- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Revolit #47732 üzenetére
Én nem venném, mert nagyon szemét, és ez vonatkozik az űrhajós részre is. Annyit a Star Marine-os Arena Commanderes SC Alpha 2.6 is nyújt, amit a Battlefront 2-vel el lehet érni, csak az SC-t tovább is fejlesztik, a BF úgy marad.
Amúgy az Elite Dangerous pont féláron van a Frontier boltjában, ha valakit érdekelne.
laskr99: Szerintem a kezdőhajókra lesz valami leárazás Citizen Conference alatt, szerintem várd ki azt a pár napot. Ha nagyon nem tudsz várni akkor a inkább SC, az EA farfekvéses f@szkorbácsot érdemel, nem BF2 eladásokat.
Amúgy igen, ha adó nélküli régióból adakoznak néked csomagot akkor ki lehet kerülni a 27% forgalmi adónkat, de onban ez tabu.
-
vaakuum
addikt
válasz
Revolit #47732 üzenetére
Nem magadnak vetted az a csomagot, hanem a gyereknek... az enyém is mostanában kezd érdeklődni a repülős dolgok után, bár még a planetsideban próbálkozik a légi cuccokkal, a joy-t már kédrezte, hogy nem lesz-e véletlenül nekünk is megint...
Mutattam neki a dual joy cikket, eléggé csillogott a szeme. De szerintem az a joy még kevés, kellene még rá jónéhány gomb. -
-
-
válasz
Revolit #10027 üzenetére
Én sem vagyok fanboy, sőt kissé az AMD felé húz a szívem az nv és az intel üzleti etikáját látván, de:
-az amd magonkénti teljesítménye jóval kisebb mint az intelnél. Az FX-ek még csakcsak, de a többinél ez különösen igaz
-ebből fakadóan a 8 magos 4 ghz-es 8350 is csak bizonyos programokban (amik jobban skálázódnak több magra) van előnyben pl egy i5-höz képest
-dx11-es játékokban (ahol kell az erősebb magteljesítmény, mert minden rajzolás és hasonló egy magon fut) az intelnek jócskán van előnyeVégül: mindezek ellenére egy FX8350 4 ghz-en képes kihajtani 98%-ra egy 290X-et dx11 alatt is (tehát erősebb proci mellett sem gyorsul már tovább a kártya). Szóval az intel bizony jobb, bár lehet hogy némi hátrányt le tud majd faragni az amd dx12 és mantle alatt proci oldalról. Az viszont még nem most lesz. Mindezek ellenére viszont ma egy 8350 is bőven elég játékra, ha van egy erős vga-d mellé (SLI vagy Titan Z jellegű szörnyek mellé már kevés)
Volfram42: ár érték arányba azért nem mennék bele. én azt hiszem 36k-ért vettem a 8320-asom, ami zokszó nélkül megy 4.2-őn ,bár általában 4-en járatom csak. Ehhez képest a legolcsóbb 4570 amit látok 47k, tehát gyakorlatilag 25%-al drágább, és sok játék esetén nincs különbség (egy vga mellett nem igazán jön ki nagy difi)
-
Volfram42
senior tag
válasz
Revolit #10027 üzenetére
Én év elején vettem egy Intel Core i5-4570 procit. Egy nyolc magos amd-n törtem a fejem, de mindenhol, többek között itt a ph-n is azt javasolták, hogy inkább ezt vegyem. Ár érték arányban mindenképpen jobb mint a drágább nyolc magos amd. Már nem tudom melyiket néztem. Én nem bántam meg. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Most 4GB DDR3 és egy HD6950 2GB vga-al simán megy az arena commander. Videó kártya csere és plusz 4Gb memória tervben van, de még ráérek vele, most nem érzem, hogy sürgősen fejleszteni kellene a vasat.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Revolit #10027 üzenetére
Nem vagyok fanboy én sem, DE:
Anno mikor bulldozer és 2500K között vaciláltam ~ 43K azonos ár körül volt, a 2500K szanaszét verte a bullot.
"de néztem egy izmosabb i5 árából már veszek AMD fronton 8 magos procit. Szóval nem pici felára van Intelnek."
Csak hogy egy 4magos intel szétveri a 8"magos" AMD-t mivel az AMD 8 modulból épül fel, ami igazából 4 rendes mag. Ott jöhet ki az előnye ahol a programot komoly többszálas futtatásra írták meg.
Igen kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik részben. Viszont ha valaki APU-ban gondolkozik akkor AMD all way.
vga-nál meg ami kell neked... ha eyefinity vagy nagy felbontás kell akkor AMD, ha kell fizeksz vagy shadowplay akkor nv...
-
Volfram42
senior tag
válasz
Revolit #9974 üzenetére
Riftet tuti veszek, de jó, hogy felhívtad erre a figyelmem, valami ilyesmit álmodtam én is mellé. Ez elképesztő egy valami. Szerintem még a filmgyártásban is simán használható lenne. Olcsóbb, mint egy motion capture stúdió.
Diopapa.: Én is sapkára tette, de most majd átteszem fejhallgatóra. Nekem a beállításokkal volt gondom, de néhány tutorial után már nagyjából tudom mi mi jelent és hogyan kell csinálni, viszont a webkamerám úgy néz ki nem elég hozzá. Egy quickcam e2500-om van, de úgy néz ki ez soványka. Szóval holnap elszaladok mediamarktba hátha ott van valami. Bár addig körbenézek a neten, mert az a bolt elég drága szokott lenni.
-
-
-
-
-
vaakuum
addikt
válasz
Revolit #9300 üzenetére
De azt nem lehet megcsinálni, hogy az irreleváns adatokat nem használja? szal ha egybefügg is az egész (na jó, az szerintem erős, de egy nagyobb darab elképzelhető), amik radartávon kívül vannak, ott minden adatot el lehet dobni, egyetlen lényeges rész lehet, amikor belép radartávba, hogy milyen irányból és milyen sebességgel teszi...szal minden hajóra olyan, mintha tényleg csak rá számolna.
szerk: mondjuk lehet pl. a robbanások látó- és radartávja eltérő lesz a hajók látó és radartávjától, szal lehet tényleg zavaró így, egyszerűbb algoritmikusan dobozolni a az űrt.
-
-
Volfram42
senior tag
válasz
Revolit #9080 üzenetére
Az, hogy mit enged a törvény és betartják-e nem ugyan az. Kollégám elment nyugdíjba kiléptették, de ott maradt, mint nyugdíjas. Persze hiányozni nem lehet és ráadásul valaki beteg lett tőlük. A megoldás: ment három napot 16 órázni úgy, hogy hivatalosan munkaviszonya sem volt, mert csak a következő hét hétfőjén lehetett beléptetni, mert hétvégén nem volt irodista aki megcsinálja. És ez egy nagy cég, nem kis maszek.
Ott be se lenne jelentve. Én is melóztam építőiparban napi 14-16 órát, mert sietni kell és nem voltam bejelentve. Ez van sajnos. -
Zyrius
aktív tag
válasz
Revolit #9035 üzenetére
A járt úton nem mindig van csúszás, a járatlanon szinte mindig. Abban is biztos vagyok, hogy a multicégnél, ahol dolgozol van olyan részleg, akik a jövőbeni lehetőségeket kutatják / fejlesztik nem pedig "álltalános" vagy ismert eszközökkel megoldható problémákon dolgoznak.
Ha van ilyen részleg és ez belső fejlesztés, akkor 99%-ra veszem, hogy csúsznak, ezeknek a projekteknek pont nem a határidő tartása a lényege, hanem az, hogy álltuk teljesen új pályára állítsanak egy vállalatot, új eddig nem gondolt nem ismert lehetőségeket tárjanak fel. Ezek aztán egymásból épülnek fel, menet közben folyamatosan alakul, van egy utópisztikus végcél, amit kitűzöl célul aztán a végén ha sikeres a csapat messze túlmutat az eredeti célon az eredmény.
Na most itt pont ez a helyzet. Az, hogy szerződésben állsz akár 1000 céggel és tartod a határidőt minden áron, mert egyébként kötbér... teljesen normális dolog.
De a StarCitizen nem 1000 játék közül egy, hanem a játékfejlesztés világának a legmerészebb utópisztikus kitűzött célja, aminek a részesei vagyunk. És ezt a projektet az a bizonyos speciális részleg fejleszti, ahol nem a határidő tartása a cél, hanem átlépni az eddigi korlátokat.
A határidős programozói / fejlesztői munkát én az idő előtt kiadott sok esetben használhatatlan, néhány esetben használható játékokhoz hasonlítanám. -
szentvik
tag
válasz
Revolit #9035 üzenetére
Ezzal nagyon egyet tudok érteni. Nekünk most épp május vége a határidő, előző hétvégét is itt töltöttem (most is bent vagyunk melóban), ma-holnap hajnalig tervezünk már és akkor még lehet hogy a szombat is lesz, csak h befejezzük ami rögzitve lett...
Csak hát náluk ugye nincsenek szerződések, csak az igéretek...igy meg könnyebb azt mondani, hogy nem holnap lesz hanem 3 hónap múlva. Pénzt nem buknak (sőt itt ugye csak folyik be), csak a hirnevüket...de azt se feltételen. -
Szőrös
veterán
-
válasz
Revolit #7658 üzenetére
az SP DLC-kről már volt szó, hogy játszanak a gondolattal.
a MMO DLC azért necces, mert mi különbözteti meg egy sima update-től? már most évekre előre megígértek minden félét (pl. nem mondták, hogy X db rendszer lesz a PU-ban), pont az ellenkezőjét mondták, hogy nem minden ígéret készül el PU indulásra. ehhez képest nem lenne szép pénzt kérni azért, amikor majd ezek külön elkészülnek (lásd még: légköri repülés és manuális landolás, PG világok) -
Diopapa
addikt
válasz
Revolit #7645 üzenetére
Hát, nagyon remélem, hogy jól fog menni azon mert nekem is olyan van.
@all:
Galaktikus útmutató: Ellis rendszer. Köszönjük Starcos!
-
Szőrös
veterán
-
Diopapa
addikt
-
-
LBandi
aktív tag
-
Diopapa
addikt
-
-
Kremerhoving
újonc
válasz
Revolit #6953 üzenetére
Sziasztok!
Ideje volt már beköszönnöm is, Kristóf vagyok, Üdv!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat és a "kritikákat"! Álltalában kora reggel vagy késő este csinálgatom amit tudok, és én is tudom, bár magam és még Eyesis is javitgatja előfordul pár hiba. Na de ennyit a kifogásról.
Minden ötletet szivesen fogadok, tanácsot arra nézve, hogyan lehetne szebbre és nyomdaképesebbre fogalmazni a fordításaimat. A helyesírás már ált suliba sem ment túl jól, azért is elnézéseteket kérem, ha valakinek olykor beletörik a szeme, és ha jelzitek javítjátok ezeket, azért is hálás vagyok!
U:I: . Ha valakinek egy helyesírási hiba szúrja a szemét, egész nyugodtan javítson, sőt megkérem rá! Ha tartalmi dolgokra lenne jobb javaslatotok, azt kérem irjátok meg akár ott kommentben vagy itt privat ban, azt talán látom
-
Szőrös
veterán
-
válasz
Revolit #6873 üzenetére
én azt hiszem itt két dolog összemosódott, egyrészt van a lore builder, amikor bedobnak egy témát (sport, vagy múltkor celebrity-k), amikor eleinte megy egy ötletelés, aztán kiválasztanak (CIG) párat ami tetszik nekik, aztán a közösség szavaz, hogy melyiket emeljék be, melyiket hogyan bővítsék, színesítsék.
másrészt meg van a JP-ben is hirdetett sztori író verseny, ahol a Hölgyember Dávidék eldönti, hogy kinek a sztorija (fan fiction) jelenhessen meg JP-ben és aztán az oldalon. ezek a történetek azonban nem canon-ok (mi erre a megfelelő magyar kifejezés?)
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Revolit #6869 üzenetére
Pedig ebbe a költségvetésbe már beleférne egy jó SciFi író is. Ha nem is egy Dan Simmons, de legalább egy Drew Karpyshyn. Egy Sci-Fi játéktól elvárnám, hogy épkézláb története legyen, kiterjedt lore-al, de eddig ez tényleg eléggé klisés. Amúgy tényleg van ilyen felhívás? A TES lore-ban expert vagyok, szóval talán ez is menne...
-
Szőrös
veterán
válasz
Revolit #6862 üzenetére
Nos ha megnézed hogy a civilizált fehér ember mit művelt Amerikában ( vagy máshol ) akkor lazán elképzelhető hogy a távoli jövőben elsöprő technikai fölény esetén megint megtörténhet ilyesmi.
Meg aztán fordítva is elsülhet amikor Mi emberek leszünk a f*sz rossz végén bár ezt nagyon nem szeretném már megélni.
-
-
szentvik
tag
válasz
Revolit #6744 üzenetére
Hát ez a VR dolog engem se nyűgöz le annyira. Az elején - meg aztán még lehet h egy jó darabig - nem tervezek ilyenre beruházni. Valaki hozzámszól, odafordulok, és még mindig a monitor látnám
De azt láttam hogy itt a nép nagy része messiásként várja...ja várjál...hisz az már CR
-
vaakuum
addikt
-
Apokalipsy1
tag
válasz
Revolit #6179 üzenetére
F7C-nek van 4t-ás raktere, és 1. hajónak pont hornet lesz jobb
mert kikel tapasztalni vadász hajókat is, ha össze jön a pénz conni-ra vagy nangyobb hajóra meg lehet tartani hangárban, azután a fel fejlesztett hornetet lehet pvp-re és második hajóként tartani ha pl. nem ad a biztosító kilőtt conni-nál testet.
-
vaakuum
addikt
válasz
Revolit #6086 üzenetére
Viszont másfajta játékhoz is jó. Az én x52-m sem véletlen porosodik a szekrényen lassan 3 éve... de ha ide sem kell az árkáditás miatt, leveszem, megtaposom, és eldobom, a másik irányba meg elrohanok, hogy minél messzebb essen.
A tartarus mondjuk olcsóbb, csak hirtelen nem jutott eszembe a neve.
-
Djuree
félisten
válasz
Revolit #6054 üzenetére
ezt is meg lehetne hamarabb, de hát tudod hogy megy ez itt...a hangárba egy akváriumot 1 hónapig tartott megcsinálni...a tempo észveszejtő.
ráérnek, minek sietnének, a pénz jön, ha kijön a játék nem biztos hogy így fog jönni, gondolom húzzák amíg tudják, én is így csinálnám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest