- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
boccs a noob kérdés miatt de mi is ez a jump engine?
a többi i300-asnek órák kellenek az utazáshoz a 315p meg csak ugrál az éterben?Freelancer:
lehetne rátenni +2 ágyút az oldalsó tornyaira és nincs kompatibilis ágyú...
size: 3-5 -ig, viszont nincs 3-as vehető ágyú... sem nagyobb. -
Malachi
veterán
nem hajt a tatár, a 315p csomag (a Pathfinder) nem akciós, az 75 USD így is-úgy is. azért köszi, alszom rá egyet, aztán megkeresem Malibutomit egy héten belül, amíg tart az LTI lehetőség.
az Aurora raktere egy "láda" a gép hasa alá szerelve, ez lehet 5, vagy 10 tonnás, bizonyos modelleken cserélhető. nagyobb raktér=nagyobb "láda".
azt viszont remélem, hogy a 8 tonna az 8 tonna, és kész, nincs olyan, hogy nem fér bele valami cucc az alakja miatt...
-
Djuree
félisten
úgy h tudnám megvenni? vmi linket tudsz adni? nem biztos h megveszem, de meglesem mik vannak...
ja mi az az LTI?hát én a world of tanksra költöttem már el vagy 50k-t, de egy fillért nem sajnálok belőle, sok 100 óra szép pillanatot okozott nekem...és még valszeg fog is, bár most szüneteltetem. csak bnőm ne olvassa ezt, valszeg a disznóölő késsel a kezében várna otthon.
-
cskamacska
addikt
Szerintem érdemesebb hardverbe fektetni a hajókra és csekélységekre szánt pénzt, hogy pl a Dogfight modul egyáltalán elinduljon jövő hónapban..
Drenadar meg szerintem már egy Constellation áránál tart, érdemesebb lenne beolvasztania mindent, és venni egy Rear Admiral LTI-t, még szép gyűjtői cumókat is kapna.
Igen, 250 dollár, de abban benne van egy fullextrás csillaghajó saját vadászgéppel, 10000 játékpénz, Deluxe Silver Collector's Box, Spaceship USB Drive, CD Game Soundtrack, Glossy FoldUp Star Map, 5 Starship Blueprints, 3 Inch Model of RSI Constellation, Hardback Making of Star Citizen is.
-
Drenadar
Topikgazda
nekem az i300-as nagyon bejön meg ez a hangult amit építettek köré
Persze valószínűleg sokkal erősebb lesz nála egy hornet...De tök jó látvány, hogy már kettő hajó van a hangárban...
Pénz: Mikor a freelancert megvettem Tomin keresztül, akkor még Londonban voltam, és az ottani pénzhez képest semmi nem volt az a 70font vagy mennyi, egy napi bér... tehát megértem azokat akik nem Magyarhonban szívnak és esetleg havonta kéthavonta vesznek egy hajót...
És még mindig sehol nincs ez az összeg ahhoz képest, hogy pl 2 év alatt a WoT-ra mennyit költöttem el.
Nah és? valamire el kell verni a pénzt! (szerencsére nem a család kenyere elől veszem el... - nincs is még család)
-
Volfram42
senior tag
Én joy-al fogom tolni az tuti. Mellé meg bill-re rakom a kijelzőpanel gombjait. Remélem lesz az is animálva, poén lenne ha a pilóta is nyomkodná a gombokat nem csak felugrana egy kapcsoló.
War Thunderben is éppen kacsingatok a FRB mód felé, mert ott jobban kell ismerni a dolgokat és nincs egérsnipe.
Szerintem korrekt volt, nem mondta, hogy jönne konzolra sőt ha azaz HA mégis egyszer valamikor jönne talán akkor is olyan feltételeket közölt (cross platform, teljes szabadság....), hogy a microsoft tuti nem megy bele a sony még tán-tán és az meg alapból támogatja az egér+bill kombót.
Azért a feltételes mód remélem érezhető volt. -
Diopapa
addikt
Minden PC-hez van billentyűzet, joystick vásárolható. Ha az X3-at pl joystickről vezérled, akkor is szükséged van billentyűzetre (úgy van megírva). Konzolhoz nem alaptartozék a billentyűzet, így nem is elvárható a megléte. Amiatt néhány gombra kell redukálni az inputot. Meg lehet nézni, kijött 3 napja az X: Rebirth pár retard már el is készítette a cockpit-csökkentő modot, nehogy legyen pilótafülke "sokat kitakar". Ismerős Star Citizen fórumokból?
Kauzálok sokan vannak és hangosak. Meg lehet nézni mi lett szerencsétlen új X-ből az "igényeik" miatt.
-
cskamacska
addikt
Jól teszed.
Ez az elővásárlás dolog nekem egyre jobban bűzlik. Ebből vagy sírás lesz, mert értelme nincs pénzt kiadni csak hogy 1. napon menőzhess, mikor egy hét múlva úgyis beérnek, vagy F2P szerű grind, akkor meg mindegy, mert a következő hajót is előbb veszed meg, mint megszereznéd.
Az egyetlen várható előnye, hogy az alfa/béta multi mókákban nem lehet nagyobb hajóra váltani, de a kutyát érdekli, amíg az AI dogfight modult telibe lehet moddolni.
-
cskamacska
addikt
Giftelni, beváltani, csencselni, mindent lehet. Az újra elérhető napi akciós hajókhoz egyébként mindenki LTI-t kap, de az újak pár dollárral drágábban kapják őket.
Viszont továbbra is áll, aki nem indít akár egy 5 dolláros vásárlást a fiókjáról, az nem kap semmi stretch goal jutalmat. -
Volfram42
senior tag
Nekem a legfőbb vágyam egy kis saját állomás vagy telephely vezetése, egyengetése, persze ha lesz ilyen lehetőség a játékban. Viszont, ha ehhez az kell, hogy egy ilyen szövetségbe lépjek akkor inkább célt változtatok. Haveri társasággal imádok játszani, oldott légkörben ahol ha komoly a helyzet mindenki érti a dolgát. Egy ekkora szervezett egységbe viszont nem vágyom, ha vágynék rá akkor elmentem volna katonának.
Ugyanakkor pont ez is a baj ezekkel, hogy sokszor militáns félőrültek akarnak vezényelni egy ilyen cégben akik ahhoz nem elég jók (zsírdisznók vagy pszichológiailag alkalmatlanok netán mindkettő....), hogy befogadja őket bármilyen sereg is, de szeretnek katonáskodni és parancsolgatni. Ezekből nem kérek. -
visszavonom:
"users who prefer the new ship to the base Aurora will be able to make the switch at no cost (LTI will transfer, where applicable.)"
kíváncsi vagyok, kevesebb hard point (gondolom a sima aurora-nal kevesebb, nem az LN-nél), még kisebb cargo, kevésbé stabil, de gyorsabb és variálhatóbb lesz. (persze még koncepció rajz sincs)
-
cskamacska
addikt
Ha már haveri körök: Reddit Szervezkedések Összesítve - jelenlegi tervek
Csöppet EVE szaga van a dolognak.
Az Order szépen levezeti. Lehet játékot tévesztettek.
Cserébe ott a TEST, akik meg poénra veszik az egészet.
-
Amaro_hu
csendes tag
Félreértettél, itt a RL pénzért vásárolt hajókról van szó, amik a hangárodban állnak. Egyszerre csak egyet vezethetsz, viszont a megfelelő csomagban vásárolt gépekhez NPC-t generálhatsz, és az MI fog neked kereskedni, felfedezni, vagy a mit akarsz. Ez jelentős előny lehet, ha így marad, figyelembe véve, hogy fórumban többször is jelezték egyeseknek: azért nem látja a megvásárolt hajóját, mert alapbeállításban csak 15 gépet jelenít meg a hangár, írja felül a configot... A panaszokból ítélve nagyon sok emberkének van 15-nél több megvásárolt hajója.
-
GypsFulvus2
őstag
Jogos aggodalmak. Meglátjuk mennyire pénzéhesek. Épp ezért költöttem csak 35 USD-t a játékra, mert úgy vagyok vele, hogy ennyit a Squadron 42 is simán megér (nagy valószínűséggel). Ha e mellé még szórakoztató és nem p2w rendszerű lesz az MMO része, akkor az már bónusz. Ha sokat költ rá az ember, akkor viszont jobban szívhatja a fogát, ha az MMO nem működik jól.
Űrállomást meg majd foglalunk/veszünk együtt. -
Malibutomi
nagyúr
Lehet majd venni UEC-et, de csak limitált mennyiséget havonta(a pontos összeget most nem tudom, de nem túl sokat).
Gyár/állomás megszerzáse nem hiszem hogy összefügg azzal hogy valaki egy vagy öt hajóval indul. Egyszerre úgyis csak egyet használ.
Szerintem biztos hogy lesz bevételük a miktotranzakciókból rendesen.
-
Malachi
veterán
nem, nem akarom, csak egy nagyob teherhajót szeretnék, de kizárt, hogy húszezreket költsek egyetlen hajóra, ha majd a játékon belül is megkereshetem az árát.
eddig igazából 35 volt a játék, a többi meg ajándék magamnak.
de ki szeretném játszani az egészet, nem tervezek nagyobb, vagy más hajót venni.
-
Gyuri16
senior tag
"Ezt az érvet jegyezd meg magadnak akkor, amikor majd az első olyan dolgot kell elfogadnod ebben az univerzumban, ami nagyon nem tetszik majd."
Ez mar be is kovetkezett. Jobban orulnek egy freelancer szeru 3rd person iranyitasu MMO-nak, viszont ez nem az a jatek. Tulleptem ezen, mert ertem mit akar CR elerni, es engem meggyozott. Abbol amit lattunk eddig, elegge vilagos, hogy mi a celja es szerencsere ragaszkodik is hozza. Azok az otletek amik kompatibilisek az elkepzeleseivel bekerulhetnek, de nem fog szembemenni az alapokkal. Pont ezert nem kiadon keresztul dolgoznak, hogy megmaradhasson az o eredeti terve.
-
Diopapa
addikt
Megpróbálom összeszedni, amiket jórészt leírtak már az SC fórumban is.
- RC a legelején megmondta, hogy szerinte az FPS nézet segíti a beleélést, ezért külső nézet kizárólag HUD nélkül lesz, mert ő így tervezte a játékot. Lehet csodálni a hajót, harcolni nem lehet úgy
- a külső nézet hatalmas taktikai előny, ezért azok is rá lennének kényszerítve, akik alapból belső nézetben szeretnének játszani.
- Egy unshared world van, ez a PU. Ha bármi mást szeretnél, ott vannak a privát szerverekPrivát vélemény: Az elejétől lehetett tudni, hogy ez milyen játék lesz, ezen most kár kiakadni. Megcsinálják 1.5 millió polygonból az űrhajót, hónapokat töltenek egy géppel, hogy részletesen legyen kidolgozva a belseje is, erre nézdahátam módban akarjátok tolni? o.O
-
Szőrös
veterán
Még egyszer : CR fejében az egész úgy fogant meg hogy ez egy fps spacesimshooterpewpew lesz és a funkcionalitást is ennek megfelelően csinálják meg .
"akár a pilóta fülkében is lehetne egy holo gömb, 3rd pv-vel..."
Jó reggelt ezt úgy hívják radar.
Nem kell holo 3d , ami már az Elite-ben volt az ősidőkben az is tökéletes mert lehet rajta látni az ellenfél hozzád mért pozícióját 3d-ben.
Illum alapján itt is ez lesz. -
Gyuri16
senior tag
szerintem itt a fo erv nem az, hogy szimulator lenne a jatek, hanem amirol Chris Roberts allandoan beszel - immersion. Ezert nincs a kepernyore rakva hud, hanem a pilotafulkeben van minden a helyen. Szintugy a hangarban levo holodesk - ez is lehetne egy felugro menu, viszont ez megtorne a jatekelmenyt. En a szimulatort is jelen esetben ugy ertem, hogy egy kitalalt univerzumban jatszodo 1st person szimulacio. El kell fogadni az univerzumot (hogy leteznek ilyen urhajok, fegyverek, hogy hallunk robbanasokat), es utana bele lehet magad elni a vilagba.
-
-
Vesa
veterán
Na igen. A választás lehetőségéből nem lett volna semmi gond, hiszen, akit nem érdekel az max. nem vált kameranézetet hanem kizárólag in cockpit nyomja. De néha van értelme a külső nézetnek is. Én sosem harcolok, de még csak nem is "utazom" külső nézetben az X3-ban, viszont néha jól jön a lehetőség a külső nézetre is. Pl. amikor csak gyönyörködni akarok az új hajómban. Vagy mondjuk éppen autopilottal dokkolok egy állomásra, közben átkapcsolok "fly bye" kamerára, és nézem ahogy a hajó szépen komótosan bedokkol. Sokat dob a hangulaton.
Szal külső nézet nem csak arra való, hogy a harc közben konzolosítsunk és butítsunk egy játékot.
Ennél fogva nem értem, miért nem lehet választani...? Akit nem érdekel, max. nem kapcsolná be aztán kész. -
Drenadar
Topikgazda
Nah jah...
Malachi: mire jó? őlni. Szerintem azért is jár majd valami ha csak legyilkolsz mindenkit. ha másért nem "félelemből" fogják ezt tenni a többiek hogy ne őket öljék le. Vagy csak azért mert megtehetik.
egy olcsóbb hajón gondolkozom, ennyit már nem akarnék költeni a játékra.
Lehet volt már írva bocsi, de kikerült a boltból meg a honlapról a Gladiátor és a Retaliator? Eddig fent voltak árral mindennel most nem találom
(Nem mintha megvenném bármelyiket is
csak jó nézegetni :d )
Lehetne több ilyen videó esetleg a többi hajóról is...
Valamint nem értem a videó lényegét... az aurorával nem foglalkozott a hornet, de a 300i-re azonnal rámozdult...
-
Volfram42
senior tag
Ha jól tudom a Freelancer még nem tud repüli.
Ja és még elfelejtettem az ez előtti hozzászólásomból. A class 1 az nem aleggyengébb fegyvert jelöli. Mindegyik class egy funkciót/típust jelöl. A class 2 ugyan az, mint az egy csak nem fix, hanem kis mértékban elfordítható, a class 4 ugyan az, mint az egy csak torony formájában. A classon kívül van még egy paraméter ami a méret. Ez jelenti az erősséget. Viszont a nagyobb fegyver többet is fogyaszt. Szóval el fog tartani amíg az ember kibalanszolja a hajóját a saját ízlésére. Lesz aki lassú böhöm ágyúkat pakol és lesz aki sok kicsit. Ráadásul ugyanarra a hajóra. Az Aurora LN amin négy fegyverhely van a rakétán kívül, pont jó lesz számomra. Ott ki tudom kísérletezni, mit pakolja fel.
-
hangár modulra vonatkozik a válaszolt hsz-ben lévő konfiggal
1280*768 very high: 14-20 fps között
1280*768 high: 20-30 fps között
1280*768 medium: 30-35 fps között(1920*1200 very high: 6-11 fps között)
a jó hír, hogy egyelőre nagyon VGA limitesnek tűnik és szerintem egész jól skálázódik is, tehát "csak" VGA-t kell vennem.
-
cskamacska
addikt
A szubjektív véleményem az, hogy megéri, ha várhatóan sokat fogsz játszani az MMO részével a játéknak.
Mert ne felejtsük el, hogy a Star Citizen az a MMO rész neve, a Squadron 42 single részét mindenki ugyanúgy megkapja, mint ahogy a saját szerveres moddolható local multit is.1553: Szerintem eddig Drenadar a befutó egy 110 dolláros Freelancerrel.
De van olyan netes ismerős aki annyira rákattant a hypera, hogy kapásból megvette a 275 dolláros Rear Admiral csomagot.
Más csak a 75 dolláros Avangerig jutott.
Nyilván nyugati fizetésből könnyebb pár tízezrest virtuális tárgyakra elverni.
-
cskamacska
addikt
Ne tedd offba, nem kevésbé témába illő, mint Sandi Gardiner csöcsei.
Aurora LN spec differences vs. Aurora MR (Scout/Mercenary package base ship) according to current ship specs page:
Mass: +2750 kg heavier (so likely better armored)
Upgrade slots: +1 extra upgrade slot
Power plant: A&R LR-5 MAX OverDrive, replaces Alliance StarTech KS-9 Enhanced
Engine: OKB Voshkod Energia IV engine, replaces Dragon STC Red
Thrusters: +2 extra TR1 maneuvering thrusters
Shields: Gorgon Defender AllStop, replaces Seal INK-1
Class 1 hardpoints: 2x Klaus & Werner Bulldog Repeater, replaces 2x Behring M3A Laser
Class 3 hardpoint +1x4 Behring Marksman heat-seeking missiles
Additional: removes J-Span Omni-Cool Reduction Bar
Cosmetic: adds Alpha Charles Equila leather seats (according to video)Aurora LN spec differences vs. Aurora LX (previous limited sale ship) according to current ship specs page:
Mass: +2000kg heavier (so likely better armored)
Upgrade slots: +1 extra upgrade slot
Power plant: A&R LR-5 MAX OverDrive, vs. A&R LR-5 OverDrive
Class 1 hardpoints: 2x Klaus & Werner Bulldog Repeater, vs. 2x Behring M3A Laser
Additional: removes RSI Jump EngineMagyarul az LN-t valamivel jobb kezdőfelszereléssel kapod, de ezt lehet pótolni a többieknél is. Amit nem lehet(legalábbis amennyire tudjuk jelenleg), az a 2 helyett 4 darab első osztályú fegyver felfüggesztési pont, és a 4 helyett 5 fejlesztési hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest