- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
-
mrfire
őstag
Simán lehetne kisebb hajókkal is játszani, csak le kéne szervezni a meccseket itt. Mehetnének az Aurorások is versenyezni, dogfightolni egymás ellen.
(#18493) .tnm
Hát aki bármit tervez most vásárolni, annak megéri megvennie tőled olcsóbban, mert beolvasztja helyetted, és megveszi amit szeretett volna. -
77.PX_Drebil
aktív tag
Nekem is az az érzésem, hogy nem számítottak ekkora sikerre és másféle üzletpolitikára lassabb felfutási tempóra számítottak. Most menet közben kapkodva veszik föl a külsősöket, próbálnak lépést tartani a befolyó milliókkal. A kitűzött célokkal is egyre bénábbak mert nem igazán tudják tartani a lépést. Viszont ott van a zabszem a seggükben mert hülyék lennének azt mondani, hogy "ÁLLJ NEM TUDJUK TARTANI A LÉPÉST!" mert félnek hogy elapad a jelenleg bőséges forrás. Biztos izzadnak az értekezleteken. Én csinálnék még egy két hajóépítő versenyt. az lefoglalja a népet.
-
GypsFulvus2
őstag
Nálam nincs ilyen probléma. A kijelölés és a tüzlés is rendesen működik, a 325a-val és aurorával is (egérrel legalábbis). System overload, vagy system overheating üzenetet kapsz? Amúgy ez a 325a gép szerentem elég xar. Ha fighternek szánták, hát nem jött össze.
A rakéta indításán kicsit változtattak. Csökkentették az irányszöget (a hajód középpontjából kiinduló kúp szögtartománya, amelyen belül az ellenség befogható, és amelyen belül kell maradnia a missile lock folyamat végéig), és növelték a missile lock idejét. Legalábbis aurorával ezt tapasztaltam. Ezért aztán nehezebb lett a rakéta indítás. Ez nem is baj, eddig nagyon könnyű volt. -
mrfire
őstag
Nekem ment, bár egyszer előfordult ilyen, hogy folyamatosan túlmelegedett a rendszer, de én azt hittem ez szándékos, hogy valami találat érte a hűtő rendszert és 1mp-alatt túlmelegedik. Meg alt+tabolás után volt, hogy használhatatlanná vált a játék, nem lehetett rendesen célozni, irányítani.
-
TESCO-Zsömle
titán
Biztos, mivel nekem ott van a menüben mind a négy 300-as, barátunknak meg nincs. De egyébként senki se backer, aki ajándékot kapott. Ahhoz, hogy egy account backer legyen, pénzt kell költenie.
Azt hiszem Duvi a megmondhatója, aki azt hiszem egy Avenger-t vett szürkén és addig nem tudott próbahajókkal röpködni, míg nem vett egy skin-t vagy mit a boltban kp-ért. Ment is a tanakodás 59M-nál, hogy miért nem kapta meg mindenki a 10kUEC-t, mikor van hajója.
-
vaakuum
addikt
Ez csak elvi eszmefuttatás részemről, mert ezt a szintet nem próbáltam. Éppen ezért magamban polemizálok a kételyeimmel.
Eleinte egy vandul-egy rakéta elv működött a swarmban. nekem annó a 10+ hullámok úgy jöttek össze, hogy minden kör elején a legerősebb célpontot letoltam egy rakétával, a többit meg leszenvedtem lézerrel. A rakéta újratöltő kör előtti körben ugye kettő rakétám volt, ott a két legerősebbet toltam rakétával, és utána a gyengéket csiklandoztam a lézerrel.
Azután az egyik patch gondoskodott róla, hogy egy rakéta ne legyen elég egy egyszemélyes bolhaf@sz méretű hajó ellen. Itt is szóvá tettem eme észrevételemet, hogy a rakéta az bármilyen töltet hordozhat, gyakorlatilag a lényege, hogy "instant halál" - ha betalál. Hiszen egy öt méteres töltettel városokat tudunk már mi magunk is elpusztítani, és körülöttük felperzselni soksok kilométert. Az jött rá, hogy jó lesz ez így, hiszen itt pajzs is van, nem életszerű, hogy rakétával egy lövés-egy találat. Azok után, hogy nemcsak pajzs van, hanem csalirakéta is, az egészet szerintem nagyon kiherélték.
Hornetban ülök, és azt veszem észre, hogy hátulról oszt egy autora? Nyomok egy padlógázt... ha rakétát is küldött, kidobok 5 csalit (neki úgyis csak 4 rakétája van), max sebességgel továbbsodródva szembefordulok vele, és mindennel odapörkölök, ami éppen van a horneten. Ha esetleg még mindig jön valamelyik rakétája, lehet azt is sikerül kilőni az Aurorával együtt. -
mrfire
őstag
Ja, elírtam, nem packagera gondoltam, hanem modulra inkább és akkor persze csak egyszer kéne kifizetni, mert havi előfizetést nem hiszem, hogy megérne. Ha így lenne egyszer befizetném aztán többször nem. Amit láttam azt láttam.
De van az a havi támogatás, akkor inkább abba vonnám bele ilyen alapon, vannak abban még jó dolgok, két havonta jár egy cucc a hangárba, meg ugye lehet kérdezni CRtől. -
Volfram42
senior tag
Hát van ugye az Alfa Aurora LN-em. Inkább azt upgradelem ezt meg beolvasztom ezért csak Béta jár. Aztán lehet megtartom, nem tudom még. Addig biztosan nem csinálok semmit se amíg nem lesz AC ready ez a két hajó. Aztán lehet utána sem, mert ugye az elején akarom kezdeni, kicsiben. Csak ezek szemetek és tudják, hogy mi kell a népnek. Nekem ez az AMD Mustang már az elején bökte a csőrömet, mert nagyon tetszik a festése. Most gyengültem el, mert ennyit megért.
Persze ehhez az is kell, hogy legyen több CCU is. Majd kiderül.Edit: Mondjuk ezért jár plusz egy legénységi tag is. Fene bonyolultabb, mint gondoltam. A vége az lesz, hogy marad az Auróra kufárkodni a Mustangot meg megtartom pimpelni.
Edit2: Még nem figyeltem mennyire lehet beolvasztani, azt van valami bolti ára, mert kiírt nekem valami 60$-árt. Fene se tudja, most csak ötletelek így estefele. Iszok is egy kávét gyors. -
-
vaakuum
addikt
Ezt nem úgy kell érteni, hogy egy adott bolygón egy gyár kilő egy üzenetet valami központi terjesztői egység irányába, hogy sos acélra van szükségünk, dupla árat adunk érte? Ezt az üzenetet vivő hajót (ezek a Heraldok?) GipszJakab elfogja, lelövi, szétforrasztja, bedarálja, és értesíti a saját orgját, hogy acéltezerrelidederögtöntegnapra200tonát? A gyár vár, majd mivel a központtól nem kapja meg a visszaigazolást, hogy az üzenet beérkezett, és a hálózaton szétterítve, ezért x idő után újra próbál küldeni egy Heraldot?
Amíg nincs nyilvános infó, csak azok tudják, akikkel irl megosztotta az elfogó. Amikor pedig egy Herald átcsúszik, és az org még nem szállított le mindent az üzenetet küldő gyárnak, ami kell nekik, akkor kimegy a hálózatra a hír, és minden lebujban megjelenik a kereskedelmi csatornákon, hogy a JézusszíveAcélipariKonszern felvásárol, amíg a raktárai meg nem telnek? ÉS innentől a Mobiglasson is elérhető ez a keresleti információ...
Valahogy így gondolnám. -
Raulblanco
aktív tag
az a baj, fogalmam sincs hol olvastam ezt. még tavaly szeptember - október körül mikor rátaláltam az SC-re, visszamenőleg elolvastam az összes hírt, azóta persze sok dolog változott, ez csak így hirtelen beugrott az adóról, amit írtak itt... jump point-ra most rákerestem hírekben, de nem találtam ilyen leírást, többre meg most nincs időm.
-
vaakuum
addikt
Kis szerencsével a 21-ik századra az oly sok országban szutyokmódon igénytelen gazdasági oktatást pótolni fogják a normális gazdasággal összerakott játékok, amikből a játékosok (fiatalok, idősebbek) egyaránt megérthetik a gazdasági folyamatok működését, az árfolyam ingadozások okait és mellékhatásait, ne adj Isten magát a tőzsdét is
Még jó, hogy legalább az egyik gyereket érdeklik az űrhajók, hátha ragad rá egy kis gazdasági ismeret is.
-
mrfire
őstag
Egy két dolgot meg lehet majd tudni IRL gyorsabban. De ha lenne egy weboldal, ami ezzel foglalkozik, hogy ezeket az infókat megossza, akkor óránként kéne frissíteni kb. Pár óra alatt a játékon belül is átjut majd az infó egyik helyről a másikra. Na persze, ha van egy közösség, aki ezt figyeli és TS-en azonnal megoszt mindent az jobban működhet.
Az lesz a fura, hogy ha egy hír emelkedést eredményezne egy árucikkben, akkor az infó megérkezése előtt fel lehet vásárolni a termékeket és pár óra múlva ugyanott eladni drágábban. Lehet ez ellen lépéseket tenni pl. biztos lesz valami adó minden eladás után, így lehet hogy így sem éri meg, mert sok esetben a változás nem lesz akkora, hogy haszon is maradjon a végén. Azt is lehet, hogy bevezetik, hogy ugyanott nem adhatsz el, ahol vetted. Az a baj hogy egyik sem védi ki azt, hogy a szomszédos bolygóra elvidd az árut, mert ott már tényleg haszonnak kell történnie (ha normális esetben is megéri oda szállítani), és ezt nem is tilthatják le, hogy a közelbe szállíts.
Az viszont ciki lesz, mikor elkapják a Heraldot, vagy az átjátszószondát és a változás mégsem történik meg, vagy késne, de addigra megint változott a dolog és lejjebb estek az árak és egyszerűen kimaradt az infó az emelkedésről. Az ilyen anomáliákkal lehetne talán elvenni az emberek kedvét attól, hogy IRL osztogassák az infót.
-
TESCO-Zsömle
titán
Szerintem a kereslet/kínálat változását nem lehet szeparálni az idő múlásától, elvégre a változás időben zajlik le.
Emellett az általad időre fordított tényezők egy része sokkal inkább útvonal függvénye, nem időé. Például a támadás esélye nagyobb lesz, ha a rövidebb, veszélyesebb útvonalat változtatod a hosszabb, biztonságosabb helyett.
-
mrfire
őstag
Nem feltétlenül lesz kicsi a krimpli kínálat attól mert messzebbről kell hozni. Indulhatnak sűrűbben a hajók távolabbra, ha jobban megérné nekik fognak is. Csak a kereskedők nem lesznek hajlandóak olcsón adni, mert több melójukba kerül odavinni és több üzemanyagba. És valójában a krumpli kereslet fog előbb csökkenni, aztán ha rájönnek az eladók, hogy senkinek nincs pénze a drága krumplira, mert a lakosok inkább halat esznek, amit helyben tudnak fogni, akkor a kereskedők sem fognak arra vinni sok krumplit, csak annyit amennyit a módosabbak igényelnek és megvesznek magas áron.
De az egésznek az a lényege, hogy tökmindegy mit szállítasz milyen messzire, ha a rendszer már beállt egy szintre, akkor mindig úgy fog kijönni a végeredmény, hogy a kereskedő megkapja a maga pénzét. Ahol ingadozás lép fel valamiért, változás van ott fog nagy hasznot csinálni az aki először lép, aki szemfülesebb. De idővel ezek a kapuk is bezárulnak és a jó üzletek már nem lesznek olyan jó üzletek, ha mások is rájönnek, hogy abban van a nagy pénz.
Na persze én egy egyszerű példából indultam ki, az időtényező boncolgatásánál. Aki olyan hülye, hogy a világ végéről akar krumplit eladni annak aki a szomszédból is tud venni az megérdemli. Persze ha a világ végén a krumpli 10-ed annyiba kerül, mert van ott egy bolygó, ami extrém mód alkalmas a krumplitermesztésre, akkor megéri azt is csinálni.
-
mrfire
őstag
Úgy gondoltam, hogy simán bekerül a képletbe, ami meghatározza mennyiért veszik majd meg az árut a végén, ahogy mondod. De az idő is ugyanígy befolyásolja az árat ahogy a kockázat, ezért gondolom, hogy egy képlet elemei.
Ha az idő nem kerülne bele az eladási árba, akkor közelebbi helyekre többen szállítanának a távolabbiakat elhanyagolnák, így a távolabbi helyek még jobban szeretnének vásárolni idővel már annyira, hogy ugyanúgy megérné oda is szállítani. Ez egy önmagát kiegyenlítő rendszer.
-
Drenadar
Topikgazda
igen barátlista meg ezek érthetőek
de vajon ha a rendszer választhat hogy egy kalózbandát tol az arcodba, vagy egy wandul swarmot úgy, hogy egyikkel sem volt még konkrét dolgod vajon melyiket fogja bedobni? (feltételezve hogy mindegyik azonos ping és területi meg egyébb jellemzőkkel indul?)
dob egy random számgenerátort és aszerint eldönti?
vagy vajon mérlegel melyikből jönnél ki jobban?
-
vaakuum
addikt
Kell egy beépített kód, ami arról szól, hogy amikor a gazdaság nagyon elszabadul, akkor minden játékos aktuális vagyonához mérten váratlan npc támadásokat kap, amit jó eséllyel nem él túl a hajójával.
Aki összeszedett valami irgalmatlan nagy flottát, annak lehet, hogy egymás után (mondjuk 2-3 hét leforgása alatt a fél flottáját ronggyá lövik, és veheti újra a kiegészítőket, mert arra nem lesz biztosítás, illetve a bányákat, gyárakat lerohanják akkora hadsereggel, ami újra az alapok közelébe rendezi a játékosok befolyását.
Mint régen a Diabló2-ben egy-egy ladder-reset a battlenetes karaktereknél.Mindezt pedig lehet "átfogó vanduul swarm" eventnek nevezni, és úgy felvezetni, hogy hírszerzés szerint egy hatalmas inváziós támadás várható, ami az egész uee rendszert tervezi elsöpörni.
Persze végül elsöpörni nem sikerül, de mindenki annyi veszteséget szenved (még ha direkt nem is lép be valaki, akkor a következő, event utáni első belépésnél várja egy üzenet, hogy mivel nem volt elegendő védelem a bolygónál -hehe, kellett neked nem belépni, nyúlbéla-, a vanduulok feldúlták a hangárokat, szétlőttek egy csomó mindent, te pedig buktál ezt meg ezt.
Egy ilyen tuti ismét kizökkenti az állóvízből a rendszert. Utána pedig lehet berakni új tartalmakat megideologizálva, hogy emberiség és fajok összefogtak, összerakták technológiájukat, és új hajótípusokat, fegyvereket, eszközöket fejlesztettek, és nem mellesleg ennek köszönhetően új területeket is fedeztek fel!
És hip-hip-Hurrá, éles az új DLC, lehet a kezdeti állapot közeléből indulni a már szebb, bővebb, tartalmasabb világban.
-
mrfire
őstag
Erről CR akkor beszélt így, mikor azokról a játékosokról volt szó, akik feltett szándéka tönkretenni mások játékélményét. Gondolom akár levadászni szeretnének másokat, akár a gazdaságot tönkretenni.
Az összes játékos aránya 10% igen, de ezek közül akik ilyesmit tervezgetnek nem lesznek annyian, erre nincs rálátásom. Sokan csak lézengeni fognak és tudtukon kívül/céltudatosság nélkül, vesznek részt a gazdaság alakulásában. Mások szerintem egész normális keretek között vesznek részt majd benne és nem hozzák szándékosan romlásba a saját hasznukra. Az igazán veszélyes emberekből biztos kevés lesz, akiknek már akkora vagyonuk van, hogy egyedül is változásokat tudnának hozni.
Ha azt vesszük itt is amit a bolygók blokád alá vonásakor mondott: Biztos lesz hatása az erőfeszítéseiknek, de teljes eredményt nem tudnak elérni. Ha jól megcsinálják, akkor kisebb-nagyobb ingadozásokat tudnak elérni majd ezek az emberek, ha rosszul, akkor végezhetnek nagyobb pusztítást az üzleti életben.
Úgyhogy igen, erről még külön gondoskodniuk kell. De a céljuk az az eddigiek alapján, hogy ez ne történhessen meg, ezért gondolom, hogy gátat szabnak valamilyen módon a gazdasági térhódításnak az játékosok körében.
-
mrfire
őstag
Videót már nem olyan egyszerű középre tenni, de most utána néztem. A megoldás a következő:
HTML kódba kell váltani, és egy divbe tenni úgy lehet középre igazítani:
<div style="text-align: center;">VIDEO HELYE</div>De nem a sima URL-t hanem az embed codeot, ami valahogy így néz ki:
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/phk-0zch1NI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>Ezt mindenki megtalálja a videó alatt a Megosztás/Beágyazás gomb alatt.
-
-
mrfire
őstag
Majdnem:
"Egy híres tudós (többek szerint Bertrand Russell) ismeretterjesztő előadást tartott a csillagászatról. Érzékletesen elmondta, hogyan kering a Föld a Nap körül, a Nap pedig a galaxisunkat alkotó hatalmas csillaghalmaz középpontja körül. Az előadás végén a hátsó sorban felállt egy apró, idős hölgy, és így szólt: - Mit fecseg itt összevissza nekünk? A Föld a valóságban lapos, és egy óriási teknősbéka hátán nyugszik.
- No és mi tartja a teknősbékát? - mosolygott fölényesen a tudós.
- De okos maga, fiatalember, hű, de okos - válaszolt a néni. - Egyszerű: egy másik teknősbéka, azt megint egy másik, és így tovább." -
GypsFulvus2
őstag
Én rohadtul nem értek ezekhez a dolgokhoz, tehát nem akarok érdemben beleszólni. Csak azt tudom, hogy összegyűlt nálam jópár probléma, több cikkhez kapcsolódóan, amlyekhez jó lenne egy kis segítséget kapni, megbeszélni. Gondoltam ez ne cikkenként legyen elszórva (pl. rövídítések jegyzéke, intézmények, rangok fordítása stb.) mert pl. vannak kifejezések, amelyek jelenleg többféleképpen szerepelnek, és sok cikkben fognak még megjelenni. Ezért gondoltam, hogy jobb lenne egy ilyen közös hely, ahová mindenki benézhet, ha fellép az oldalra. Az is jó, ha ezt csak a szerkesztők látják, de nem kell feltétlenül korlátozni, az olvasóknak is lehetnek ötleteik.
-
Drenadar
Topikgazda
Sajnos nekem nincs ilyen jellegű tapasztalatom, régen nem foglalkoztam ilyesmivel, akkor is ha jól rémlik valami e107-et próbáltunk rendesen belőni... de tudtommal vannak itt köztünk webmesterek
A másik ahogy te is írtad, ha Eyesis nem kíván ezen változtatni, akkor ez marad, abból kell dolgoznunk amink van. (Azért írtam a kifogást, hátha van valaki itt aki ezekre tud gyógyírt)
-
GypsFulvus2
őstag
Kolléga, tudnál csinálni valamilyen "Szerkesztői szoba" vagy hasonló rovatot a starcitizen.hu-n? Godjaim támadtak a fordítással (szleng kifejezések) és tanácsot szeretnék kérni. Nem lenne rossz egy hely, ahol megbeszélhetnénk az ilyeneket, szükség esetén egységesítenénk az elnevezéseket, meg ilyesmik.
-
okok... Ott lesz a legjobb ha összefaragjuk...
Ami a legfontosabb, a wall-of-text mellett kellene valahova előre venni egy olyan blokkot, ami 2 mondatban elmondja, mi a legegyszerűbb kipróbálási módszer, pl:"-most akarom kipróbálni: 45 dolláros Arena Commander pack, link xyz
-ráérek kipróbálni: megjelenés után csak a játékért elég lesz fizetni" -
Yllgrim
őstag
Az biztos hogy sokat fogok maszkalni mindenfele, bemenni minden erdekesnek tuno helyre
A Redeemer formara nem az en izlesem meg lelkivilagom, franc sem akar arra hajot hogy csapatokat fuvarozgasson allandoan, mert masra nagyon nem jo, hiaba van rajta sok fegyver.
Bar repulve ismerszik meg a vas, biztos nem olyan furge mint egy vadasz. Ezert is van Herald a raktarban, az egyikkel szepen fogok felfele upgradelni es megnezni azt a par hajot amit erdekesnek tartok.
Aki repulte mar a Hornetet, tudja mirol beszelek. Nem csak a szin tiszta ero, hanem a kifinomultsag, ahogy ol.
Na majd kiprobalom egyszer, biztos lehet ennel feljebb is menni.
-
TESCO-Zsömle
titán
Meg fáradt és lestrapált. Nem sokat aludtam mióta feltörték a valamimet, és nem is fogok míg vissza nem kapom a Steam acc-om...
(#16965) Eyesis: Elvileg ide gyűjtjük, hogy ki mit csinált/csinál/fog csinálni.
(#16967) torz on borz: Szerintem ugyanaz a helyzet, mint a Cutlass esetében. Azt se kalózhajónak árulja a cég. Nyilván ez sem EW, de nem tarthat sokba olyan szoftverkörnyezetet rátenni, a felszerelés már rajta van...
-
Volfram42
senior tag
Én is szeretem a B5-öt. Időnként újra is nézem, de ettől függetlenül számomra unalmas a mindenhova kötelező mágia sci-fi környezetbe rakva. A mass effect világát is nagyon szeretem, de ha a bionikus mágiát kihagyják akkor sokkal nagyobb kedvencem lenne. Sajnos kellett a mindenféle effekt meg izé bele.
-
mrfire
őstag
Akkor van magyarázat és a helye is meglenne a hajónak, csak én nem voltam lemaradva a témában.
Tehát hosszú percekig tart egy üzenet elküldése más rendszerbe, a távoliakba meg már több tíz percben lehetne mérni akkor egy üzenet továbbítását.
Tényleg elég gagyi.De a játékban szereplő eddigi technológiákat nézve nem meglepő ez sem. Így azért nem csoda, hogy nehezen tudnak egyben tartani egy csillagközi birodalmat.
(#16826) Diopapa
Igen, ez nekem is az eszemben volt, nem kell varázslónak lenni hozzá, hogy kitaláljunk valamit, ami ma vagy tegnap még elképzelhetetlen volt. -
CSiPet2
tag
Elvileg miért kellene ehhez dokkolás? Ha a rendszerek tényleg kikapcsolhatóak lesznek, ahogy ígérték, mi van ha mondjuk a constid-ban kikapcsolod a mesterséges gravitációt mert arrébb akarsz valamit pakolni a raktérben (mindezt űrben). Miközben nincs gravitáció, egyszer csak előkerül egy halom kalóz a pilóta meg rálép a gázra félelmében, mire Te felkenődsz valamelyik válaszfalra.
(#16708) .tnm: Ezt akartam is kérdezni, a 300i hud-ja akkor nem végleges? Mert valami szörnyen ronda ahhoz képest amit egy két hajónál (akár egy egyszerű aurora) mutogatnak. Jelenleg elég furán fest szerintem...
-
TESCO-Zsömle
titán
De igen, viszont nem csak egyszemélyes hajók vannak. Értem ez alatt, hogy nem csak a dokkolás után átszálló népek lehetnek a hajókon, hanem a legénység is, őket pedig érintheti a felvázolt probléma.
Plusz mi van, ha átszállás után/közben megjavítja vki a hajóműveket, mert mégsem akkora a baj? Persze azon túl, hogy a dokkológyűrűt/kapcsokat széttépi a francba egy enyhe gázfröccsel.
-
-
Drenadar
Topikgazda
-
mrfire
őstag
Ja, ezt a hajót nagyon odatették.
A hajtóműre landolást nem azért hoztam fel, mert hülyeség, csak felmerült bennem, hogy az eredeti tervekből tényleg kimaradt a leszállótalp, és ezért oldották meg végül így, illetve azokat a síneket utólag rátenni még nem lehetett nehéz, feltéve, hogy tényleg erről van szó. -
Még egy apróság, pár embernek még felemeltem a rangját szerkesztőre, így mostmár bele tudtok nézni a készülő cikkekbe is. Értelemszerűen kéretik nem visszaélni vele és óvatosan bánni a szerkesztés, törlés gombokkal a másik cikkén.
[Sajnos arra nincs mód, hogy csak bizonyos kategóriára adjunk ilyen jogot a kategóriák felelősének.]
-
GypsFulvus2
őstag
Ennek a "News Update" ("Friss Hírek" -néven fordítottam, de lehet hogy pl a "Média Szemle" jobban tükrözné a jelentést) rovatnak még nincs külön kategóriája ( a "Hírek", az más, az a "valódi" hírekkel foglalkozik, nem pedig egy fiktúv újságszemle).
Szóval kéne csinálni egy ilyen "Friss Hírek" rovatot, amelyben sok alrovat lesz (pl. Observer, This Time in History, Clean Shot stb). Addig is, jobb híján az "Egyéb"-be megy a This Time in History. -
Bibgr0
aktív tag
Beírtam, de itt a ladiktáblában is benne volt már.
-
GypsFulvus2
őstag
A CCU-ekről lehet tudni valami konkrétat? A jelenlegi AC-es tapasztalataim alapján az aurora felejtős, le szeretném majd cserélni egy avengerre. Ha lesz ilyen ccu közöttük. Azt sem ártana tudni, mikor kerül be az avenger az AC-be, mert már elég régi hajó, nagyon régen hangárkész, ideje lenne már. Szóval ha van időtök játszani, próbálgassátok péntekig a hajókat, az aurorát is próbáljátok ki, hogy legyen összehasonlítási alap.
-
mrfire
őstag
Nem nagyon értem miért nem készítenek, vagy ígérnek több méretű hangárt a meglévő stílusokban. Azért mert aszteroida hangárja van valakinek, még lehet akkora, hogy csak egy hajónak van benne hely. Sőt, több lehetőség maradna a bővítésre. Az sem mutat jó képet, hogy az összes kalóz egy ilyen saját kis bázissal rendelkezik már. Valami jó kis rozzant hangárt a Pókon is betehetnének, de mindegy, foglalkozzanak csak a fontosabb dolgokkal, biztos fog még ez is alakulni.
Hát az elég vicces volt, ahogy kettőt is kiterített fél kézzel.
Reméljük inkább csak nem gondolták át, mit ígérnek, minthogy a Cutlass tulajok pofára essenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest