Hirdetés
Hirdetés
-
Metaphor: ReFantazio - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy érdemes várni a játékot.
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
Élethű videót gyárt a Meta AI, célpontban Hollywood?
it Az OpenAI ellen olyan AI-modellt vet be a Meta, amely élethű videókat generál, hanggal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Most még a telómon van és minőségi végfok van benne, de a következő telóhoz már vehetek jó drága külső DAC-ot is, ha minőséget szeretnék."
Az USB-C DAC pontosan azt csipet tartalmazza, amit a korábbi telefonokba építettek.
#13 bwoay: "...elengedtük a bakelitet, lényegében csak romlott a minőség, és ez ugye még csak a forrás... "
Ahhoz képest, hogy a CD dinamikában 20% többletet adott. A mély és magas hangok átvitele meghaladja a vinyl frekvencia szélességét.
(Az 1970-es évek elején gyorsan szűnt meg a bakelit hanglemezek gyártása. A vinyl tartósabb és jobb hangminőséget ad.)Ti a vinyl és a csöves erősítő hangzására szocializálódtatok rá.
A Pink Floyd három albumot adott ki Quadraphonic hangzásban. The Dark Side of the Moon. Atom Heart Mother és a Wish You Were Here.
4 csatornás hangzás komoly kompromisszumot jelentett. A magas hangokat kb 16 kHz felett vágni kellett, a dinamikát korlátok között kellett tartani. Mégsem volt panasz a hangzásra.
A he Dark Side of the Moon album az 50 évfordulójára 2023-ban újra kiadták az albumot, immáron kompromisszumok nélkül. A Dolby Atmos mellett Ultra HD (24bit, 192kHz) sztereó minőségben. (Korábban volt egy 5.1 SaCD kiadás is a CD mellett.)
Igen. a hangzás keményebb, hidegebb és pontosabb. Én már ezt szoktam meg. Ehhez van összeállítva a hangrendszerem.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
-
Értem.
Alapvetően engem nem érdekel a külső DAC.
Viszont kíváncsi lettem volna arra, hogy miben különbözik az Apple, Samsung, Google. ... terméke, mint egy általad jónak tartott termékektől.Ha nem tudsz ilyet mutatni, számomra teljesen Okey, Nem az én problémám..
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen