- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
tom5598 #53199 üzenetére
erre gondolok
Star Citizen | Attack On Stanton Massive 3.8 Leaks! -
wollnerd
aktív tag
válasz
tom5598 #53111 üzenetére
Megint Free-fly?
Nem tartottak nagy szünetet.
Pedig már vettem egy packot.
(Nem, nem bántam meg azóta se.
)
Illetve azt is jól veszem ki, mindennap 1-1 hajógyártó biztosítja az összes(?) hajóit 24 óráig, bárki kipróbálhatja akár az összes hajót?! (kétlem azért, sztem népszerűség szerint sorsolják majd, de akkor is sztem ennek a FF weeknek nagyobb jelentősége lehet mint az utobbinak.
Jövőhéten aktív leszek. -
Plasticbomb
addikt
-
mrfire
őstag
válasz
tom5598 #52989 üzenetére
Hát, ez ilyen. Tudjuk, hogy elfogytak, és hogy nem minden sarkon árulják őket. Szeretem a gyűjteményem darabjait, akkor is, ha hajlandó vagyok megválni tőlük, ezért nem kótyavetyélem el az ilyen értékeket.
Például anno volt, aki soknak tartotta, hogy 60 ezerért vettem Last of Us szobrot, az eredeti ár duplájáért, de tavaly 150-ért váltam meg tőle.@Drenadar
Engem mindig is lehetett látni, csak nem az SC-vel kapcsolatban(Mostanában pl. Classic WoW-ot streamelek Twitchen)
Igazából már több mindent eladtam a régi gyűjteményemből. Így is sokáig halogattam, hogy ezt meghirdessem, mert féltem megbánnám, de változott annyit a szemléletem, hogy most már azt gondoljam, hogy jobb helyre is csoportosítható az az érték, amit képviselnek, mint a vitrinbe
-
-
cskamacska
addikt
válasz
tom5598 #52829 üzenetére
Hát épp nincs könnyű dolguk.
Lumberyard game engine blamed for Amazon Game Studios lay-offs
The Amazon Game Studios employees alleged that Lumberyard was not constructed with developing multiplayer games in mind. One described the process of developing team-based brawler Breakaway – which was cancelled last year without seeing the light of day – as like: “Driving a train while the tracks were still being laid.” Another employee said of the Lumberyard team: “They’re still ironing out the kinks of what it means to own and maintain your own engine.
According to the article, the problems with Lumberyard are so ingrained that Amazon Game Studios has decided to allow its in-house team to use other game engines.”
Szóval egy dolog hogy egy mindent is tartalmazó játékot fejlesztenek, de magát a motort is kvázi maguknak kell újraírni a teljes netkóddal együtt. Még azt sem lehet mondani hogy más kereskedelmi motorral sokkal jobban jártak volna, UE4-et is szidják mint a bokrot minden nagyobb multi címnél.
Post Scriptum nevű világháborús multi FPS-nél látom, hogy mit össze szenvednek hogy egyáltalán elbírjon 80 embert egy session, egy nagyobb 4x4 vagy 8x8 kilométeres térképen, miközben megy a lövedékek/srapnelek/egyebek szimulációja. Pedig ők már a Squad féle módosított és optimalizált UE4-et használják, és így is lassan haladnak. -
cskamacska
addikt
-
Juzzie71
tag
válasz
tom5598 #52813 üzenetére
Szia!
Én ezt pont fordítva látom. Más engine-t nem tudnak már alkalmazni, akkor újra kellene kezdeni mindent. Kukába az összes hajót, stb. A gameplay alapjai már ki vannak dolgozva. Nem nehéz újabb és újabb terminálokat kihelyezni valahova (pl. szállítás). A folyamat pillanatok alatt kivezethető a mobiGlas-ra és már látod is az adatokat, hogy kit kell elvinni valahova... Ezek alapjai készen vannak. Azt is lehet látni, hogy elkezdték csinálni a folyamatvezérlés melót (kereskedés, bányászat), majd megálltak. Miért? Szerintem ezeket a fejlesztőket áthelyezték az S42-re dolgozni. Az SC-re ezt a két folyamat-vezérelt játékmódot hagyták, hogy legyen most ez elég.
Amit írtam a generálásról, azt mint fejlesztő (nem játékfejlesztő) vetettem fel. Mert ők sem hülyék, ők is látják, hogy nem lehet manuálisan megtervezni mindent, mert az tényleg 25 év! Egyet kell létrehozni szinte tökéletesen, megalkotni a kapcsolódási pontokat, hogy lehessen látni, hogy mit is kell legenerálni, de más tulajdonságokkal (méretek, elhelyezkedések, textúrák, stb.). Ezt már régebben is írtam, hogy az eddig eltelt időben (ez ugye 2014-ben kezdődött) szinte kifejlesztettek egy új engine-t, amire működhetne a generálás. Kb. mintha összegyúrták volna a CryEngine-t az Aether-rel! De ők inkább elölről kezdtek neki az egésznek. -
bladex73
aktív tag
válasz
tom5598 #52806 üzenetére
Arra gondoltam, hogy szerintük a játék nagy része soha nem fog elkészülni, mert nem lehet megcsinálni. Nekem úgy tűnt nem értik, hogy nem kell mindent egyenként újra meg újra megrajzolni, mert moduláris rendszerből gyorsan fel fog épülni az a sok naprendszer, amit hiányolnak, ha a többi rendszer is kész. Vagyis fingjuk nincs, róla milyen munka folyik ott. Amúgy egy szóval nem bántottam őket általában jókat szoktak mondani, de most nem érzem úgy, hogy rendesen utána néztek volna miként oldanak meg olyan feladatokat, amiket szerintük nem lehet megcsinálni.
-
kraven54
aktív tag
válasz
tom5598 #52800 üzenetére
Miért az jobb lesz?
Nyugodtan próbálja ki, mert semmi garancia hogy 3.6 jobb lenne. Mindig az van tanácsolva újaknak várja meg a kövi patchet, holott az néha rosszabb mint az előző. Ez egy alpha játék ami még egy darabig az is lesz. Vagy elfogadja vagy nem. De valószínű ha megvette elfogadta. És mindegyik patch-ben lehet találni szórakozást is és idegesítő bugokat is.
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
tom5598 #52691 üzenetére
Hat ja...atneztek az SC otletet is a studiok, "Aaaa nem kell senkinek sci fi jatek azok lecsengtek"
Azota SC 250+millional tart meg megjelenes elott, es mindenki sci-fi jatekot csinal mert latjak hogy az megy. Szoval ja nem igazan jott be nekik.
(#52690) Szőrös
Ez ugyanaz mint mikor azt mondjak hogy de csak egy felkesz rendszer van meg. Csak mellette meg legalabb kettorol tudjuk hogy dolgoznak rajta, de azt mindenki elfelejti.
-
macy
addikt
válasz
tom5598 #52480 üzenetére
Hát elég szarul állnak, alig tölt be valamit nálam mikor belépek. Az üzletek üresek, a hajót alig tudtam lekérni, üres volt a képernyő, aztán pár perce még a rucimat se adta be, kimentem fuldokolni a hajómhoz. Az irányítással mit csináltak? Nem jöttem rá hogy lehet repkedni, nem tudok gázt adni a ladiknak.
-
-
válasz
tom5598 #52151 üzenetére
Hát meg ne felejtsük el, hogy ez kirakatjáték az amazonnak is a motorjának reklámozására, simán ők is becsúsztathatnak pártíz milliót ha nagyon szükséges lenne. Illetve a cég kb 450-500 millióra van értékelve, ezért volt az, hogy 10%-nyi részt 46 millióért adtak el. Ha eladnak még 10%-ot, az még egy extra év.
-
orientcx
őstag
válasz
tom5598 #52021 üzenetére
Valóban impozáns ez a videó, tényleg bele tudja élni magát az ember. Vannak ugyan számomra fölöslegesnek tűnő, kihasználatlan nagy terek, amik szerintem max egy sznob turistákat hülyítő luxus utakra specializálódott gigahajón férnének meg(pl az oldalsó térség, azokkal a hangárra néző fotelekkel, na azt pl vajon mégis minek?
), de a sima folyosói sétálgatást nagyon feldobják a funkcióval bíró helységek(pl az eü részleg, a briefing room, vagy fegyverraktár, stb), de illúzió keltő az is, hogy elvileg(legalábbis a táblák szerint)majdnem minden helységnek külön rendeltetése van. Persze az már egy másik kérdés, hogy lesz-e a kész játékban hozzájuk rendelt tartalom is, vagy csak "jól mutat" az a sok tábla.
Ja, és nagyon bízom benne, hogy ilyen helyszíneken lesznek majd jó kis hajó elfoglaló fps küldik is -
cskamacska
addikt
válasz
tom5598 #51647 üzenetére
"Light fighter, single main thruster, 2 retro thrusters and 8 mav thrusters.
2 x s1 on a turret, 1 x s2 gimballed each on left and right wings. Wings are s3 mounts."
Szóval zsebcirkáló, de remélhetőleg nem lesz drága, megfizethetetlen hajó épp elég van már így is.
"Lehet jövőre már az új hajók rögtön flight ready-ként jönnek majd"
Azt mondod jövőre már nem jpg képeket árulnak majd, hanem konkrét kézzel fogható terméket?
És ha már Lundfoci, álljon itt újra a http://www.starship42.com/ linkje, érdemes benézni hajó összehasonlítgatás ügyén.
-
válasz
tom5598 #51638 üzenetére
Azt hiszem még sem csinálhatom meg: [link]
Leárazott csomagot nem lehet visszavenni ahogy a fórumokon is olvastam.If you reclaim a rare pledge, you may not be able to reacquire it if it was a limited run, limited in stock, or has physical items associated with it. An example of pledges that are ineligible for this tool are the AMD package, discounted combo packs, and pledges with physical merchandise attached to them. Once these pledges have been reclaimed, they will be permanently unavailable.
Az enyém meg Anniversary Starter amiben van minden (combo?), bár nem írja hogy ez leárazott de gondolom hogy az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Witcher topik
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Asztalos klub
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s 14 FHD(1920x1080)i7-1165G7 32GB 512GB SSD Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest