- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM #38 üzenetére
+Narxis #42
Ezt a két hozzászólást figyelembe véve a frissítési ciklus legyen max 4-5 év, de az késedelem nélküli. Tehát az nem elfogadható, hogy a Samsung is, de a Xiaomi is megkapja az Android 15 betát 2024 áprilisában, és 2025 márciusában még sehol nincs az amúgy 2024 októberében megjelent OS. Ez megengedhetetlen.
Ha a 4-5 év párosul a szorgalommal és a normális időzítéssel, az megéri a hardverrel együtt a 400-500-600 ezer forintot. Egy közepes cégnél dolgozom, ahogy sok az iPhone-t szerető ember. Szinte csak i12 meg i13 van a kezekben. Tehát egy 4 és egy 5 éves telefon.
-
janeszgol
félisten
válasz
<Adamsky> #25 üzenetére
Te 3 hasznos újítást kértél. Én írtam. Felesleges volt megjegyzésekkel szétszedned az írásom.
Vannak olyan dolgok, amik OS függetlenek, és nem kötelező a Google-re várni, és vannak rendszerszintű programozások, amikhez kell az új OS. Na ez utóbbi miatt fontos a frissítés. Mert erről volt szó. Te is sokszor megkérdezed, hogy miért nem jó a több éves rendszer. De jó, de az újabb általában érdemben is jobb.Én attól tartok, hogy érdemben csak az Apple dolgozók használják azt az eszközt, amik ők adnak el. Anno a Microsoft-nál bukott ki, hogy gyakorlatilag senki nem használta a Lumiákat, csak a fejlesztőstúdióban. A Samsung fejese is iPhone-t használ. Kell, nem azt mondom, hogy nem ,mivel kell valamiből ötletet meríteni, de használják azért a sajátjukat is. Az Oppo dolgozói sem Oppokat használnak. A HMD-nél sem Nokiákat meg HMD-ket. Ez látszik a termékkínálatukban.
-
janeszgol
félisten
válasz
<Adamsky> #20 üzenetére
Nekem a legfontosabb az értesítési előzmények (A11). Én ezt az utóbbi 15 év legjobb ötletének tartom. Nekem nagyon hasznos pláne hogy alapból össze vannak fogva apponként az értesítések, és ha kilövök egyet kilövöm az összeset. A múltkor egy banki értesítésnél jártam így. Vártam pénzt, de közben költöttem is, és pont úgy jött össze, hogy három költésre jutott ez az utalás. Kilőttem, mivel csak két költésem látszott az összefogott értesítésben, majd fél nappal később, amikor panaszkodtam akkor tudatták velem az utalás tényét. Visszanéztem és tényleg ott volt.
De volt már olyan is, hogy az értesítéseket legyeztem el, mint a bolond, majd véletlen azt is ellegyintettem, amit nem akartam. Az előzményekben megtaláltam. Szóval nekem ez nagyon hasznos.
A chat buborék (A11) is hasznos valamikor, illetve a képernyőfelvevő (A11).Android 12: nfc fizetés lezárt képernyőnél, felhasználó beavatkozás nélküli háttérbeni frissítés a Play Áruházban (előtte kellett egy jóváhagyás).
Az Android 13 alig hozott feature listát, inkább az alapvető működésében történt frissítés, változás. De kettő van: HDR videófelvétel és Bluetooth LE támogatás.
A 14-ből semmi nem jut eszembe. -
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013 #13 üzenetére
A HMD Nokia volt még ilyen. Rendszeresen adta a havi frissítéseket, havonta!
Mondjuk ennek az a hátulütője, hogy sem a Samsung, sem a HMD Nokia nem fogja össze a frissítéseket, tehát ha veszel valahol egy 1-2, netán 2! éves telefont, ami nagyon elmaradt frissítésekben, hát az egy nap upgrade-elni.
Az Apple összefogja, iOS 16-ról 18.3-ra is egy frissítés. Múlt héten csináltam egy iStyle-ból vett iPhone 14-en. (A Vodától is vettem egyet, ott 18.2-vel jött.) -
janeszgol
félisten
Unalmas az élet, szóval minden hónapban jöhetne egy fő verzió, illetve a telókhoz ne 5-7 OS upgrade-et adjanak, hanem többszázat.
De a viccet félretéve már-már azt hihettük, hogy majd lassulni fog a fejlesztés, erre a Google gyorsítottan adogatja a fő verziókat.
-
janeszgol
félisten
Ha az A15 után gyorsan jön az A16, akkor elnézhető a késés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest