- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
válasz
tom5598 #51559 üzenetére
Anno CR vázolta fel, hogy ha valaki nem akar nagyon utazni akkor akár egy területen is nagyon sokáig ellehet majd. Ha annyira "tömött" lesz egy terület, ahogy remélem akkor engem pont azért nem zavar a sok QT idő, mert felfogom egy kvázi költözésnek. Ha csak üres hubok lennének a bolygók, mint a legtöbb játékban akkor viszont kell a gyors ugrálási lehetőség. Majd kiderül, remélem csak Hurstonon lesz annyi content, hogy fel se fogjam épp ésszel és ne akarjak ide-oda ugrálni
Végül is elég sok időt elvoltam eddig egy bolygón is. -
asszem78
csendes tag
válasz
tom5598 #51385 üzenetére
az üvegek karcolódása mondjuk tök jó lenne, pláne ha fokozatosan történne, egy-egy durvább csata vagy landolás után... és akkor amikor Levski-n a kinti parkolóban kéne letenni a gépet, mert a hangárok foglaltak, akkor jöhetne egy ilyen üveges NPC csóka, aki pár kreditért kipolírozza nekünk a canopy-t
-
asszem78
csendes tag
-
Jack@l
veterán
válasz
tom5598 #51243 üzenetére
Betettek egy teljesen stock 6 éves nvidia lib-et és mindenki tátja a száját. Úgy tudom hogy vannak itt nagy amd fan-ok, nem lesz sírás a zárt api és erőforrás zabálás miatt?
https://www.youtube.com/watch?v=kRbtNhx5uiM -
-
duvi
nagyúr
válasz
tom5598 #51090 üzenetére
Pár dolog még:
- Recco Battaglia questadó
- Virgil TruDef-Pro páncél
- Kisméretű teher-űrállomások
- A hajók rendszereinek romlása
- Aszteroida-bányászat
- Arena Commander és Star Marine bérlési lehetőségek
- Party-rendszer fejlesztések
- Új hajó: Aegis Hammerhead
- Új hajó: Constellation Phoenix
- Új járművek: Tumbril Cyclon-AA, -RC, -RN, -TR
- Új kézi- és hajófegyverek
- VoIP és FoIP támogatás
- TeljesítményjavításForrás Shed összefoglalója.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
tom5598 #51000 üzenetére
Pl, az olyanoknak, mint en, aki 1 itt akad bele a csapatba, 2 a maradek oldalon nincs jelen. Pl discordra tegnap leptem fel eloszor, az egyik almalazas vegett, hogy hibat jelentseka fejlesztonek. Spactrum ugyanez. Hibajelentesre hasznaltam csak.
(Csak magyarazom a szegenysegi bizonyitvanyom, ragaszkodom a PHhoz, tul regota vagyok itt "jelen".
)
-
-
cskamacska
addikt
válasz
tom5598 #50807 üzenetére
Szerintem nem érdemes, hanem kötelező.
Mikor csak vinyón volt, akkor nem csak a betöltési idő volt lassú, de játékon belül is keményen belassult új területek betöltésekor, sőt mintha a sima FPS is jobb lenne.
Szerencsére pont bezakciósodnak az SSD-k, így legalább az nem váj lukat a tárcába, ha már a hajókért vaskosan pengetni kell.
Pl 250GB-os Crucial MX500 17880-ért igen jó vétel, de abból 500GB-os már 27150 forint, azon már rendszer és pár játék is cakkumpakk elfér. Ha pedig a budgetet nézzük, akkor a Kingston A400 planár 15nm TLC-vel nem nagy szám, de 12800 forintért 240GB azért igen jóárasított, mikor évekig nem akart 20k alá menni a 240 gigások ára.
Menthirist: "a CIG sem olyan bolond hogy komolyan hihesse hogy ez így átmenne"
De csak olyan bolondok, ha mégis így kidobták ezt.
Nagyon úgy néz ki, hogy dupla élű faszkorbáccsal felfegyverzett gyíkfejű koreai projektmenedzserek hadán túl néhány állandóan hadra fogható PR-os is kéne a csapatba, mert nem ez az első kommunikációs ballépésük. Nyilván nem hal bele senki ha kimarad az élő közvetítésről(pláne ha csúszik, vagy technikai probléma is akad), de arra pont jó hogy keserűbb legyen a népek szája, illetve le lehet hozni hírként hogy a CIG már megint szerencsétlenkedik. -
asszem78
csendes tag
válasz
tom5598 #50773 üzenetére
Oké, de ha a bolygón volt egy Collection Site jelölve hiába fordultam rá a hajóval, nem engedett oda ugrani, mehettem hagyományos motorral.
Aztán ha előhoztam a térképet, hiába forgattam a létező összes szögben a bolygót és próbáltam rá, mellé, alá, fölé, mögé és elé kattintani, nem jelölte ki. Pedig a térképen volt, mint a többi elem, oszt mégsem.
-
asszem78
csendes tag
válasz
tom5598 #50750 üzenetére
Köszi, akkor nyugodtan törlöm őket és próbálok újakat keresni.
Nálam az Auroraban lévő ágyból logoff sosem tett vissza a hajóba login után, sem az űrben, sem bázison.
Sokszor a mobiglass kommunikációs sem működik, Levskin a landing control nem reagált és nem nyitotta ki nekem az ajtót felszálláshoz sem.
Leszállásnál előbb szoktam engedélyt kérni és csak akkor rakom ki a kereket ha már közel vagyok a landing padhoz es akkor néha zölddel már látom, melyik az enyém, de ha messze állok az állomástól akkor nem látom merre induljak.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tom5598 #50581 üzenetére
LTI sokat nem ér, mióta az évfordulós vásáron minden évben meg lehet venni minden hajót az adott évfordulónak megfelelő évnyi biztosítással. Mármint reálisan nézve hány olyan ember lehet, akinek tényleg számít, hogy az elérhető legolcsóbb, legalapabb biztosításból a hajón csak 6 év van, vagy végtelen?
-
SkyS1gn
félisten
-
kraven54
aktív tag
-
törölt tag
válasz
tom5598 #50433 üzenetére
Itt eleg jol leirjak mikor jar refund, 14 napon belul a vasarlastol szamitva, ez a hasonlo cegek tobbsegenel igy van, uh aki mostanaban kert refundot felejtse el. Tuti jogaszok irtak meg a szoveget, ebbe nehez lesz belekotni. Szurkepiac, ott eladod a hajokat es kesz, vagy mesz az ero sotet oldalara, ez van...
Ismerek olyan jatekot amit a vasarlas utani percben sem tudsz mar refundolni, megvetted, elfogadtad a szabalyokat, azok meg azt mondjak, nincs refund, tobbszor is rakerdez a vasarlas elott h elolvastad-e a ToS, ha igen-t nyomsz es nem olvastad el, igy jartal.
Ugyanitt a felar 10%-aert veszek hajokat
-
kraven54
aktív tag
válasz
tom5598 #50428 üzenetére
3.0 ota nincs refund
All pledges are final!
For these reasons, you cannot get your Pledge Funds back even if a particular in-game item takes longer to become available, contains bugs, or undergoes design changes. By placing your order, you acknowledge that you have read, understood and accepted the above and our further Terms of Service, in particular, section Pledges.
-
Jazz
veterán
válasz
tom5598 #50409 üzenetére
Valós időben lelehet szállni bármilyen bolygóra? Az igen. Az állomáson lévő 20fps, benn a szobában, az általános? Olyan mintha mindig lerenderelne mindent, akkor is ha nem látható. Vagy lehet csak rossz szerveren voltam, eddig még csak egyet próbáltam.
Igen eddig én is eljutottam ami a how to play-ben szerepel. A bolygóra szállást pl hogy kell?
-
kraven54
aktív tag
válasz
tom5598 #50406 üzenetére
Cáfolnám. Mióta 8700k-m van mondjuk úgy hogy 90%ban 30, de inkább 40+fps-em van. 30 alá nagyon ritkán amikor már annyira tele van szemetelve a szerver, hogy rövidesen code 30000el kifagy. És nem egyedi eset , mert a haveromnak akivel játszom kb egyforma gépünk van és neki szintén 30+. És mostanában egyre több a 60+
-
Jazz
veterán
válasz
tom5598 #50370 üzenetére
Feltettem a játékot. Hát, baromira szaggat az 1 évvel ezelőtti állapothoz képest. Csúcs gépen alig van fps, a grafika pedig nem indokolja. Tényleg 15-20, ugyan itt korábban volt 60.
Hogy áll most a játék? Nem úgy volt hogy 2018-ra elkészül? Viszont még mindig alfa állapotban van.
Van jó pár bug. Meg ez az ingame hologramos felület eléggé szemfárasztó. Próbálják imitálni a kék-vörös eltolódással a vonalakat de inkább használhatatlan mint realisztikus. FHD-n alig kivehető.
Miután beülök a hajómba kiírja hogy low fuel. De feltölteni nem engedi az állomáson.
Mit lehet csinálni amúgy a játékban? -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
tom5598 #50336 üzenetére
Jaja, mert ugye technikailag lehetetlen beleépíteni egy kioldó szerkezetet ami megindítja őket, és az űrben ugye ennyi elég, hogy menjenek is arra amerre megindultak. És ha már az a valami pont felette van, és lefelé van a kinyitott ajtó amin keresztül szórod, akkor lefelé fog menni. Képtelen vagyok megérteni, hogy ezen hogy lehet fennakadni. Az elv ugyan az mint egy rakéta, csak a cső ahonnan kilövöd nem előlre néz, hanem lefele, és a meghajtást nem a rakéta hajtóműve adja, hanem a bombázó kioldó szerkezete.
Ha már ettől ennyire kiakadtak az emberek, képzeld el mi lett volna ha alatta repül fejjel lefelé és felfele szórja a bombákat, ami egy sima fent írt kioldó szerkezettel ugye gyerekjáték az űrben, képzeld el akkor mennyien törnek ki tömegpánikban, hogy de hát ezt meg hogyan, há' felfele esnek a bombák?
-
Vesa
veterán
válasz
tom5598 #50336 üzenetére
A Star Wars-ban bármi megtörténhet. A kézi lézerfegyver is szakaszos csíkot húz 15 méteren, ami a fény, illetve foton részecske terjedési sebességét ismerve minimum vicces. A fénykard se kutya...kíváncsi lennék, mi generál a markolatban akkora G erőt, hogy kb. 1méterre az emittertől megállítja a fotonokat.
-
kraven54
aktív tag
válasz
tom5598 #50150 üzenetére
Fura hogy fps combat AI nem vezet. Sírnak nincs content, végre lenne erre a "ficsörre" szavaznak aminek 3.2-ben sztem nincs értelme annyira. Jó pofa partyzni de ha nincs mit csinálni, minek? Item 2.0 alap hosszútávon, de most minek overheat meg misfire stb, ha még normális harc sincs.
-
Sokimm
senior tag
válasz
tom5598 #50112 üzenetére
"a hajót amit valós pénzért veszel az teljesen nem tudod majd elveszteni."
Ez nem csak akkor érvényes, ha LIFETIME i. van? (LTI)
Nekem csak 3 hónapot ír a hangár. (pedig pénzért vett hajó)pruzsi
Nkm azért tetszett meg a játék, mert nem KELL csapatban lenned, hogy élvezhesd, és amikor fps-ezni akrasz, azt tolod, ha űrrepülni akarsz, repülsz, és ha csak stratégiázni akarsz, akkor kereskedsz, okoskodsz, felfedezel.Tök sok féle játékot kapsz egy áráért, bár én kimondottan a "végtelen" multiplayer világban szeretnék "egyedül" élni, tehát a singleplayer nem mozgat meg, majd végignézem a főbb sztorikat ha kell youtube-on.
Játszani meg elég sok játékórát jelent majd a "sandbox" világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest