- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
megjelenésig biztos lehet majd venni. eddig minden döntést úgy hoztak meg, hogy azzal ők többet keressenek. lásd: a mostani a fegyverplatform naná, hogy csak azokat a fegyvereket tudod kipróbálni, amiket már megvettél. "sokat gondolkodtak rajta", de végül úgy döntöttek, hogy azt az utat választják, ahol még többet kell költeni, de cserébe jófejek, mert megnövelik a kínálatot, hogy több minden közül tudj vásárolni (vagy több, mindent kelljen, ha mindent akarsz) de azért adnak ajándékba 5-10% egyszeri kedvezményt.
szóval, amíg van kereslet a hajókra, de játékon belül nem lehet megvenni őket, addig biztos, hogy lehet majd játékon kívül is venni őket.@(#3862) ilyen_85
ha akarod már most nézegetni, akkor vedd meg most, akár egy kisebbet is és lépkedj feljebb (igen, lehet becserélni), vagy csak a használd az itt nemrég linkeld java-s progit, amivel lehet cserélgetni a hajókat, hogy könnyebben eldönthesd, hogy mire akarsz váltani.
én mindenesetre azt mondanám, hogyha nem vagy eleresztve rengeteg pénzzel, akkor vedd meg a legolcsóbb csomagot legelőször (ha minél előbb szeretnél a még félkész játékkal is játszani akkor a legolcsóbb olyan csomagot, amiben alpha és beta access is van.)
-
Revolit
senior tag
Azért, mert a single rész az amolyan tutorial lesz a multi részhez, és úgy tudom, kapsz is multiban használható dolgokat, sőt valaki valami koordinátát is emlegetett, hogy multiban oda ha elmész kapsz valami egyedit. Szóval a multit is befolyásolja a single.
És különben is, maximalista vagyok
-
PhilBrick
őstag
El kell ismernünk, marketingben nagyon jók. Épp ezért nem értem, miért nem szólt ott a cégnél senki, hogy aranyhal update-el kiadni valamit nem jó ötlet. Akkor inkább ne adják ki! Csakhogy előre beígérték a patchet.
Egyébként meg tudom érteni ha lassan mennek a dolgok hálaadás és újév között. Még ott sem mindenki munkamániás. De akkor mondják azt, hogy viszlát januárban és nem görcsölünk rajta.Egyébként a kedvenc bugreportom ez: • KNOWN ISSUE Unable to look left when sitting on the Constellation toilet Kiváncsi vagyok mennyi időbe tellik kijavítani.
-
Revolit
senior tag
Én csak vicceltem, nem szándékoztam kritizálni a szavazás menetét.
Meg lett mondva, hogy pénteken lehet regisztrálni org nevét, és valószínűleg ha későre hagyjuk, akkor nagyon sok már foglalt lesz, ezért érdemes egyből beregisztrálni.Nem létezik az a név, ami mindenkinek tetszene. szerintem
-
Drenadar
Topikgazda
szerintem sokkal jobban hangzik, hogy legyen szavazás, mintha eldönteném!
Ha kibővülünk, egyrészt szerintem egy jól bejáratott név jobb mintha változtatgatnánk, illetve ha már belépnek hozzánk, akkor valszeg a névvel sincs bajuk.
A vezető szerepe meg változhat, az a leglényegtelenebb. (Főleg ha nem én leszek az
)
(#3479) .tnm : ez ilyen leányvállalatosdi lesz? bár gondolom lehetséges hogy semmi közük ne legyen egymáshoz, de végül is logikus, ha egy org specializálódik valamire, pl bányászás, akkor az foglalkozzon csak azzal, és egy másik katonai org adja nekik a támogatást... de szerintem mi nem leszünk annyian hogy ez ténylegesen megérje, persze tudni kellene, milyen bónuszok járnak, mennyibe kerül majd egy org fenntartása, stb....
-
a viccet félretéve 2 szavazás volt eddig, és előre nem látott probléma miatt szükség lesz egy apró, villámszavazásra is. de a folyamatot nagyban gyorsítaná, ha pl. Te is leadnád a voksod, vagy kijelentenéd, hogy nem fogsz ebben a körben szavazni.
---
újabb infó az Org-okhoz, hogy eleinte igaz csak, hogy egy ember csak egy szervezetnek lehet tagja, de később ez már nem lesz így, sőt kifejezetten kelleni fog egy csomó dologhoz, hogy több NPC szervezet tagja legyél. természetesen egy-egy csoport megszabhatja, hogy kizárólagosságot vár el a tagjaitól, de mi tuti nem ilyenek leszünk.
Mindebből az is következik, hogy olyanok is feliratkozhatnak, szavazhatnak már most, akik hozzánk csak másodiknak jönnek majd, ha biztosak abban, hogy előbb-utóbb jönnek. (ez Neked szól nowan
)
-
Drenadar
Topikgazda
én valahogy félnék egy videókari árát elcseszni egy virtuális hajóra...
A másik, hogy most még túl sok infot nem adhatnak... biztos megvan ennek az oka... de gondolj bele, mikor egy gta-t fejlesztenek mit tudunk róla? semmit. esetleg kiadnak pár conception rajzot, és egy két videót és ennyi
-
Malachi
veterán
hát ez elég fura, akkor valami volt a levegőben, mert én is most álmodtam a Star Citizennel.
kihoztak valami vadi új gigantikus hajót, nevetségesen drágán, és online lehetett nézni, mennyit adnak el belőle. előre nevettem, hogy mekkora bukta lesz, erre úgy elkezdett pörögni a számláláó, mint a forgószél. öt perc alatt eladtak vagy nyolcezret.
meg akartam nézni a bevételes grafikont, hogy mennyit dobott az összegen, de aztán jött valami más. lehet, hogy éppen 100 milliót láttam volna?
-
Szőrös
veterán
-
Drenadar
Topikgazda
azért vagy szkeptikus, mert amit eddig láttál a játékból nem győzött meg? vagy a játék köré felhúzott hangulat nem tetszik? nekem ez utóbbi a lényeg, és már nem is tudom hányszor néztem meg a hornetes videót, valami hasonló érzés, mint mikor azokat a jó kis imperium galaktikás videókat néztem
én támogattam a fejlesztést, mert szerintem jó játékot tud elénk tolni CR, és nem csak csillogás lesz benne, mint pl egy NFS-ben, illetve oké a hajók körüli marketing gépezet durván dübörög, de mégsem olyan pénzlehúzás mint pl egy CoD 56. része...
Illetve igen ki tudja mikor jelenik meg a játék, de bízom benne, hogy CR kitart elképzelései mellett, és nem fogja úgy "kiadni" vagy késznek titulálni hogy azt mondjuk rá szemét, illetve várjuk a javító patcheket, bár utóbbi mindenképpen lesz.Ha tévedek, lehet picit bánni fogom.
(#2682) .tnm:
nem értem a logikádat... ha abszolút biztonságos rendszerbe mész te majd leszereled a hajóról a fegyverzetet meg a pajzsot? Nem értem... -
Szőrös
veterán
"átlag 105dolcsi/kopf." Ami mondjuk nem sok ha egy dobozos mmo árával számolsz fél éves havidíjjal csak itt előre fizeted ki és még egy single kampányt is kapsz.
Én egyébként nem lázadok csak kicsit többet vártam volna. Amit láttam az viszont megnyugtatott mert az UI-n és az újra dizájnolt Avengeren is látszik hogy a legjobbra törekszenek. És számomra ez a lényeg.
-
Revolit
senior tag
Pontosan erre gondoltam, bevontatni hajóstul
szerk.: amúgy ez a kalózkodás lehet mégse lesz olyan jó mint azt elképzelem
Kereskedés meg nem nekem való... szóval marad a zsoldos
.tnm : igazából igen, ebben bízok, hogy lesz valami honor among kalózok vagy mi
Sőt, abban reménykedek, hogy megyünk majd együtt portyázni. Amúgy félreértés ne essék, nem a játékosokat akarom szívatni, nem erre fogok gyúrni, nem tudom hogy fog működni a rendszer, egyszerűen csak vonzz a kalóz lét
-
aha de akkor mindig kell, hogy ott legyen egy társad, hogy visszavigye a hajót, amivel jöttél. plusz a hajót körözni fogják, mivel épp leharcoltad ezért megvédeni se tudja magát, hajtóművei sem működnek, tehát ott az űrben kell nekiállni javítgatnod. és vagy csak törvényen kívülinek tudod eladni, vagy venni kell rá egy hamis hull id-t, ami drága lesz (ami miatt a törvényen kívülieknek is rossz vétel lesz egy ilyen hajó, tehát alacsony lesz az ára.)
többször utaltak rá, hogy másik játékos kisebb hajóit nem nagyon lesz érdemes lenyúlni. sokkal inkább arra megy ki a kalózkodás, hogy lődd szét a másik hajót és a rakományt pakold át magadhoz. (a nagyobb hajókra [idris és feljebb] persze ez nem igaz, de ott valszeg nem is kézzel kell majd pakolászni, hanem gépek emelik be a konténereket)
@(#2533) Revolit
és bízol benne, hogy lesz honor among thiefs? mert ebben a felállásban sitting duck leszel egy másik kalóznak
azt se tudom, hogy lehet-e egyáltalán hajót vontatni. a tractor beam elvileg arra van (kalózóknak), hogy a dockoláshoz rögzítsd magad a másik hajóhoz
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
Djuree
félisten
meg mikor bejött a bolygózás, jó matekos lévén olyan gazdaságot csináltam h pár naponta lényegében 1 milliárdnyi anyagot termeltem úgy h lényegében ott sem kellett lennem. aztán rájöttek a turpiszságra és megvariálták a rendszert, utána már lecsökkent tizedére a jövedelem. pedig ha úgymarad ma már igencsak plexeladásból élnék...
-
Szőrös
veterán
Buktavári...ja persze az. 10 éves mmo amit még mindig gőzerővel fejlesztenek és még mindig képes növelni az előfizetői bázisát. De buktavári . Hagyjuk már az ilyen hülye dumákat légy szíves.
Ha más standing ...akkor mi van ha SC-ben is lesz ?
Egyébként meg nem tudom mi köze a témához. JF-hez nem kell standing csak isk. Aztán megveszed piacról.
De az eredeti felvetés a gazdaság volt ami az EVE-ben működik. Még mindig nem írta le senki hogy az mitől nem jó és milyen más gazdasági modell lenne jobb.
-
RichieTri
senior tag
sajnos az EVE arrol szol, hogy mennyi idos a karaktered...
egy 1v1 beli utkozetnel(ua. hajo/felszereles) szo sincs ugyessegrol,gyorsasagrol csak arrol, hogy a keraktered miota tanul.persze nem ugy tanul, hogy aktivan harcol meg ilyenek. eleg ha veszel egy rakat skill-bookot es azokat tanulgatod. ki sem kell dokkolnod... ez nagyon-nagyon visszataszito :S
remelem a SC-ben nem lesz ilyen! -
Szőrös
veterán
ceptor , covops , blocade runner , jump freigther. problem solved.
Vannak hibái az EVEnek ez biztos , nincs tökéletes játék de a gazdasági rendszerre nem lehet panasz ( az meg hogy bélukát kiszedik kapun mert tájékozatlan/tudatlan és úgy gondolja hogy majd Ő....Ő bizony megmutassa...nos az nem a játék hibája )
-
Szőrös
veterán
A piac tele van szóval csak megéri szarakodni vele a gazdaság meg önfenntartó szóval bizony jó az mivel működik.
De Én azt írtam hogy hasonló lehet a metódus....nem ugyanaz . Itt a gate camp nem igazán fog működni az eddigi infok alapján , bubi féleségről meg semmi hír.
EVE-ben meg low gate-t büdös életben nem tudsz bubizni mert csak nullban használhatod. -
Szőrös
veterán
"vmi fejlődési lehetőség azért legyen. mert akkor minek is játszanék..."
A fejlődési lehetőség benned van.
Példa WT:AF ott sem a pilóta skill a meghatározó hanem a Tiéd , az hogy mennyire vagy fejlődőképes. Mennyire tanulsz a hibáidból , hogy tudod kihasználni a géped előnyeit és mennyire ismered a hátrányait.
Igaz ott is van xp szerzés de az az újabb gép , felszerelésre kell.
Itt ezt lehet pótolni mással ( akár standing , minél jobb annál komolyabb cuccokhoz férsz hozzá ).
-
cskamacska
addikt
Mert nem is Pay 2 Win egyik nyugati MMO sem(Ázsiával ellentétben, ahol fel sem merül, hogy az ingyen játékok nem annak kedveznek, aki többet fizet érte). Ellenben nagyon szeretnének olyanok lenni.
You are not the player, you are the content
"Free to play allows creating "NPCs" that look and act like players, but they are still just NPCs whose strength was designed to be easily defeatable by most players."Nekem pl akkor ment el az életkedvem is a Planetside 2-től, mikor már a harmadik könnyűvadász tarolt le a rakétaözönével, persze szigorúan alacsony szintű karakter által vezetve, a fegyvert pedig igazi pénzért véve. War Thunderben(pedig az tényleg nem gyínusítható P2W-el, mert a vásárolható gépek max 1 gépes valósághű játékmódban érnek valamit, csak épp ott nem pénz, hanem több éves szimulátoros múlt ad előnyt) több nap alatt nem jutottam semmire a 2-es szintű gépek fejlesztésével, közben rutinosan 4-es szintű gépekkel rakott össze(amik letarolták az egész bagázst).
Grindoljon hát F2Pay játékkal akinek három anyja van.más:Aurora LX upgrade év elején még 10 dollár volt.. Na ki szívatja a korai vásárlóit?
-
Drenadar
Topikgazda
itt biztos nem lesznek olyan cuccok, amit csak real pénzért tudsz megvenni és ami nagy nagy előnyt adna abban hogy egyedül leverj 10 bengalt
játék megjelenése után nem is lehet hajót venni majd állítólag erre kíváncsi leszek, főleg, ha nem lesz sok féle hajó megjelenésig, akkor kb mindenkinek lesz 2-3...
és szerintem én sehol nem írtam hogy a wot p2w, csak hogy akik költenek rá, azok nagy előnyre tesznek szert az átlaggal szemben...
Illeve itt hiába lesz meg valakinek az összes hajó egyszerre úgyis csak eggyel tud menni.
-
Szőrös
veterán
Régen a prém lőszert csak goldért lehetett venni akkor azért ez egy picit p2w volt de csak ez a része
Amúgy szerintem sem az a wot.A prémium tankot sem nevezném annak , én is vettem anno mert munka mellett nem midig volt időm/kedvem sokat játszani így jól jött az a plusz amit ad.
-
.LnB
titán
Azért ez is butaság "nem fogsz jobb játékos lenni".
Egyetlen játékban sem leszel jobb játékos még jogosulatlan előnyök szerzése után sem. Jó játékos az akinek jó rátermetsége, skill-je van egy adott játékhoz. A Pay to Win játékoknál is csak jogosulatlan előnyre teszel szert maximum, attól még lehetsz béna. -
Drenadar
Topikgazda
hmm... öhm... majd meglátjuk!
Apropó, láttad már a freelancert? Egy pici teherhordó, de amennyi rakéta van rajta bármi megirigyelné, illetve van 3 tornya, ebből két tornyon összesen 4 ágyú lehet...
lehet nem lesz mozgékony, de ami eddig látszik belőle fegyverzet ügyileg, odab@sz
-
Drenadar
Topikgazda
szerintem meg kizárt hogy kicsi hajó ilyen akciókban lesz...
jobban jár az ember most egy aurora lti-vel, mint hogy majd mi lesz ha....
ha egy hajó nem tetszik meggondolod magad be lehet olvasztani...
ha vársz és mégsem lesz olyan akció, akkor azt már nem tudod orvosolni
35$-t megér a játék, illetve hogy részt vegyél a megjelenés előtti tesztben(én mondom aki már a sokszorosát ráköltötte
)
-
GypsFulvus2
őstag
Ez a kemény jellempróba, ellenállni hétről-hétre, hónapról-hónapra.
Ráadásul lesznek még új hajók is, új kísértések. Kíváncsi leszek, mire végül kijön a játék, kinek mi kerül a hangárjába...
Drenadar: elvileg működik a fenti módszer. Mielőtt Malibutomi felajánlotta a lehetőséget, épp egy dokumentumot olvastam a fórumon, amiben pont így volt megoldva az LTI, oda-vissza ajándékozással.
-
GypsFulvus2
őstag
Nekem Malibutomi segített ez ügyben. A "hivatalosan" ezzel foglalkozók közül vannak akik "jutalékot" kérnek, szóval sztem inkább őt kérd meg, vagy esetleg valaki mást innen a fórumról (ha van még rajta kívül itt original backer). Egy itteni kollégában jobban megbízik az ember (még ha csak virtuálisan is ismeri), mint egy vadidegenben. Szerk: megelőztek.
Drenadar: legalább melót tudnál adni azoknak, akik segge alól már az első nap kilövik az Aurora-t...
-
Drenadar
Topikgazda
Malibutomi nagyon segítőkész, én is rajta keresztűl szereztem be a freelancert. Olcsóbb pár USD-vel és LTI jár hozzá.
LTI:
life time insurance.
Ezt azt jelenti, ha kilövik a hajót alólad, akkor a biztosító ad egy másik hajótestet. Felszerelést nem.
Vannak zónák ahová nem érvényes a biztosítás arra figyelni kell.Szerintem ez a játék megér pár dolcsis támogatást, nemsokára a dogfight modulban kipróbálhatjuk milyen a lövölde, bár itt a legtöbb játékost nem csak az érdekli hanem a gazdasági része, ami még sokáig rejtve van előttünk.
Bankkártyára fel!
Most a másik hajót azért nem rajta keresztül vettem, hogy megkapjam a backer rangot :$ nem tudom megérte-e...
Játékban is lehet majd biztosítást venni, bízom benne nem lesz majd olyan horror... -
original backer-en keresztül vegyél!
úgy olcsóbb is és LTI-t is kapsz. de csak 26-ig lehet.
@(#2063) Drenadar
én most azon filózok, hogy egy OB-en keresztül beolvasztani az aurora-s csomagot és venni helyette egy 300i-s csomagot. kb. 30$ kéne ráfizetnem. a 300i kezd egy kicsit jobban tetszeni, mint az aurora, de azért az sem az igazi. ha m50-et csomagban árulták volna, akkor valszeg elcsábulok.
de már így is kifizettem úgy ~10000 Ft egy játékra, hogy nem tudni végül milyen lesz, illetve hogy soha semmilyen játékért nem fizettem ennyit. (Majd talán GTA5 lesz a másik kivétel, ha jön PC-re és érdemes lesz megjelenéskor megvenni.)btw.
8GB ddr2 ram
phenomII 945
5770 1GB1280*800-ban very high-on tűrhetően fut a hangár (a hackelt
hangárterepasztal már más kérdés), de nem szabad elfelejteni, hogy a hangár sincs még optimalizálva, szerintem pl. a hajókból mindig a teljes poligonszámú töltődik be, akkor is, amikor 100 méterre vagy tőlük. -
Malibutomi
nagyúr
Bocsi az kimaradt. akkor nem szóltam. Én egy Aurorát vettem, ennyit megér nekem, mert a kész játék is kerülni fog ennyibe, és így látom az alfát-bétát is. Plusz ez még az az összeg amit bekockáztatok, ha netán nem lesz jó, akkor buktam kéthavi WOW előfizetés árát.
(#2051) Diopapa
X sajna pont olyan lett aminek vártam, nekem pont az jött le a bemutatók alapján amikért most sírnak akik megveték. Nem szép grafika, nem lehet hajót váltani, egyszerüsített játékmenet.
Nekem pl X3:TC-ben az volt a kedvencem, hogy lehetett gigantikus hajókat venni, azt ha akartam kiszálltam, és űrruhában repkedtem körbe rajta az óriási ágyukat. -
Drenadar
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest