- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
Nem értem, hogy ki nem tartotta tiszteletben a véleményede, teljesen kulturáltan reagált a hozzászólásodra.
Egyetértek azzal, hogy a Pixelek nagyon jók fotózásban, de szerintem sem mondható el róluk, hogy a Pixelek produkálják a legtermészetesebb képeket.
Teszthez: nekem nagyon tetszik ez a Sony, és szívesen ki is próbálnám, de iszonyat magas ez az ár. Ilyen áron nem merném bevállalni, hogy tegyek vele egy próbát, mert lehet, hogy nem passzolnék vele. Ennyiért számomra a Galaxy többet nyújt, legalábbis biztosabbat, mert itt tudom, mire számíthatok.
-
doooo
veterán
Mondjuk a Pixelekre sok minden igaz, de a természetesség semmiképp. Agresszív az "AI" algoritmus, abszolút mindenbe belenyúl, és ahol jól végzi a dolgát, ott oké (sokszor túlzottan is), de ahol hibázik, ott nagyon szembetűnő; már csak azért is, mert így hatalmas a kontraszt a kép jól sikerült részeivel szemben (pl. bármilyen random, árnyékos rész mondjuk egy fákkal/fűvel teli, napos képen; ezt évek óta nem tudják megoldani).
Ezzel szemben itt legalább konzisztens a végeredmény, azaz kisebb a kontraszt a jó és rossz részek között.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest