanner és társai, bár kérdés hogy egy hornet tracker ellen mennyit fog érni.
Phoenix hasában szerintem a buggy van ami a leírásában is megtalálható. -
-
Szőrös
veterán
oké akkor megadom a számla számom , utaljátok a pénzt én meg majd jól megveszem
/kuncog
detélleg
viccet félre téve : nem. továbbra is nem és nem.
és hogy miért : mert jó lenne ha majd a PU indulás után lenne olyan cél amit közösen szeretnénk elérni.
és egy connie beszerzése közös erőbedobással pont az. -
Drenadar
Topikgazda
én ezt a 45USD-t is már szájhúzósan fizettem most ki
de ha megszavazza a közösség akkor hajrá!
Nem olyan jó az angolom, de most akkor jól értem, hogy nemsokára elérhető a co-op?
Egyre inkább tetszik amúgy a taurus (oké nincs alsó turretje) de ezzel is lehet már rendesen szállítani és azért valamennyire védelme is van
csak nem értem minek ehhez 4 ember?
Ehhez képest a Fricci raktere semmiség :|
Amúgy sztem így sétának egyedül a phoenixen van értelme, az néz ki igazán jól.
Sétáló YT vidik vannak fent, a legtöbb connie ugyanaz... és ezek a kis kocsik nincsenek még benne a játékba ha jól láttam, szal nem lehet velük a hangárban vandálkodni. -
Szőrös
veterán
Én ilyenbe csak akkor szállok be ha már meglesz az org. hangár és oda egyből be lehet tenni.
Tudom bizalmatlan vagyok de ez van , a többség innét teljesen ismeretlen ember számomra.
Pénzel meg nem játszunk így.#12819 ez igaz , addigra elfogy bár szerintem jó párat csak későbbi eladásra felvásárolnak.
-
Drenadar
Topikgazda
lehet hogy lesz
ki tudja mi minden lesz a PU-ban? tui arra mennek hogy megunhatatlan játék legyen számtalan lehetőséggel...
nah veszel aquila-t?
mennyit kellene ráfizetned ha meg akarnád hagyni az alphas csomagot?
komolyan mondom az járt legjobban aki egy minimál alphas aurorával rendelkezik
mert az kis érték az nem fáj ha ott van a hangárban
Viszont mintha még jobban akadna a hangár a gépemen
És mikor kerülnek be az új hangárak?
-
Drenadar
Topikgazda
Friccit soha nem fogom eladni
és igen amiatt van egyedül alpham
Aquila igen jól néz ki és hangulatos is lehet
menni felfedezgetni meg azzal a kis terepjáróval garázdálkodni a hangárban
van egy taurus a hangáromba de attól még nézem hogy hány phoenix maradt még... mondjuk az sose kellene, mert az meg szinte tényleg csak luxus, bár fegyverzet azon is van, de nah...
meg jól láttam hogy ami új cuccot veszünk az már nem elajándékozható? vagyis biztos mert a taurusnál csak annyi van hogy exchange for credits....
Mikor lesznek a hangárok lecserélve és a deluxe az melyik lesz?
-
Drenadar
Topikgazda
Lett egy! (40USD volt nekem így megérte
és így legalább nem olyan kiba hosszú a hangárom
És kérem szépen alásan nekem eddig 3 AC-s fémkupacom volt. (mind a 3. gondolom mert: volt egy auroram, volt egy 325A-m és volt a fricci.) Most csak a fricci és a taurus van, és ezekszerint a taurus még egy aurorát sem ér
mert jelenleg csak a hornetet kaptam meg (hornetet is a fricci miatt).
Taurus: eléggé puritán a belseje (igen a fricciből jobban árad az elegancia és a luxus) de hát mit is várhatnék egy ilyen olcsó connietól?
+1 az andromédán működik a löveg, ezen nem...(#12809) Diopapa: az a ronda ami most a játékban van...
-
-
Jostee
tag
Ezzel arra utalsz, hogy aki régebben pledge-elt annak eleve elérhető lesz az összes modul tesztelésre ( alpha acces ), aki pedig most, az már csak a béta fázisban tesztelheti a játékot, kivéve ha minden modulra perkál 5$-t ugye? Más hátrányom nem származik belőle ha most vásárlom meg?
(#12598) KO2: Igen, azzal a hajóval is szemezgettem, de a pénztárcám nem engedi meg sajnos
majd később esetleg ingame creditből
-
TESCO-Zsömle
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest