- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Ne balhézzatok neked működik örülj neki és kész. De hidd el hogy akik azt állítják azoknak meg nem. Régi Samu gond ez ahogy vissza olvastam. Csak azt kéne kiviből megtudni hogy ez csak az exynos-os Samukra igaz!?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
TeeJay
félisten
válasz 7Heads Drago #72 üzenetére
Jaja asszony örökké telefonál már rég fejemhez vágta volna ha sz@r lenne a telefon
Tudom mese habbal aztán mégis jó.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
7Heads Drago
veterán
Mese habbal.
Tele van az ország is fehér foltokkal. A cégnél meg alig várják hogy leteljen az 1 éves szerződés.
Romániában meg eleve sok a domb meg a erdő, de téged ez nyilván nem érint lévén 5 méteres anternád van. Még a helyiek is szenvednek vele.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
TeeJay
félisten
válasz 7Heads Drago #70 üzenetére
Biztos én vagyok csak szerencsés de Cellmappert folyamatosan tolom, végig mentem a fél országon Yetteles flottás vagyok de 5G és 4G mindenhol van
Voltam Erdélyben Székelyföldön, ott Orange hálózaton ment a roaming és sosem volt gond vele, ott is végig cellmappereztem.
VoLTE megy mindig, sosem szokott hívás gond lenniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
7Heads Drago
veterán
válasz 7Heads Drago #69 üzenetére
1 km-re az M5 autópályától, de a tornyok a pálya felé tolják a jelet gondolom.
Elég sok Samsungot láttam már és a csodák nem itt kezdődnek.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Csak nem folyamatosan. Az összes acél szerkezetes épület gyengíti a jelet ha nincs beltéri erősítőjük. A munkahelyem 7 km-re a városttól, 11km-re a pályától. A cég telekomról váltott Yettelre, de már megbánták. Van vagy 40-50 sim. A Voda a legrosszabb, de Yettelel is szenvedés a net meg a telefonálás is pedig ez sík terep. És ha még a tetejében Samsung telo van hozzá lehet nézelődni. Csak Xiaomit vesznek meg iPhonet talán nem véletlenül. Ha jó a wifi nyilván arról megy ki a hívás, de az nem a szolgáltató érdeme.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Luck Dragon #67 üzenetére
+KByte 1024 :Köszönöm szépen Nektek!
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
válasz kbyte1024 #63 üzenetére
Nme is. Amúgy az vicces, hogy a használati útmutatója magyarul is ott van a dobozban!
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
A Samsungnak a szoftveres előnyét sohasem vontam kétségbe, sőt van az A osztályban egy hardveres is a neve KNOX chip.
Viszont ha nyers erőt, és ár/érték arányt nézünk, akkor a Xiaomi/POCO/Redmi vonalhoz kerül az előny.
Az van, ha pl a POCO X6 PRO 5G-t akarod beérni Samsungból, akkor még az S24FE-vel is csak részben sikerül, mert abban is csak 8 GB RAM van és 128 GB tárhely. Az S24 alap verziója is ezért esik ki. Marad az S24+ amiből a 12 GB RAM-os verzió:
529990 Ft-tal rajtolt (persze ebben IP68 védelem is van). De a POCO X6 PRO 5G-nek 102 000 Ft-os nettó ára van a számlán amit kaptam! Bruttó 129 900 Ft.
Az Ultrát már nem is említem. Ilyen árak mellett már a 7 éves szoftveres támogatás is eljelentéktelenődik mert inkább 4 év múlva veszek még egy A osztályút meg még egy POCO-t, és akkor van újabb négy évre újabb 2 telefonom, mert azért azt se felejtsük el, hogy egy félmillás mobilra vagy nagyon vigyázol vagy méregdrága biztosítást kötsz, de sehogy sem jössz ki jól ár/értékre. Amúgy nekem a Xiaomi 11 Lite 5G-n volt készülékbiztosításom, 2021-ben 150K volt, a biztosítás meg 3xxx Ft, akkor mondtam fel, amikor a kijelző belső sérülésénél nem cserélték, végül így is kijött 0 Ft-ra, mert a szervízen sikerült keresztülvernem, hogy magától lett sávos (valóságban tervezési hiba volt, a hátlap annyira gyengén lett megtervezve, hogy a rolleres telefontartó rányomta a kijelzőt hátulról a rögzítő pántra, de ezt ők a szervízben nem tudták, csak ilyet még nem láttak, és kicserélték a kijelzőt! )be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Luck Dragon #58 üzenetére
Hétfő óta itt van a boltban.
A Madách-ot sikerült Madács-nak írniuk.😀
Ami a POCO-t illeti,ez valami csodálatos kijelző, képarány, több mint 10A-rel ment az első töltés, még néztem mert utána aludtam.
Folyamatosan lakom befele. A54 után maga a luxus,most alszom még egy kicsit, aztán rendeltem a kameravédős Nillkin tokot.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
TeeJay
félisten
válasz GoodSpeed #44 üzenetére
Nem csak szoftveres támogatás hossza hanem szoftver tudása is komolyabb a Samsung-nál. 4évig használtunk családban mindenki Xiaomi-t de köszi elég volt.
Sokra megyek a jobb hardverral ha a szoftver sosem futott olyan flottulKezdve ott hogy elkummantották a telefonnál hogy EU-ba szánt de a Redmi Note 9S telefonom nem kapott CA tudást így 1band-en ment mobilnet míg ugyanennek a telefonnak a Note 9 Pro verziója már kapott. Ezek mind kummantások hiába tudta a proci benne.
Másik hogy Sony szenzor de évekig leveleztem velük hogy nem lehetett buliban/koncerten egy értelmes videót sem csinálni ha hangos volt a zene mert kis kínaiak nem értették meg azt hogy a telefon vegyen vissza a mikrofon érzékenységéből ne fixen csutkán menjen. Minden videóm alatt a hang egy nagy recsegés volt bezzeg a lesajnált Samsung olyan videókat csinál hogy basszust is hallok visszanézve és simán automatikusan szabályozza a mikrofont hogy ne legyen semmi recsegés.
A reklámokat xiaomi.eu szoftverrel tudta csak az ember kigyomlálni de azt felrakni nem két perc.
Be kellett látnom elég nekem az Exynos de legalább megy minden tökéletesen
Ja Redmi telefonnal sosem ment az andoid auto rendesen Samsung esetén meg megy hát hogy lehez ez.Mellesleg ez az Exynos 1580 meg igencsak jó proci lesz már csak annak kell kiderülni a Samsung 4nm EUV mit tud mert ha jó fogyasztás lesz mellé akkor simán megint a legtöbbet eladott telefon lesz az A56
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
válasz Luck Dragon #58 üzenetére
Tippre tegnap óta, hétfő volt 😆
-
-
Azt mondja, hogy szólt a központnak, hogy küldjenek ki emailt. Mondom, én nem kaptam... kíváncsi leszek mióta van itt. 😆
[ Szerkesztve ]
-
válasz GoodSpeed #50 üzenetére
lol, felhívtam őket, már megérkezett a boltba, repülök érte. 😆
Csak a rendszerük nem mutatta...[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz 7Heads Drago #39 üzenetére
Nekem volt térerőm (S21) a kecskeméti Auchanban. A Malomban is.
-
válasz kbyte1024 #51 üzenetére
Hős futárom egyetlen küldetése, hogy a POCO X6 Pro-mat ilyen nehéz terepen is átjutassa. 😆
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan Motorola Edge 50 Fusion 256/8GB Blue
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (283)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (281)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (009)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (007)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest