Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Revolit #2977 üzenetére
Nálam
alaplap: 5 év;
cpu: 3,5 év;
ram 5,5 év,
táp 5 év.minden very high és 1920*1200 felbontáson, így optimalizátlan állapotban a hangár 20 fps felett van.
ami felhúzza:
ssd: pár hónap (mondjuk előtte is az volt, és az már 3,5 éves)
vga: 3 nap.a lényeg a lényeg: kb a vga-n múlik az egész.
@(#2981) Diopapa
szerintem 2-4 mag is elég lesz neki. VGA-n fog múlni nagyon sok, főleg, ha jön a mantle amd vonalon -
Amaro_hu
csendes tag
válasz
Revolit #2890 üzenetére
Ez a veszély nem fenyeget, elég sok citizen van ahhoz, hogy meglegyen a megfelelő szórás, még akkor is, ha kívülről nem avatkoznak bele. A szerver(ek)nek azonban remélhetőleg lesz gazdája, és akkor az ő felelőssége lesz megteremteni az egyensúlyt, a játékélmény érdekében. Persze szektora válogatja, de még mindig ott a privát szerver lehetősége, ahol majd te alakíthatod a játékszabályokat.
-
Diopapa
addikt
válasz
Revolit #2815 üzenetére
Ehhez képest CR nem ment bene az X Rebirth fikázásába amikor erről kérdezték. Egyébként van fent valahol a Frontier oldalán egy hosszabb, több részre vágott videóinterjú Chris Robertsel és David Brabennel, érdemes megnézni, maximális tisztelettel beszélnek egymásról/egymással..
-
válasz
Revolit #2809 üzenetére
én óvnám magunkat attól, hogy azzal kelljen a saját rajongásunkat megerősítenünk, hogy egy vélt/valós konkurenciát húzunk le. CR maga mondta, hogy nagy Elite rajongó, nem értem, hogy mi szüksége az élcelődésre ennek az Elite gárdabeli tagnak. Főleg mikor épp azért érvel, hogy igaziból nem konkurensek, amiből az következne, hogy nem is érdemes rivalizálni.
De szerintem igenis konkurensek és igenis az Elite-nek rosszabb, hogy van SC. Ha nem lenne SC, akkor az Elite-nél többszörös összegek gyűltek volna össze. Pont ezért nem túl elegáns lépés ez egy fejlesztőtől.
Ugyanígy viszont, már a félkész SC-t is a kész Elite-hez fogják hasonlítgatni, ami ugye papíron a SC-nek jelentene némi rosszat.A magamról részéről mindkettőt nagyon várom. Igaz az SC-t kicsit nagyobb téttel, hiszen abban pénzem is van.
-
Malachi
veterán
válasz
Revolit #2552 üzenetére
az RSI kezdőlapján.
a grafikon mellett balra. xxxxx SLOTS LEFT
jó ötlet lenne tartaniuk egy úgymond "beszámolót" arról, mire mennyi pénz megy el, ahogy szépen gyűlik a summa. sokan gondolom egy kicsit a sajátjuknak, befektetésnek érzik a játékot, és különben is, a transzparencia mindig jó!
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Revolit #2525 üzenetére
hát mert ha csak nem egy jegygyűrűt viszel a hajón, számít mit hogyan raksz be
térfogat alapú lesz és nem csak súly... és nem úgy mint a legtöbb mmo-ba hogy behúzod az inventoryba, hanem neked kell bepakolni a cuccotpedig annyira vicces volt, mikor egy karakter hátizsákjában volt vagy 5db nehéz fémvért
teljesen logikus hogy ezek mind beférnek oda... nem ?
-
Malachi
veterán
válasz
Revolit #2390 üzenetére
nekem folyton eszembe jut róla, hogy ha komolyan gondolják az "immersion"-t, akkor valamit kezdeni kellene a botkormányokkal, mert amit eddig láttam, minden pilótafülkében kettő egyforma kormánykaros volt, és ez szerintem elég zavaró lesz, mikor egyik kezed a kormányon, másik a throttle karon lesz majd...
-
válasz
Revolit #2373 üzenetére
fenn lesz youtube-on.
bazz. 22 perc. és mégcsak nem is live. és jövő héten nem is lesz Hálaadás miatt. :S
és az egyetlen hasznos infó féle az volt, hogy karácsonyig igyekeznek egy hangár update-et kiadni (lehet ezt félreértettem és ez már az lesz, amelyikben a social modul is működik, de talán lesz update addig is)
az összes érdekes kérdésre az volt a válasz, hogy majd hivatalosabb formában tudjuk meg, később.
remélem csak a 4 órás stream-re akarnak tartogatni híreket...
-
válasz
Revolit #2349 üzenetére
itt válaszolok a privátban feltett kérdésedre, mert hátha más később érkezőt is érint majd:
a package-ben lévő UEC-t csak megjelenéskor kapod meg, mert a csomagot még vissza tudod váltani, de közben már lehet elköltötted volna. UEC (jele: ¤ [alt gr + ű])-ért a voyager direct-ben lehet vásárolni, az itteni vásárlások viszont véglegesek és elajándékozni se lehet (azaz a játék indulásáig nem tudsz módosítani rajtuk, vagy pénzzé tenni őket)
a hangárhoz kapott ¤5000-et, egyből megkapod és el is tudod költeni (bár talán semmi sincs még ¤5k-ért). (visszaélni nem lehet vele, nem tudsz többször ¤5000-et hangár modullal szerezni úgy, hogy ne kerüljön többe a leves, mint a hús)
ha nem lesz több alpha hely (attől azért még elég messze vagyunk*), akkor nem is lehet majd olyan csomagokat venni többé (azaz gondolom az újonnan vásárolt csomagokban már csak a beta lesz benne)
*307 967 citizen mellett 39 098 szabad alpha hely van még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest