- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
Lokids #14776 üzenetére
Nekem ez a soundbar az első, sose hallgattam kiállított darabokat. Cimbit kértem meg hozza el a hasonló árú 50k-s LG rendszerét, annál jobb volt, méretileg, anyagminőségre is lekörözte.
Előtte egy ősrégi 5.1 erősítős nagy mélnyomós (12") rendszerem volt. Ehhez képest meglepően jól szól a Peaq 6,5" vezeték mentes mélynyomója.
Szoftveresen próbálkozik a sok hangszórós rendszer utánzására, hogy milyen sikerrel sajna nem összehasonlításom. Eddig stabilan csatlakozott a Tv-mhez.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Lokids #14776 üzenetére
Bocsi, nem válasz akart lenni!
Sziasztok!
Elég láma vagyok a hangkeltő cuccok terén, ezért inkább tanácsot kérek. 25 nm-es szobába gondoltam venni egy soundbart, mert a tv hangja kevés ehhez a négyzetméterhez, 5.1-es hifi rendszer meg nem fér el esztétikusan a szobában (sajnos).
Egyelőre ezt néztem ki: [link]
Nem vagyunk nagy audiofilek, nem nézzük éjjel nappal a diehard összes epizódját maxra tekerve, viszont jó lenne, ha a beszédhangok nem vesznének el a térben és eljutnának a kanapéig, ami a tv-től kb 3,5 méterre van. Egyébként egy philips pus8505-ről van szó, falra függesztve.
Mennyire elég a felvázolt kívánalmakhoz a linkelt cucc? Vagy hasonló árkategóriában van-e esetleg ajánlottabb termék? Milyen adatokat érdemes figyelembe venni ezeken az eszközökön? 150 fölé semmiképpen sem tudok menni és csak új beszerzés érdekel. -
válasz
Lokids #14531 üzenetére
Van rajta 2db hdmi.
Az egyik IN,ide tudsz közvetlen bármit rádugni,aminek a képét a tv felé az OUT-on továbbítja a soundbar.
Az OUT csati egyben az ARC is,ezen jön a tv felöl a hang.
Ha csak arra kell hogy HDMI ARC csatin a tv felöl fog hangot kapni,akkor nem számít hogy 4K-s vagy csak FHD a csati.
Ha viszont a soundbarra is rákötsz közvetlen mondjuk egy konzolt (mondjuk mert a tv-n már nincs több szabad csati) és nem 4K-s a soundbar hdmi-je,akkor a tv felé csak FHD kép fog továbbmenni.Konnektorba kell dugni àramért,tv felöl csak hangot kap.
Külön a soundbart és külön a subot is,mindkettőnek saját tápkábele van.Amúgy a sub vezeték nélkül csatlakozik a soundbarra,azokat nem kell összekötni madzaggal. -
válasz
Lokids #14529 üzenetére
Egy átlag tv-hez képest ég és föld.
Ha nem kell a 4K képes hdmi (nem kötsz közvetlen a soundbarba semmilyen médialejátszót/konzolt/pc-t)akkor nyugodtan ugorj bele az A650-be,szerintem nem fogod megbánni.Ha teheted és helyed is van elhelyezni akkor próbálj meg egy hátsó szettet is szerezni hozzá és kész is az olcsó házimozi.Q60T nem sokkal tud többet (4K HDR képes HDMI csati),cserébe a tesztek alapján az A650 hangja kicsit jobb (ennek csak 1080p-s a HDMI-je).
Az A650 65k-ért nagyon jó vétel!80-100k között szokott rendes áron menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Napirajz könyv
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest