Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Hirdetés
-
Szenved a Samsung 3 nm-en
ma A Business Korea szerint nem az igazi az Exynos 2500 kihozatala, fogynak a kliensek.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Bleach: Rebirth of Souls - Íme a nyitány
gp A premier valamikor jövő év elején várható, de ennél pontosabb dátumot nem kaptunk továbbra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
de akkor mégsem érted ezek szerint. nem égeti magát, hanem igyekszik megfelelni egy konkrét (és meglehetősen széles) vásárlóréteg elvárásainak. és addig nincs is ezzel semmi gond, amíg képes lefedni azok igényeit is, akik meg pont nem ilyen hangzást keresnek.
szerintem az ULT termékvonalról (meg eleve a nevéről) is ordít, hogy nem a minőségi, sokkal inkább a mennyiségi zenehallgatást kedvelőket célozza. tudod, akik sosem úgy fogalmaznak, hogy "szépen szól", hanem úgy, hogy "öcsém, ez MEKKORÁT szól" nekik meg pont ettől számíthat jó névnek a Sony.meg ugye a Beats by Dre is addig égette magát,hogy az Apple végül jónak látta felvásárolni egy leírhatatlanul magas összegért. Szép dolog óvni a sokévtizedes renomét, de a világ egyik legnagyobb konzumer elektronikai cégeként eközben pénzt (mármint bazi sok pénzt) is jó lenne keresni. Azt meg úgy lehet, ha nem szembemennek azzal, hogy mit akar éppen a konzumer tömeg.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
nézd, onnantól kezdve, hogy elengedtük a bakelitet, lényegében csak romlott a minőség, és ez ugye még csak a forrás...
a gyártóknak rugalmasnak kell lenniük, a piac változik, de amíg én meg tudom vásárolni azt, amire szükségem van, addig nem érzem problémásnak a helyzetet. igazából utána sem fogom, mert vettem annyi vezetékes fejhallgatót, hogy életem végig kitart, még ha 100 évig is élek[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
persze, hogy nem tűnt el, gourmet dolog lett
a telefonomon nekem is van jack, direkt begyűjtöttem pár utolsó mohikánt. külső DAC-ot is beszereztem már a jövőre gondolva, hátha nem tudnak velem kibaszni.
a lemezt régen előszedni szeánsz volt, ugyanúgy, mint felvétel előtt alkoholos fültisztítóval pucoválni a magnó fejét, meg leülni és átszellemülten lapozgatni a borítót. jó dolog amúgy a spotify meg bármelyik streaming szolgáltatás a hozzáférhetőség miatt, csak közben (számomra) sikerült kiölniük egy nagyon fontos aspektusát a zenehallgatásnak.
szóval régen tényleg minden jobb volt[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Hieronymus #18 üzenetére
hiába szűnt meg a bakelit lemez, a kifejezés megmaradt, még ha pontatlan is. ezt használja a köznyelv a vinyl helyett (mármint ezen a nyelvterületen).
ami a hangminőséget illeti: akkor úgy fogalmazok, hogy számomra esett a minőség, vagy az élmény. tény, hogy szeretem a lemez hangját. vagy a hangulatát. mindegy is. csöves erősítőm viszont sajnos sosem volt és vélhetően nem is lesz már
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 3
- Borongós őszt felvidító hardverportfólió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért csak a Nintendo vadássza le az emulátorokat?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen